• Dåp søndag

  Hei, alle fine! 

  Håper alle har hatt en fin helg. Jeg har tilbragt helgen min på Voss med min andre halvdelen, vi skulle nemlig i dåp i dag og da var det like greit å heller være her hele helgen! 

  For en fin dag jeg har hatt, selv om jeg er ganske sliten nå var det veldig koselig å bli kjent med nye folk og ikke minst se på lille Sofia bli døpt i kirken. Sofia er den første babyen i familien så langt i den generasjonen og da er det veldig stas å få med seg dåpen hennes. 


  Vi dro videre til selskapet hjemme hos familien til mammaen til Sofia. Der hadde de pyntet fint til og fått et bord fult av tapas. Maten var kjempegod og det var masse å velge mellom for de mer kresne. Vi ble sittende en stund og ble ganske så mette. Vi fikk også servert is med karamellpudding og kake etter på. Kan godt si jeg føler jeg har lagt på meg rundt 10 kilo i løpet av dagen.   Det har i det siste blitt mange nye ting og nye opplevelser. Jeg synes det er utrolig kjekt med nye ting å oppleve. Jeg har for eksempel spist pinnekjøtt for første gang, flyttet hjemmefra for første gang og vært i dåp for første gang. Nå skal jeg snart lære meg å stå på ski for første gang så det blir nok kjekt, selv om det ikke blir før etter jeg er ferdig med alle eksamener. 

  Det har vært en veldig fin dag, men det var også veldig deilig å slenge seg i sofaen før vi drar hjemover igjen. 

   

  Hva har du gjort i helgen? Har du noen gang vært i dåp? 

  En kveld for meg selv

  For en deilig kveld! 

  Jeg er ferdig med min eksamen nr 2 og da var deilig med en slapp kveld med meg selv. Jeg synes faktisk det er utrolig deilig å ha en alene kveld, se på jentefilmer og noe godt i skålen. Jeg elsker jentefilmer, og disneyfilmer som handler om prinsesser og det perfekte livet deres, bare på grunn av at jeg ikke kan få et sånn selv. Selv om livet mitt er ganske bra for øyeblikket. 

  Det er en del filmer jeg kan se uten å bli lei. Slik som "prosjekt prinsesse" og "another cinderelle story" begge fra disney channel og begge med Selena Gomez i hovedrollen. Jeg syns bare hun er en flink skuespiller og jeg er blitt en fan av henne gjennom årene. Om du ikke har sett noen av disse filmene, har du gått glipp av noe! Disse er bare yndlingsfilmene mine og det siser seg selv. 

  Så nå har jeg sett "Prosjekt prinsesse" og skal begynne på "another cinderella story" så,

  håper alle får en like fin kveld som meg! 

   

  Min ønskeliste til jul

  Nå som julen nærer seg, lager de fleste ønskelister med hva de ønsker seg så folk slipper å stresse med å finne noe fint som du kanskje kommer til å like. 


  1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

   


  9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER

   

  Er det noen av disse tingene du ønsker deg? 

  Derfor bor jeg i Norge

  Familien min har aldri vært noe særlig rik. Jeg kunne aldri få like fine klær som de andre barna på skolen og lekeplassen hadde. Jeg fikk klær fra andre siden jeg alltid var den minste, og dette kan jeg ikke klage på fordi, jeg hadde i det minste klær så jeg aldri frøs når kulden kom. Vi hadde lite penger men det var ikke på grunn av at foreldrene mine ikke jobbet, for det gjorde de. På den tiden var jobbene så usikre og pappa mistet jobben flere ganger. Pappa har jobbet i både London og Finland før han fikk tilbud om å reise til Norge. På den tiden visste vi ikke helt hva de innebærte, fordi pappa fikk reise på dagen. Det var utrolig trist å ikke ha en av foreldrene ved min side, og vi så han kanskje 4 ganger i året. Mamma reiste hit veldig ofte, og jeg var her bare 2 ganger før jeg flyttet. Etter rundt 3 år var det nok for mine foreldre etter masse for og mot, like før jeg var ferdig med barneskole fikk jeg vite at foreldrene mine hadde bestemt seg for å flytte til Bergen. Det var ikke det jeg ville høre, for jeg gledet meg til å begynne på ungdomsskolen med folk jeg kjente. På den tiden fikk bestevenninnen min også vite at de skulle flytte, men til Oslo, så det var ikke like trist å flytte likevel. 

  Det var ikke særlig lett å forlate alt, selv om jeg aldri var noe spesielt populær og ikke hadde altfor mange venner som ville savne meg. Jeg fikk heldigvis litt av sommerferien min til å tilbringe med de nærmeste før vi pakket bilen full og reiste. Reiste til et helt nytt land, for å oppleve et ytt og bedre liv. Jeg gråt i flere dager i strekk, men akkurat da visste jeg ikke hva som ventet meg og hvordan livet mitt kom til å bli. Jeg kunne jo ikke nekte å reise siden jeg bare var 13 år og hadde utrolig mye respekt for mine foreldre, som jeg fortsatt har. 

  Om det var tungt å flytte? Absolutt. Tenk deg et nytt land, ny kultur, nytt språk, og ikke minst en hel haug med nye mennesker rundt. Det er faktisk helt sykt å tenke at jeg ikke kunne ett eneste ord da jeg kom til Bergen og at jeg hatet å bo her mest av alt. Ganske tidlig bestemte jeg meg for bli i Norge resten av livet. Prøve å tilpasse meg, lære meg språket, få venner og en hobby. Det gikk nærmere 2 år før jeg hadde venner, så jeg følte meg ganske ensom, jeg begynte på basketball og da kom språket av seg selv. Valg hadde jeg ikke, jeg bodde jo i Norge og ikke kunne snakke norsk.. 

  Etter det har det gått utrolig fort fremover, jeg lever livet jeg aldri kunne ha fått i Polen. Når jeg ser hvordan unge mennesker på min alder, som jeg før kalte for mine venner lever nå blir jeg helt skremt over at jeg også kunne levd slik. De fleste har barn allerede og stresser med å få jobb som jeg syns er utrolig trist, mens jeg er en fulltidsstudent med en jobb jeg trives i, en god kjæreste og ikke minst mat på bordet. 

  Jeg er utrolig takknemlig for at mine foreldre viste meg at man ikke trenger å leve et stressende liv, med budsjett for hver eneste måned for å få mat på bordet og sko på beina, og at man ikke skal være redd for nye utfordringer. Jeg klager ikke på barndommen min, jeg hadde jo klær, alltid mat på bordet selv om det betydde at mamma måtte låne penger fra andre, og ikke minst livet fullt av kjærlighet, men jeg syns det er litt kjipt at vi flyttet til Norge så seint som vi gjorde. 

  Jeg elsker å bo i Norge og jeg føler meg mer norsk enn polsk, noe folk kan synes er dårlig gjort. Jeg har planer om å bli boende her og om noen måneder er jeg en norsk statsborger, mens foreldrene mine skal flytte tilbake om noen år, har de noen å besøke her i dette fine landet når de begynner å savne å bo her. 

   

  Det er vanskelig for nordmenn å forstå hvor heldig de er som får vokse opp i verdens beste land å bo i, men jeg skal si dere, dere er verdens heldigste mennesker, sett pris på det istedenfor å klage over alt det dårlige staten gjør. 

  Ha en fin dag <3

  Første eksamen overstått!

  Da har jeg slengt meg i sofaen etter den første overståtte eksamen og skal sitte her resten av kvelden. Det er egentlig alt for mye stress nå når eksamnesperioden har begynt men på en annen side er det like greit å få det overstått, tenk at det faktisk er bare 17 dager til jeg er ferdig med all eksamen! Jeg merker nå at jeg har prioritert litt feil dette halvåret og derfor skal jeg begynne å lese på stoffet helt fra begynnelsen av neste semester. 


  (feirer overstått eksamen med denne)

  I dag blir nok en slapp dag før jeg begynner på fullt med lesingen igjen i morgen, nå er jo det eksamen på torsdag så den må leses til. Håper alle får en fin kveld, det skal hvertfall jeg. Skal ligge i sofen og se på serier resten av dagen, så lage meg noe god mat litt senere! 

   

  Har du begynt med eksamen? Hva gruer du deg mest til?

  Ha en fin dag!

  Endelig

  Jeg har i det siste hatt veldig lite tid til venner og familie, og det gikk dessverre ut over mine nærmeste. Jeg er veldig dårlig til å finne på noe med vennene mine og være sosial, for når jeg endelig har tid vil jeg helst tilbringe den alene eller med kjæresten min, men det blir for dumt å aldri ha tid til de andre som betyr noe. Jeg får så dårlig samvittighet av det. En dag bestemte jeg meg å sende melding til min bestevennine som jeg ikke har sett på en GOD stund, det er nemlig sånn at det ikke er bare meg som har lite tid, hun har masse å gjøre hun også. Vi fant heldigvis en dag vi kunne gå på en cafè sammen og i snakke om alt og ingenting. Det var godt å snakke med henne igjen, siden hun kjenner meg mer enn de andre som jeg snakker med til vanlig. 
  Du er best, Jeanette!

   

  Så nå skal jeg prøve å bruke litt mer tid på de nærmeste, og holde kontakt med dem. Jeg hater å være egoistisk og det føler jeg, jeg har vært i det siste. 

   

  Om det er noen du har hatt veldig lite tid til i det siste, send dem en melding og vis at du bryr deg om dem selv om du ikke har så veldig mye tid til dem. Gi dem litt oppmerksomhet, alle trenger det.

   

  Er det noen du savner, som du ikke har sett på lenge? Ta kontakt. De venter på det.

   

  Nå er det jul i Bergen

  Da var julelysene i Bergen tent! Det er jo så koselig når julen nærmer seg med store skritt, julelysene kommer på plass og julegalskapen begynner. Med alle julegavene og alt. 

  I år har jeg skikkelig julestemning og jeg ble så utrolig glad da jeg så alle julelysene i Bergen. I kveld er det i tillegg nattåpent i sentrum og det er masse folk som handler julegaver. 


  Bergen er bare så nydelig på kvelden og ikke minst når det er mye som skjer og det er mye folk. I tillegg var det mye tilbud i dag så kjæresten kjøpte noe tidlige julegaver til meg som jeg fikk med engang. Disse kan legge ut i morgen da! 

  Her kommer også dagens antrekk, som jeg digget! Elsker den nye fuskepels jakken selv om den ikke er så veldig varm. 
  Håper alle har hatt en fin dag! <3

  Min aller største frykt

  Jeg våknet midt på natten og fikk angst av drømmen jeg hadde, som ikke var en drøm men et mareritt. Et mareritt som handlet om noe jeg frykter aller mest her i livet, nemlig å bli alvorlig syk, å ha sykehuset som mitt andre hjem og å oppleve mye smerter over lengre tid, som jeg har opplevd før. Marerittet mitt handlet om kreft. Det var en helt forferdelig drøm som ikke minst var ganske overdreven fordi jeg ikke har noe peiling på hvordan det er å leve med kreft. Men ut i fra det jeg har sett og lest er det et mareritt i seg selv. Ikke for å sammenligne dette med kreft men jeg er alvorlig syk fra før men sykdommen jeg har kan gjemme seg i kroppen i flere år som den heldigvis gjorde for noen år siden.

  Det verste jeg frykter kan skje med meg at sykdommen jeg har kommer tilbake, og alt blir som det var før da jeg var mindre.

  Sykehus som var mitt andre hjem, nye undersøkelser hele tiden fordi legene ikke klarte å finne ut hva det var, smerter noen ganger så store at jeg ikke klarte å gå, yndlingsmaten/drikken som ble min verste fiende og mye, mye tårer. Alt begynte i en alder av 4 år, da begynte smertene å komme frem. Det var ingen som visste hvordan de kunne hjelpe meg, jeg bare lå og gråt. Gjennom årene skjønte jeg at det var en del av matvarer magen min reagerte på, men jeg var ganske liten og ikke klarte å motstå og da ble det en del smertefulle netter. Siden jeg var 4 år har jeg vært på ufattelig mange undersøkelser som ikke viste noen ting. Så mange forskjellige leger som har prøvd å finne ut av hva det var, og så mange ganger jeg har ligget på sykehuset, og lengtet etter foreldrene mine. I en alder av syv fikk jeg en lege som ikke ga seg så lett som de andre, og tok så mange prøver og forskjellige undersøkelser av meg at til slutt når han endelig fant ut av hva for en sykdom dette var, var jeg helt utslitt. Det forverret seg enda mer da mamma begynte å lese om denne sykdommen, og jeg har sett henne gråte flere ganger når hun fortalte om den til andre. Sykehuset ble mitt andre hjem, og det var det jeg hatet mest, den ekle maten jeg måtte spise før undersøkelsene, som de alltid måtte tvinge inn i meg, jeg hatet de sykepleierne som ikke ville la meg ringe til mamma når jeg kom gråtende midt på natten, jeg hatet til og med mamma fordi hun støtten legene i at jeg måtte inn på sykehuset igjen, nå vet jeg at hun gjorde alt dette for mitt eget beste og hun syntes dette var utrolig tungt å se meg gå gjennom alt dette. 

  Dette varte i 3-4 år og jeg var veldig glad når jeg endelig kunne ha litt frihet med mine venner, når jeg var fri fra sykehus og alle legene. Jeg måtte bare til undersøkelser to ganger i året! 

  Jeg er en av de få med denne sykdommen som opplever å kunne leve uten mange operasjoner og legeoppfølging hele veien. Men det er mye av maten jeg må passe meg for, men det klarer jeg å leve med. 

  På grunn av denne sykdommen har ikke kroppen min tatt til seg nok næring til å vokse som en normal person, og på grunn av dette ble jeg mobbet en del i barndommen og gjerne kalt for dverg eller lignende, men jeg var veldig sterk psykisk på denne tiden så dette har ikke påvirket meg på noen som helst måte, heldigvis for det. 

   

  Sykdommen kan komme tilbake når som helst, og det er det jeg frykter mest! Så jeg prøver å leve livet som frisk og ikke tenke så mye på det at jeg en gang kan bli syk igjen og gå tilbake der jeg var for noen år tilbake. 

   

  Håper de som kjenner meg og ikke kjenner meg lar vær å kommentere at jeg faktisk er veldig lav, selv om jeg klarer å spøke med dette selv. 

   

  Ha en fin dag videre! <3

  En sunnere burger

  En burger trenger ikke alltid være like usunn. I dag skulle meg og kjæresten lage burger til middag så jeg valgte en sunnere versjon med hjemmelaget hvitløksdressing, avocado, salat og brie ost. Jeg må med hånd på hjerter si jeg ble positivt overrasket over hvor god den ble! 

   For dem som er glad i burger men samtidig har lyst å være sunn anbefaler jeg å lage noe i den duren! Den smaker fortsatt burger, med bare litt forskjellig tilbehør! 

   

   

  Har du noen gang spist en sånn type burger? Hva spiste du til middag i dag? 

   

  Syk

  Jeg fikk nesten ikke sovet i natt, så da alarmen min ringte var jeg ikke i stand til å komme meg opp, men da jeg våknet rundt halv 10 skjønte jeg at det var en grunn til at jeg ikke fikk sove. Ansiktet mitt var rødt som en tomat og temperaturen ganske høy, uansett hvor mye klær jeg har på er det fortsatt kjempekaldt. Nå er heldigvis temperaturen gått ned og rødfargen delvis forsvunnet. 


  Så dagen i dag tilbringer jeg på å lese og forberede meg til eksamen som ikke er så lenge igjen til så kommer kjæresten bort om en liten stund for å spise middag sammen med meg. Jeg blir nok bare liggende i sengen resten av dagen, føler ikke formen er helt på topp.

   

   

  Har du planer for dagen i dag? Skal du også ha eksamen snart? 

  Ha en fin dag! 

  Julebord

  Åh, så sliten jeg er i dag. 

  Jeg har sovet ganske lite denne uken for å være meg, i går var jeg på julebordet og i dag har vi oppsummering på skolen, så jeg måtte tidlig opp. Det frister veldig lite å komme seg ut av sengen men jeg trengte denne oppsummeringen siden det snart er eksamen. 

  Vi hadde julebord med H&M jentene i går og det var kjempe hyggelig, med tanke på at vi ikke ofte får jobbet med alle. Først gikk vi på Else Kåss Furuseth sitt show "kondolerer" som var kjempemorsom. Jeg syns det er tøft å snakke om døden til dine 2 nærmeste på en sånn måte. Hun er en herlig dame med utrolig sterk personlighet.   Så gikk vi ut for å spise på Bare Vestland som jeg aldri har vært og spist på før. De hadde veldig bra service med ølsmaking om man ikke klarte å bestemme seg for en type! Det syntes jeg var kjempekult. Siden det var et julebord var det vel på plass med julemat, så jeg fikk spise mitt livs første pinnekjøtt og jeg digget det. Pinnekjøttet smakte mye bedre enn forventet og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise det. 

   


  Jeg hadde en utrolig fin kveld med de fineste jentene! 

   

  Har du vært/ skal på julebord i år? Hvem skal du med? 

  En vellykket shoppingtur

  Jeg har hatt fri fra skolen i dag så jeg har hatt tid til både å gå på kafè med mammaen min og å shoppe med bestevennen min. Det var på tide å kjøpe litt kalendergaver siden jeg ikke har så mange og det faktisk er 24 gaver man skal kjøpe! Jeg digger utfordringen om å kjøpe så mange forskjellige gaver, siden jeg aldri har laget julekalender før og jeg syns det er utrolig gøy. Kjæresten min sier jo at jeg ikke trenger å kjøpe så mange gaver, men han fortjener jo mer enn pengene kan gi for alt det han har gjort, gjør og kommer til å gjøre for meg. Jeg vet jeg ikke kan gi han det han ønsker seg aller mest, siden det er ting som studenter ikke har råd til, men jeg prøver mitt beste og håper han blir fornøyd. 

  Jeg fikk faktisk kjøpt noen julekalender gaver og en utrolig fin gave til mammaen min som hun absolutt blir fornøyd med. 

   

  Så har jeg faktisk fått tatt bilde av dagens antrekk som jeg håper dere liker!   Bukse og skjorte - H&M // Jakken husker jeg ikke hvor er fra // Sko - HER

   

  Har du kommet langt i juleshoppingen? Har du noen gang laget julekalender for en gutt? 

   

  Ha en fin kveld og feire helgen! 

   

   

  Gårsdagens

  Siden meg og kjæresten ikke hadde fått feriet bursdagen hans skikkelig, ble vi invitert ut på middag av en kompis av han. Vi spiste på en restaurant som heter Naboen, som jeg aldri har vært på. Det var utrolig god stemning, god mat og ikke minst god service! Jeg syns det er så teit å sitte på en restaurant og ta bilder, derfor har jeg ikke tatt noen bilder av den deilig maten vi spiste. Men om du bor i Bergen/ eller besøker byen ta deg en tur til Naboen.   Det var ganske kaldt i går så jeg orket ikke å ha på meg kjole, siden vi skulle gå et lite stykke og da ble det bare et enkelt antrekk med hvit bluse, svart bukse og rød leppestift.

   

  Jeg har forresten ønsket meg et kamera til jul, så forhåpentligvis kommer det noen bedre bilder etter hvert. Må si jeg er ganske lei speilbilder ;)

   

   

  Håper alle får en fin dag, mens jeg skal sitte og lese til eksamen før jeg stikker på jobb! 

  Vil du se mer ut av dagens antrekk her på bloggen? 

  Birthday boy

  I dag har kjæresten min bursdag, og på grunn av det valgte vi å heller ligge i sengen istedenfor å stikke på skolen, men han fortjener jo å tilbringe dagen hans i sengen. Jeg fikk servert oss frokost på sengen, og vi satt og så på hjemme alene, siden vi begge har skikkelig julestemning allerede. 
  Gjett om han ble fornøyd med en slik morgen, med frokost på sengen og en liten gave som ventet på han. Jeg ble veldig glad da jeg så ansiktsuttrykket han fikk da han åpnet den! Absolutt fornøyd med at han likte den.   Jeg kunne bare ønske jeg hadde mer penger enn det jeg har, siden jeg er en fattig student så kunne vi gått ut og spist eller gått på kino istedenfor å sitte hjemme og spise pizza. Føler meg egentlig som en dårlig kjæreste, men han setter pris på alt så lenge jeg holder han med selskap på en dag som denne. Dette er en grunn til at jeg er så glad i denne gutten her! 

   

   

  Hvordan pleier du å feire bursdagen til kjæresten/bestevennen din?

  Håper alle dere har hatt en fin dag, for det har jeg! 

   

  Søndagstur til Norheimsund

  Siden foreldrene mine har fått besøk fra Polen, ville de vise dem noen fine steder her rundt Bergen. Planen var egentlig å ligge hjemme og lese til eksamen, men jeg ble heller med på turen. Mamma ville absolutt vise dem Steinsdalsfossen som ligger 2 km unna Norheimsund. 
  Vi stoppet flere ganger på veien for å ta bilder, det er lenge siden jeg har kjørt i denne retningen så det var utrolig mange fine steder å stoppe for å nyte utsikten. Norge har jo SÅ mange steder man bare må besøke, og jeg regner Steinsdalsfossen som et av de fine stedene. Jeg kunne nesten sittet der og hørt på vannet renne i flere timer, det er så avslappende. 

     Den fossen er sånn man kan gå bakom på en sti som er laget til, utrolig stilig. 

  Da vi flyttet til Norge pleide vi å dra på slike turer nesten hver helg, for å nyte naturen i Norge. Men etterhvert ble det mindre tid til slike familieturer og jeg må si jeg ble ganske lei av kjøringen. Nå når jeg har flyttet er det deilig å tilbringe tid sammen med familien min. 

   

  Jeg er ikke noe fan av hjemmesøndager med pysjamas på hele dagen. Jeg liker heller å gå på tur eller gå ut og spise, så dette må jeg si var en veldig deilig søndag, selv om vi brukte rundt en time i suvenirbutikken som er rett ved fossen. Jentene måtte jo kjøpe noe minner fra Norge og de hadde altfor MYE å velge mellom! 

   

   

  Har du hatt en like fin søndag som meg? Liker du å dra på utflukt med familien din?

  Deilig helg

  Denne helgen har vært utrolig bra så langt og det digger jeg. I går chillet jeg bare med kjæresten frem til jeg skulle på jobb, og da jeg kom hjem hadde en av kollektiv folkene vors hjemme, og jeg ble bare sittende der med et godt selskap så la jeg meg når de skulle ut. 

  Dagen i dag har vært veldig bra med tanke på at jeg har fått lest litt til eksamen og ryddet rommet mitt før jeg dro på jobb. Jeg ble overrasket da mamma og de ventet på meg etter jobb og ba meg ut på en øl. 

  Nå ligger jeg i den gigantiske sengen jeg har hjemme, som jeg alltid savner og ser på tv med mamma og kusinen hennes som er på besøk, og ser på tv. Det er alltid deilig å være hjemme og få middag og en stor seng!  Jeg var forresten så motivert i går at jeg begynte å trene igjen, bein og mage. Jeg kjente det veldig i beina etter jobb i dag. Får se om jeg klarer å reise meg fra sengen i morgen, haha. 

   

  Håper dere har en like deilig helg som meg!

  #motivert

  Det skjedde noe i går kveld som påvirket hele tankegangen min når det kommer til hvordan jeg lever. Da jeg våknet i dag tidlig ble jeg utrolig motivert, så tenkte jeg for meg selv "Skjerp deg". Det ga meg et skikkelig motivasjonskick til å både slutte å spise usunt, begynne å trene, bli glad i meg selv og ikke minst fokusere på jobb og skole. 

  Før var jeg alltid en gledesspreder og det har jeg bestemt meg for å bli igjen! Jeg elsker å gjøre andre glad og det gjør dagen min bedre å se andre smile. Jeg hater meg selv som en kjedelig, sliten person som ikke orker noen ting.

  Jeg trengte det depresjonsøyeblikket for å bli meg selv igjen, og jeg håper det forblir sånn! Jeg ble også motivert til å blogge mer, så forvent mye av meg fremover!    

  Har du noen gang opplevd et skikkelig motivasjonskick? 

   

   

  Ny uke, nye muligheter

  Hei! Håper alle har hatt en fin helg! Jeg tilbringte helgen min på Voss med kjæresten og derfor har jeg ikke blogget. 

  Nå er det begynt en ny uke og jeg har planer om å lese masse til eksamen. Det er bare 3 uker til de første eksamener, og jeg har jo ikke lest pensum så det er mye å lese på! 

  Gud det høres egentlig veldig kjedelig ut! Haha. Jeg må vel finne på noe gøy i mellom. 

  Jeg skal forresten ta av reguleringen nede på onsdag og då er jeg endelig ferdig med alt som har med kjeven min å gjøre! Wooho!

   

  Håper dere får en gøyere uke enn meg! 

   

  Har du hatt en fin helg?

  hits