• DIY Off-shoulder kjole

  Da er kreative Patty tilbake. Jeg har faktisk ikke laget DIY på sikkert to år, så nå var det på tide. 

  Den kreative siden av meg kommer ganske ofte frem og da blir resultatet utrolig kult. Utrolig positivt med å lage egne ting/ eller forandre på noe du allerede har, er det at det er ingen andre som har akkurat likt. 

  Anyways.. Hvordan lage en off-shoulder kjole, som er så utrolig inn nå? 

  Jo, det skal jeg si deg!

  Det du trenger er: En gammel oversized skjorte (jeg brukte kjæresten sin), en strikk fra for eksempel et skjørt, Saks/tapetkniv, et skjærebrett, en linjal og blyant.  1. Lag en rett linje fra en skulder til den andre, rett under kragen. 

  2. Klipp/skjær vekk toppen av skjorten, følg linjen du nettopp har laget. Det har faktisk ikke så mye å si om det blir rett eller om kanten ikke blir så fin, siden den skal syes inn.

  3. Sy inn strikken på innsiden. Pass på så du bare syr i stoffet rundt og ikke i selve strikken så det ikke blir sydd fast.   Husk! Ikke sy i armene, bare en søm på frem siden, begynn og avslutt med armene, og begynn på andre siden. 

  Voila! Så har du en ferdig, egenlaget kjole! 

  Sorry for dårlig kvalitet på bildene, er så dårlig lys i leiligheten. 

   

  Håper dette innlegget inspirerer dere andre der ute til å lage egne vri på deres klær! 

  Ha en fortsatt fantastisk kveld <3
   

  New in

  Til jul fikk jeg en genser som ikke helt var slik jeg ønsket meg samtidig som den var litt for stor. I dette tilfellet måtte jeg bare bytte den i noe jeg likte bedre og noe jeg ville gått med så i går tok jeg meg en tur på Bik Bok, som genseren jeg fikk var fra og fant noe som passet meg perfekt. Jeg fant meg en genser som er ganske populær i det siste, dessverre var det tomt for størrelsen min i de nøytrale fargene jeg helst går med, men den jeg kjøpte var også utrolig fin. 


  Jeg pleier egentlig ikke å shoppe så mye på BikBok men denne genseren måtte jeg bare ha. Som en fattig student er det veldig deilig å få noe nytt i klesskapet av og til. 

   

  Har du måttet bytte noen av julegavene du fikk?

  Innkjøp!

  Hei! Da var det på tide å vise dere hva jeg kjøpte meg i Polen! 

  Jeg er veldig kresen når det kommer til klær og derfor har jeg kjøpt ganske lite til meg selv!


  Klærne er fra Mohito, Orsay og Zara mens skoene er fra en posk butikk CCC. 

     Jeg kjøpte mer til julekalenderen til kjæresten, og er ganske fornøyd med det. Det er litt skummelt å tenke at man faktisk skal kjøpe 24 gaver til sammen. Heldigvis er jeg tidlig ute og ikke har såå mange igjen!

   

  Hva syns du om innkjøpene mine? Pleier du å shoppe mye? 

   

  My new, old baby!

  Det er lenge siden jeg har ønsket meg en skikkelig fin klokke, siden jeg mistet min casio klokke i Polen. Etter det hadde jrg lyst å kjøpe meg en Daniel W. klokke, men jeg hadde dessverre aldri råd til det. I går kom jeg tilfeldig over en som ville kvitte seg med sin Guess klokke, og jeg syntes den var så utrolig fin at jeg bare måtte ha den.   Så i dag fikk jeg kjøpt den, og er storfornøyd med det med tanken på hvor mye de ligger på i butikken.

   

  Hva syns du om å kjøpe brukte ting/klær? 


  OMG I´m in love

  Aah! Nelly.com har fått utrolig mange nye sko, og jeg som syns jeg har for lite sko, går inn der og titter.. JEG HAR JO SHOPPESTOPP! 

  Det er så enkelt å bare gå inn der og bestille seg noen par sko eller noen plagg at det er skummelt. Jeg har nå egentlig klart meg bra uten å shoppe så mye i det siste, så er utrolig stolt av meg selv! 

  Jeg vet bare ikke hvor lenge jeg kommer til å holde meg unna shopping, bare se på fine skoene!  1. HER 2. HER 3. HER 4.HER 5.HER

  Det er også bare 6 dager til Nelly legger ut nye ting, som jeg gleder meg til å se.. blir sikkert litt shopping på meg da, men det må være lov!

  Jeg så forresten også at Nelly hadde kommet med en konkurranse om å vinne 12 par sko (til hele året), så jeg måtte selvfølgelig bli med i denne! Det eneste du må gjøre er å ta et bilde der du viser din kjærlighet til sko, legge det ut på Instagram og tagge med #oneyearofshoes  Har du noen nelly ønsker? Skal du være med i Nelly konkurransen? 

  Classy

  Noen kan synes det er kjedelig men stilen min har i det siste holdt seg til svart, hvitt og grått. Føler meg egentlig som en business woman når jeg går sånn. Veldig ofte blir det svart på svart men jeg liker det sånn.. har nok vokst ut av alle de fargerike plaggene som jeg fortsatt har i skapet! Jeg føler meg faktisk eldre når jeg går i sånne enkle klær, er jo snart 20 men ser ikke litt ut som det! Haha! 
  Så nå når jeg har shoppestopp blir det ikke noe klær så da forblir blacknwhite stilen! 

  Er du like glad i svart og hvitt som meg? 

  Innkjøp fra Sverige

  Nå var det på tide å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Sverige! Jeg har ikke kjøpt spesielt mye men jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene. 

   
  Alt er kjøpt på en gigantisk 'Sport shopen' 

  Det var ikke særlig mange gatebutikker som var åpen i påsken så vi fikk ikke gått innom noen. Det finnes heller ikke noe senter i nærheten av stedet vi var, så sports hopen var eneste stedet vi shoppet. Butikken er ganske grei for selv om den skal bare handle om sport, så har de masse annet også. De har sportstøy, tilbehør, hverdagsklær og sko. I tillegg har de utrolig mye salg gjennom hele året så det var kjempegøy å handle der!

   

  Hva syns du om innkjøpene? 

  Har du noen gang shoppet på Sport shopen? 

   


  Innkjøp fra Polen og Tyskland

  Topp fra Primark

  Vest fra Primark  Topp fra Mohito

  Dressjakke fra Reserved

  Smykke fra Mohito, undertøy fra Esotiq, solbriller fra Terranova

  Genser fra Primark

  Sko fra New Look

  Converse fra en eller annen sportsbutikk

  Bukse fra Zara

   

  Jeg har kost meg masse i Polen, med masse shopping og drikking med gamle venner! Jeg skulle vært der litt lengre kjenner jeg, men det var litt dielig å komme hjem til kjæresten min. 

  Jeg har ikke shoppet skikkelig på lenge, siden jeg ikke har særlig mye penger for tiden, og jeg er utrolig kresen på klær, så det var veldig deilig å få noe penger bare for å shoppe for og kjøpe akkurat det jeg hadde lyst på, uansett pris. 

   

  I morgen er det søndag, en dag som pleier å være den kjedeligste i hele uken, men i morgen skal jeg i bursdagbesøk til moren til Richard, så det blir gøy! 

  Ikke glem å spise fastelavensboller!!  Uansett om du er på diett eller ikke! I morgen er det lov! 

   


  SheInside - free trial

  Jeg pleier alltid å være med på noe som heter free trial på SheInside, som går ut på at hver uke er det 5 (eller flere) forskjellige ting man kan få avslag på, så skriver man en setning om alle tingene man har lyst på og publiserer det på facebook. Etter noen dager trekker de heldige vinnere..

   

  ...og gjett hva?! 

  For 3 dager siden fikk jeg en mail fra de der det sto at jeg er blitt trukket, og fikk avslag på 23$ en genser som så kjempe deilig ut!

   


  Så til sammen må jeg bare betale rundt 60 kroner! 

  Denne genseren er nå bestilt, og jeg gleder meg veldig til å få den på!

   

   

  Har du prøvd SheInside free trial før? 

  Har du noen gang vunnet noe? 

   


  Ny fintopp

  Meg og Richard hadde planlagt å ha et besøk (minifest). Som vanlig sto jeg forran skapet i går og visste ikke hva jeg skulle ha på meg og som vanlig sto jeg og klagde ... ''Jeg har jo ikke klær'' (klesskapet er fylt med klær), ''Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg'' (er skikkelig kresen). 

   

  Så da.. måtte jeg vel kjøpe meg en ny topp. 

  Jeg er jo skikkelig kresen så vi gikk sikkert en time uten å finne noe som hadde passet meg, men til slutt fant jeg en fin og enkel topp.

   


  Jeg syns den var skikkelig fin for å være så enkel!

   

  Etter besøket i går stakk vi på byen sammen med det andre paret og var ikke hjemme før rundt halv tre.

  I dag er jeg ganske redusert så det har vært en slapp dag så langt, jeg hadde så lyst å trene men hadde ingen energi til det. Nå sitter jeg foran tven med en kopp te og slapper helt av. 

  Helgen min har vært kjempe hyggelig!

   

  Har dere hatt en fin helg?   Siste innkjøp!

  Jeg har vært vekke fra bloggen så lenge at jeg må vise dere hva jeg har kjøpt meg i det siste!

  Den siste tiden har det vært utrolig mye salg i byen. Vi har også hatt bynatt i Bergen, som betyr masse salg i alle butikkene i sentrum.   Hettegensere helt øverst 30,- og 50,- Cubus

  Hodeskall genser 70,-? Bikbok

  Svart topp, slangeskinn skjorte og rosa genser 3 for 200,- Carlings

  Topper til høyre 4 for 100,- Vero Moda

  Militærbukse 150,- Bikbok

  Dr. Denim bukse 299,- Urban

  Zebra skjørt 40,- Lindex barn

   

  Utrolig fornøyd med innkjøpene mine! Elsker å bruke minst mulig penger på fine og kule klær! 

   

  Liker du salg? 


  Stikkord:

  Bik bok salg


  I dag er det 50 prosent på alle bikbok butikker!! Har ikke så mye penger så jeg kjøpte meg bare en genser/jakke. Jeg ble bare helt forelsket i denne så jeg måtte bare ta den. Den kostet egentlig 399 ,- så jeg betalte bare 200,- <3 

   

  Stor fornøyd! 

   

  Patty <3

  Stikkord:

  Innkjøp!

  Jeg hater å bruke penger for tiden derfor har jeg bare shoppet på salg! Anbefales!  Sko fra H&M for 100 kr 

     Genser fra bikbok for 50 kr

   

  Amerikansk topp/bh fra BikBok for 75 kr

   

  Jeg ble egentlig ganske fornøyd med innkjøpene mine! :) 

  Skoene var sikkelig fine og billige så..løp og kjøp!

   

  Patty<3

  Stikkord:

  Street Fashion Inspiration

  Jeg elsker å sitte og se gjennom Tumblr og WeHeartit for mote inspirasjon. Jeg får med meg utrolig mange måter å sette sammen forskjellige stiler og klær på. 

  Det finnes også ganske mange RARE moteinspirasjoner ute i verden. 

   

  Det finnes også ganske mange motebloggere i Norge som man kan få inspirasjon fra.

  En av bloggene jeg leser og får inspirasjon fra er Heidichic 


  Besøk gjerne bloggen hennes! 

  Patty<3

  Stikkord:

  WANTS - Fargerike detaljer

  Jeg føler jeg kler meg ganske kjedelig ut, med rolige og nøytrale farger. Det hadde vært noe nytt med detaljer i knalle farger.

  Og nå er det jo ganske inn med knalle farger. 


  Halskjede // Lindex

  Ring // Accesorize

  Halskjede // Ebay


  Armbånd // Ebay

  En søt ring // Ebay

   

  Har du noe i knalle farger som er ganske inn nå?

  Bli gjerne en fast leser!!

   
  Stikkord:

  Inspirasjon for i dag

   
   

  Stikkord:

  Fashion Inspiration

  Det er så kjedelig på skolen at jeg gikk inn på Polyvore og lagde meg en fashion inspiration kollasj. Den outfiten jeg lagde var egentlig ganske fin syns jeg, og jeg ønsker meg sånn selv.

   

   

  Hva syns du om outfiten? 

  Hadde du turd å gå ut i disse klærne her?

   
  Stikkord:

  Kosekveld & nye klær

  I går var jeg på en skikkelig koselig kveld med en utrolig herlig gjeng, 

  vi koste oss med snop, kakemenn, og boller!

  Vi kunne selvfølgelig ikke glemme filmen, det ikke er jul uten...

  altså Hjemme alene 1 og 2! Det var utrolig koselig å være med dere jenter. Jeg koste meg skikkelig mye!

   

  Jeg er nok så heldig at denne søte jenten er bare litt større enn meg, så jeg får masse klær hun nesten ikke har brukt! :D


  Hahaha søtt! :D

   

  Her er da klærne jeg fikk av henne :  Likte de kjempe godt! 

   

  Hva gjorde du i går?

  Patty

  Stikkord:

  SHOES I WANT FROM NELLY

  Nå siden det er jul snart, og folk holder på å kjøpe julegaver. 

  Har jeg funnet ut at jeg har nesten ingen høyhælte sko som jeg kan bruke på fest og i hverdagen..

  Her er noen jeg ønsker meg.. og jeg syns er sååå fin! 

  Så.. kos dere med shoppingen!! :D

   

  Jeg har ikke kjøpt noen julegaver ennå, men har planer om å gjøre det denne uken. 

  Håper jeg finner noe fint.

   

  Patty

  NY GAMMEL STRIKK

  I går, da jeg så gjennom all stoffet som vi bruker til å sy mye forskjellig, fant jeg en lyse beige strikke genser, som var i perfekt størrelse for meg. Genseren så nesten ubrukt ut. 

  Da mamma kom hjem fortalte hun at genseren har vært i familien våres i 3 generasjoner. Bestemoren, tanten og mammmaen min har gått med den de siste 30 årene, og nå passer den for meg. Jeg er litt stolt av å gå med en genser bestemoren min har gått med for 30 år siden. Jeg syns den genseren er utrolig fin og ser ny ut.

   

  Genseren har noen gulle tråer i seg, sånn at den glinser litt. 

   

  Hva syns du? 

  Har du noen klær din mor/bestemor har gått med?

  WANTIES FROM NELLY

  Siden det nærmer seg jul, så har jeg begynt å lage meg en ønskeliste over hva jeg trenger, ønsker eller vil ha meg.

  Så langt har jeg vært innom Nelly og sett på klær, sko og tilbehør.

   

  Hva syns dere? 

  Ville dere kjøpt dere noe av dette her?

   

  Patty

  New in from Sweden

  Jeg har vært på ferie med kjæresten min og moren hans. Så har jeg shoppet litte granne..

  Så nå må jeg vel vise dere hva jeg har kjøpt meg. 

   

   

  Cubus 249 ,-


  Strikk 299 ,- Individ (Nordby senteret)

  Marylin Monroe bilde 149,- Happy Price

  Pute fikk jeg av svigermoren min ;) Kjøpt på Happy price 99,-

  Ring 79,- fra Glitter

  Sko 299,- fra Sko piratten (Nordby)

   

  Hva syns dere?

   

  Patty

  Weheartit inspirasjon!
   

   

  Ny jakke - trenger hjelp!

  Hei! På fredag skal jeg kjøpe meg en ny viter jakke.

  Hadde vært greit å få litt hjelp til å finne ut hvilken jakke jeg kan kjøpe meg. 

  Legger ut noen bilder, så dere kan hjelpe meg å finne hvilken var finest! 
   

  Jeg syns alle var fin, men jeg får jo bare velge en av de så ;P 

  HJELP!! 

   

  Patty

  hits