• All black once again

  Jakke BikBok // Bukse, skjerf H&M // Sko NB

  Jeg tror jeg må skaffe meg et kamera.

   

  Once you go black... som de sier! Denne fargen er bare helten i hverdagen, redder meg i alle situasjoner. Det morsomme er at man kan matche svart med svart, men i ulike former og nyanser. Pels med skinnbukse og caps i semsket skinn, så mye forskjellig med passer fortsatt så bra sammen! 

  Det er blitt så kaldt i Bergen nå at pels er en nødvendighet akkurat nå. 

  Går du ofte i svart?

  Har du også en favorittfarge? 

  Oslotur

  Jeg har egentlig aldri vært i Oslo for å bare være der holdte på å si, det må alltid være noe god grunn til at jeg skal dit, for å si det sånn. Det har ikke noe med at jeg ikke liker Oslo, for denne helgen fant jeg ut at jeg elsker den byen, det har bare me at jeg ellers nesten aldri har tid til å reise og hvis jeg da skal reise så må det bli utenfor Norge. 

  Denne gangen fant jeg ut at jeg må reise til Oslo om ikke så lenge for å oppleve byen og gjøre andre ting enn å stresse med ting, med tanke på at jeg var i Oslo i nøyaktig 22 timer og ikke fikk gjort på så veldig mye. Jeg har heldigvis en god venninne som bor utenfor byen, så jeg fikk tid til å se henne igjen, og ikke minst være litt turist og pose på operahuset, haha. Jeg fikk faktisk handlet på nye yndlingsbutikken min på Aker Brygge også i tillegg til at jeg fikk smake på den kjente Joe & the Juice som vi dessverre ikke har i Bergen. 


   

  Håper dere har hatt en like fantastisk helg som meg. 

  Hva har du gjort på i helgen? 

  Faux fur on thrasher

  Det er så kjekt å kunne kombinere egne klær med samboeren sine til et kult antrekk, som man gjerne ikke har tenkt på før. Jeg liker litt oversized t-skjorter til tider og jeg tror jeg har vokst litt ut av det å gå med trange klær som man såvidt puster i, så lånte tskjorter er helt perfekte akkurat nå. Det betyr bare at jeg får utvide horisonten litt og se klesskapet fra andre kanter.


  Motivasjonen min kommer som oftest av at jeg får kle meg i det jeg vil, og kombinere ulike stiler og klær. Det er bare så kjekt å faktisk se hva som kommer ut av det. Dagen blir automatisk så mye bedre, og jeg får gjort utrolig mye mer enn hvis jeg bare hadde gått med joggebukse, noe jeg forresten aldri gjør (jeg eier faktisk ingen joggebukse, haha). 

  Jeg er dessverre veldig jentete på kles fronten og står gjerne en halvtime foran klesskapet for å finne noe greit å senge på meg. Er du en av oss selv? Se inn i skapet til kjæresten da vel! Det kan kanskje hjelpe litt, å gi deg litt inspirasjon og muligheter. 

  Liker du å prøve ut nye stiler og antrekk? 

  hits