• All black once again

  Jakke BikBok // Bukse, skjerf H&M // Sko NB

  Jeg tror jeg må skaffe meg et kamera.

   

  Once you go black... som de sier! Denne fargen er bare helten i hverdagen, redder meg i alle situasjoner. Det morsomme er at man kan matche svart med svart, men i ulike former og nyanser. Pels med skinnbukse og caps i semsket skinn, så mye forskjellig med passer fortsatt så bra sammen! 

  Det er blitt så kaldt i Bergen nå at pels er en nødvendighet akkurat nå. 

  Går du ofte i svart?

  Har du også en favorittfarge? 

  Faux fur on thrasher

  Det er så kjekt å kunne kombinere egne klær med samboeren sine til et kult antrekk, som man gjerne ikke har tenkt på før. Jeg liker litt oversized t-skjorter til tider og jeg tror jeg har vokst litt ut av det å gå med trange klær som man såvidt puster i, så lånte tskjorter er helt perfekte akkurat nå. Det betyr bare at jeg får utvide horisonten litt og se klesskapet fra andre kanter.


  Motivasjonen min kommer som oftest av at jeg får kle meg i det jeg vil, og kombinere ulike stiler og klær. Det er bare så kjekt å faktisk se hva som kommer ut av det. Dagen blir automatisk så mye bedre, og jeg får gjort utrolig mye mer enn hvis jeg bare hadde gått med joggebukse, noe jeg forresten aldri gjør (jeg eier faktisk ingen joggebukse, haha). 

  Jeg er dessverre veldig jentete på kles fronten og står gjerne en halvtime foran klesskapet for å finne noe greit å senge på meg. Er du en av oss selv? Se inn i skapet til kjæresten da vel! Det kan kanskje hjelpe litt, å gi deg litt inspirasjon og muligheter. 

  Liker du å prøve ut nye stiler og antrekk? 

  Det ultimate høstantrekket

  Været som herjer ute for tiden får en til å ville sitte hjemme under et teppe med en kopp kakao i hånden, men må man ut så må man dessverre det. Skal man ut bør man egentlig ta på seg litt mer klær enn for noen uker siden. Jeg er ikke noe glad i høst med tanke på at det blåser og regner utrolig mye, og samtidig utgjør dette jentenes verste fiende. Har man tatt seg tid til å fikse seg på håret og gjerne sminket seg som vanlig, ser det ikke like bra ut når du ankommer stedet du skal til som det gjorde før du dro hjemmefra. Da er caps en praktisk løsning, det er kult og den dekker til håret og sminken. I tillegg passer caps til mange ulike antrekk. Siden det er høst, er det på tide å ta på seg favorittkåpen og gode joggesko eller helst støvler, haha.  

     Selv om jenter som oftest vil se bra ut, må man huske å ta på seg nok klær i forhold til været. Jeg er dessverre en av dem som ofte velger antrekket ut i fra hva som er fint og ikke ut i fra været, noe som fører til at jeg blir ofte syk. 

  Høst er også veldig bra årstid til å bruke farger som grå, burgunderrød, sennepsgul, mørkegrønn og ikke minst svart, så hvis du eier noe i denne fargen nå er tiden inne for å få bruk av plagget. Sleng det på, og boom der har du det ultimate høstantrekket!

  Dårlige bilder skyldes litt sein fotografering i går. 

   

  Har du en favorittkåpe til høsten? 

  Ha en fortsatt fin fredag og ikke minst helg!

  Casual wednesday

  Når jeg skriver denne overskriften blir jeg nesten litt skuffet over meg selv, og tenker "enda et klassisk, svart-hvitt antrekk". Det blir veldig mye av det, og jeg skjønner godt hvis dere begynner å bli lei av det, jeg lover jeg skal prøve å gjøre noe med det og innføre litt mer farger i mitt klesskap. Det blir litt kjedelig for meg også i lengden, så det hender jeg tar på meg noe fargerikt. Jeg har for eksempel en knallgul kjole som jeg ikke har fått brukt enda, faktisk. 

  Men som overskriften sier, enda en casual outfit, og det er fordi det er et vanlig skole-antrekk som man ikke trenger å stresse mye med for at det skal bli fint. 


  Kommer frem med noe Photoshop skills her, haha!

   

  Har du noe eget skole/jobb antrekk? 

  Ha en fin kveld videre!
   

  Black and white stripes

  Ja, svart hvitt antrekk igjen.. Det finnes nesten ingen andre farger i mitt klesskap, dessverre, eller ikke. Og nei, jeg blir aldri lei disse fargene, hvis det er noen som lurer på det! Striper, prikker, all slags mønster gjør det jo LITT mer spennende enn bare svart eller hvitt, det synes nå i hvert fall jeg.   Clutch  BikBok // Cardigan, caps H&M

   

  Håper dere har hatt like fint vær som vi har hatt her i Bergen og fått gjort masse spennende i dag! 

  Love ya! 

  Leather on leather

  Ny leilighet, Samboerskap, Masse jobb og ingen fri er det som har skjedd i det siste. Nå når skolestarten nærmer seg er det på tide å oppdatere litt. Det har skjedd mye den siste måneden og da har det vært lite tid til gjennomtenkte antrekk. Ikke noe å se på, rett og slett.. 


  Bukse, tskjorte og skjorte H&M  / Jakke Sinsay 

  Skinn/Lær antrekk er perfekt for regnfulle dager som det ofte er i Bergen. Ser litt badass ut, men er perfekt antrekk for meg.

   

  Casual Wednesday

  Når solen kommer frem, kan man endelig ta frem skjørt og vise frem de lysebrune beina. Det er så mangt som passer til et skjørt, hvertfall til et skinnskjørt! Selv om det er mye som passer går jeg fortsatt for den enkle men super fine løsningen med en hvit, litt lengre skjorte. Jeg digger det hvordan disse to spiller sammen med et par hvite sneakers og en svart caps. Man trenger ikke alltid å legge alt for mye arbeid i å sette sammen et antrekk, men bare litt inspirasjon og fantasi. 

  Håper dere liker antrekket, og ble litt inspirert av det. 

  Ha en fin kveld videre

  Det ultimate sommerantrekket

  Dette året er det selebukser og seleshorts/skjørt som topper sommeren. Jeg synes selv selebukse er utrolig kult, og enkelt å sette sammen med en t-skjorte til et iøynefallende antrekk. Jeg satt faktisk å så på en episode av Friends fra 1994 i sted, og så at Rachel hadde på seg en selebukse, noe som tyder på at gamle trender kommer tilbake og det liker vi jo! Jeg selv er ikke så veldig glad i vanlig dongeri, uansett hva det skulle være, en bukse, en skjorte eller til og med en jakke. Jeg føler meg ikke vel i dongeri, men siden selebukse trenden er tilbake kjøpte jeg heller en svart semsket skinn seleshorts som jeg er blitt utrolig glad i. Du trenger i tillegg ikke stresse så veldig mye med å finne noe som passer, en enkel t-skjorte i hvit, rosa eller hva farge du måtte ønske gjør susen.


   

  Fotografen min aka kjæresten er bortereist, derfor ble bildene som de ble. Fornøyd med det. 

  Bli med på trenden, gå med selebukse men samtidig skill deg ut! 

  All black

  I dag er en sånn dag der det eneste jeg har lyst å gå med er svart. Sånt skjer altfor ofte, spør du meg. Svart er det letteste alternativet når det kommer til klær, og blir ofte valgt når man ikke orker å lete frem noen andre klær, eller når man rett og slett ikke er i humør til farger. Den rocke-stilen man får ved å ta på seg skinnjakke og svarte klær er i tillegg så utrolig kul, at det blir ofte til at jeg velger dette enkle alternativet. 

  Peace out!
   

  Beige leather


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Bukse og topp BikBok // Jakke Reserved 

  Regnværet i Bergen gir ikke muligheten for å ta frem sommerklærne. 

  Bloggen blir forhåpentligvis oppdatert oftere med nye antrekksbilder. 

   

  CYA!

   


   

  Yesterdays

  Mange av dere har sagt de ønsker flere antrekk på bloggen, og dette skal jeg love dere å bli flinkere på. Det er heller ikke alltid jeg gidder å bry meg om antrekket mitt, og velger å gå med bare noe enkelt svart eller bare chille klær. I går sto jeg og ventet på at det var ingen folk i nærheten for å ta bilde av meg selv, jeg fikk bare tatt ett før det var flere som skulle forbi, men det får holde for nå. 

  Jeg har fått meg et nytt skjørt som ikke helt er min stil, men som jeg synes var utrolig kult og som jeg bare måtte ha! 


  Klær - H&M // Sko - Cropp

  Skulle gjerne hatt noen flere og finere bilder, om jeg hadde noen tilgjengelig til å gjøre det, så de neste antrekk bildene skal bli bedre. 

  Jeg er blitt så glad i i pelsjakken min at jeg kjøpte meg enda en, og den er helt nydelig, men den kommer i et annet innlegg. 

   

  Hva syns du om gårsdagens antrekk? 

  Black on black


  Dagens antrekk, enkelt og greit.

  En vellykket shoppingtur

  Jeg har hatt fri fra skolen i dag så jeg har hatt tid til både å gå på kafè med mammaen min og å shoppe med bestevennen min. Det var på tide å kjøpe litt kalendergaver siden jeg ikke har så mange og det faktisk er 24 gaver man skal kjøpe! Jeg digger utfordringen om å kjøpe så mange forskjellige gaver, siden jeg aldri har laget julekalender før og jeg syns det er utrolig gøy. Kjæresten min sier jo at jeg ikke trenger å kjøpe så mange gaver, men han fortjener jo mer enn pengene kan gi for alt det han har gjort, gjør og kommer til å gjøre for meg. Jeg vet jeg ikke kan gi han det han ønsker seg aller mest, siden det er ting som studenter ikke har råd til, men jeg prøver mitt beste og håper han blir fornøyd. 

  Jeg fikk faktisk kjøpt noen julekalender gaver og en utrolig fin gave til mammaen min som hun absolutt blir fornøyd med. 

   

  Så har jeg faktisk fått tatt bilde av dagens antrekk som jeg håper dere liker!   Bukse og skjorte - H&M // Jakken husker jeg ikke hvor er fra // Sko - HER

   

  Har du kommet langt i juleshoppingen? Har du noen gang laget julekalender for en gutt? 

   

  Ha en fin kveld og feire helgen! 

   

   

  Gårsdagens

  Siden meg og kjæresten ikke hadde fått feriet bursdagen hans skikkelig, ble vi invitert ut på middag av en kompis av han. Vi spiste på en restaurant som heter Naboen, som jeg aldri har vært på. Det var utrolig god stemning, god mat og ikke minst god service! Jeg syns det er så teit å sitte på en restaurant og ta bilder, derfor har jeg ikke tatt noen bilder av den deilig maten vi spiste. Men om du bor i Bergen/ eller besøker byen ta deg en tur til Naboen.   Det var ganske kaldt i går så jeg orket ikke å ha på meg kjole, siden vi skulle gå et lite stykke og da ble det bare et enkelt antrekk med hvit bluse, svart bukse og rød leppestift.

   

  Jeg har forresten ønsket meg et kamera til jul, så forhåpentligvis kommer det noen bedre bilder etter hvert. Må si jeg er ganske lei speilbilder ;)

   

   

  Håper alle får en fin dag, mens jeg skal sitte og lese til eksamen før jeg stikker på jobb! 

  Vil du se mer ut av dagens antrekk her på bloggen? 

  Todays  (tror jeg må ønske meg et kamera til bursdag, blir litt dårlige bilder med mobilen)

  Det har vært en koselig kveld sammen med min bestevenn. Vi har vært på Starbucks og drukket kaffe og på en kveldstur i Bergens gater som han ikke har gått i før. 

   

  Har dere hatt en fin kveld? 

  Lyser opp en grå morgen


   

  Det er sjeldent jeg går med farger, men når jeg gjør, slår jeg til. I dag ble det gult og det lyste opp hele morgenen min, med tanke på at gult er en veldig glad farge og jeg ble plutselig veldig glad selv.

  Ser ut som dette blir en bra dag! 

  Ha en fin tirsdag, alle!

  Gårsdagens

  Det er ikke ofte jeg går med lange skjørt siden jeg har ganske korte bein, men av og til tar jeg på meg et langt skjørt for det passer til ganske mye. 


  Da ser man ofte så voksen ut når man først tar det på seg, og det fikk jeg også høre i går. 

  Tror jeg skal begynne å gå med det oftere når jeg vet jeg kler det. 

   

  Går du ofte med langt skjørt? 

  School outfit

  En av de positive tingene med å være så liten som jeg er, er å kunne shoppe på barneavdelingen i de forskjellige butikkene. Klærne deres er ikke bare mindre i størrelsen men som oftest også billigere. Selvfølgelig er det utrolig mye prinsesser, blonder og rosafargen over alt på slike avdelinger men av og til kan man finne seg noe fint som de ikke har på voksenavdelingen. Det jeg vil frem til er at jeg nylig kjøpte meg en utrolig deilig bukse på H&M barn, som mange syns var kjempe kul.

  buksen og skjorten - H&M // veske kjøpt i Polen

   

  Fra en side er det positivt at andre ikke kan gå med samme klær som meg, men fra en annen side er det utrolig kjipt at de fleste buksene på ungdomsavdeligen er for store til meg. 

   

   

  Jeg skal ikke ha forelesning før kl 17 i dag, så jeg tok meg litt tid til å blogge midt i økonomi-lesingen, så nå skal jeg  tilbake til det.

  Ha en fortsatt fin torsdag!

  Saturday - black day  gårsdagens antrekk

  Jeg glemte å legge ut antrekket fra i går, siden jeg satt og øvde til prøven som jeg nettopp har hatt. Prøven var kjemprvanskelig så det har ikke gått så bra. 

  Kjolen er fra H&M og cardignen er fra Vero Moda.

   

  I dag skal jeg hente mamma på flyplassen rett etter skolen så får vi se hva jeg gjør senere. Siden det var så fint vær i går så tenkte jeg å gå på fløyen i dag, men det blir da ingenting av siden det regner i dag!

  23.01

  Jeg har ikke tid til å blogge, begynner på jobb om 15 min, så legger bare ut et bilde av dagens antrekk.   Planer for i dag?

  Dagens antrekk - beige

   

   

  Stikkord:

  Dagens Outfit

  Topp BikBok // Shorts Vero moda // Sko Polen

   

  Det har vært utrolig fint vær i Bergen i dag! Det er første gangen på 2 uker eller noe, jeg gikk med shorts. 

  Det er så utrolig kjipt at det skal regne og være kaldt når vi har sommerferie.. Jeg har ikke sommerfølelse i det hele tatt. 

   

  Meeeen.. vet dere hva? Meg og søte kjæresten min skal til Krakow om 4 dager! Det står at det skal være rundt 25 dager alle dagene vi skal være der. 

  Vi skald desverre bare være der i 4 dager så vi får ikke SÅ veldig mye sol i oss. 

  For de som ikke vet det så ligger Krakow midt i landet så det er ikke noen strander eller sjø der :( Vi får ikke badet eller noe..

   

  Håper alle har hatt en fin dag!

  Patty<3

  Stikkord:

  Dagens antrekk 29.05

  Topp Bikbok // Vest Spania // Skjørt aner ikke // Sko H&M

   

  Vi har endelig fått kamera tilbake! Wooho!  

  Vi har det ganske varmt i Bergen akkurat nå, så det var deilig å gå med skjørt uten strømpebukse til! 

  Jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag. Har bare vært på skolen til halv 12 så komt hjem og solt meg litt før jeg stakk på trening. 

   

  Jeg håper dere søtinger har hatt en fin dag i varmen! 

  Hva syns du om antrekket? 

     Stikkord:

  Todays: Stripes

  Genser Bikbok // Bukse Cubus // Sko Sverige

  Stikkord:

  Outfit 28.03
  Sorry for dårlige bilder, men kameraet vårt er på service -.- 

  Håper alle har hatt en fin dag! <3

  Patty<3

  Stikkord:

  Today's outfit  Stikkord:

  Todays outfit  Jakke - ?? 

  Bukse - Bik bok

  Sko - Converse

  Skjerf - vet ikke 

   

   

  Patty

  Stikkord:

  OUTFIT 06.01.13  Nagler på skjorten


  Skall på genseren

  Stikkord:
  hits