• Tentamen uke

  Nå er det torsdag og jeg er så glad vi er ferdig med juletentamen! Har stresset så utrolig mye i dag, med å bli ferdig med tentamen. Vi har hatt tverrfaglig tentamen som varer i 3 dager, så det var utrolig deilgi å bli ferdig med det! Gruer meg helt sykt til eksamen, fordi vi skal tydligvis få mye mer på eksamen så :(

   


  en del av prosjektet

  Men nå er det endelig torsdag og jeg har fri i morgen! I morgen blir det litt shopping før trening i morgen! Min gode venn har bursdag i morgen så jeg må kjøpe en gave til ham! Men hva skal man kjøpe i gave til en gutt, hæ? 

  På lørdag skal jeg spille kamp klokken 3 så stikke ut i bursdagsbesøket til søte John, så det blir bare søndagen jeg får slappet av litt!

   

  Meg og mamma har forresten begynt å pynte til jul! Nå i helgen skal vi forsøke å pynte litt mer, så vi får litt mer julestemning her"

   

   

  Har du hatt juletentamen?

  Har du noen planer i helgen?


  IKEA - smart oppbevaring

  I går var meg og mamma på IKEA for å se på noe julepynt men vi kjøpte mange andre ting enn julepynt! Vi har bestemt oss for å ha sølv jul i år, så det blir juletre med bare sølv pynt på og sølv-hvit farget pynt til resten! 

  Anyways! Jeg kjøpte meg en oppbevaringsboks til å ha opp på hyllen under speilet mitt!

   

  sånn ser de ut på IKEA sin side, men her får dere se før og etter bilder, hvordan det ser ut hos meg!

  Denne er utrolig praktisk å ha! Man slipper all rotet i skuffene eller hvor du vil ha denne!

  Anbefaler å kjøpe en sånn, hvis du er sånn som meg som ikke er flink til å holde det fint og rent rundt omkring!

  Denne koster bare 129 kr!!

   

   

  Har du en lignende oppbevaringsboks? 

  Er du like rotete som meg? 

  SheInside - free trial

  Jeg pleier alltid å være med på noe som heter free trial på SheInside, som går ut på at hver uke er det 5 (eller flere) forskjellige ting man kan få avslag på, så skriver man en setning om alle tingene man har lyst på og publiserer det på facebook. Etter noen dager trekker de heldige vinnere..

   

  ...og gjett hva?! 

  For 3 dager siden fikk jeg en mail fra de der det sto at jeg er blitt trukket, og fikk avslag på 23$ en genser som så kjempe deilig ut!

   


  Så til sammen må jeg bare betale rundt 60 kroner! 

  Denne genseren er nå bestilt, og jeg gleder meg veldig til å få den på!

   

   

  Har du prøvd SheInside free trial før? 

  Har du noen gang vunnet noe? 

   


  Christmas Nails Inspiration

  Jeg er blitt så opptatt av neglene mine, og tar skikkelig vare på de for tiden. Det som er dumt er at jeg ikke kan ha særlig lange negler når jeg trener basketball, men litt negler kan jeg ha!

  Jeg har sett litt på inspirasjon til jule og vinternegler, siden jeg må jo fikse neglene mine også! Det var utrolig masse fint på nettet, så jeg MÅ vise dere noen av dem!

   
  Skal du ha julenegler? 

  Syk :/

  Sorry for lite blogging i det siste, men jeg ahr vært utrolig dårlig i de 3 siste dagene, så jeg har ikke gjort så mye bortsett fra å slappe av foran tv, eller med telefonen i hendene. 

   

  På skolen denne uken holder vi på med en juleutstilling med 2014 teamer.  Her er min utstilling som ikke er ferdig enda, men teamet er altså: shaded modesty

   

  I dag var vi ferdig halv 12 så det var deilig å komme hjem og bare slappe av, siden jeg våknet med utrolig vondt i ryggen i dag!

  Senere skal jeg på trening og først trene minilaget mitt, så skal jeg nok trene selv, hvis  ryggen er bedre. 

  Glemte forresten å si det, men i går fikk jeg en 5'er i gymmen!! :D

   


  (Instagram)

   

  Har dere hatt en fin uke så lang? 


  Arbeidshelg

  I går var meg og Richard hos en vennine av moren hans og skulle legge plater og gulvet på det ene rommet, men vi fikk ikke lagt gulvet i går så da måtte vi opp igjen i dag og gjøre det for gulvet skal jo ligge inne i 48 timer før man legger det.

  Jeg har lært meg så sykt mye siden meg og Ricgard ble sammen, og lærer noe nytt hele tiden! I dag for eksempel lærte jeg meg at det er uytrolig lett å legge gulv og jeg turde faktisk å sage parketten med stikksag!! (stolt). Parketten ble faktisk ganske rett og ;)

   

  Etterhvert når jeg skal flytte og pusse opp så kan jeg gjøre alt selv, uten å ansette andre til å gjøre det for meg, som koster utroolig mye! :D 

   

  Før:

  Fikk ikke bilde av gulvet før, men det var et stygt tregulv i en lys farge


  Etter: 
  Jeg syns jeg har vært kjempeflink og lært meg masse!

   

  Hva har du gjort i helgen? 

   har du noen gang lagt gulv før?

   


  hits