• Det ultimate høstantrekket

  Været som herjer ute for tiden får en til å ville sitte hjemme under et teppe med en kopp kakao i hånden, men må man ut så må man dessverre det. Skal man ut bør man egentlig ta på seg litt mer klær enn for noen uker siden. Jeg er ikke noe glad i høst med tanke på at det blåser og regner utrolig mye, og samtidig utgjør dette jentenes verste fiende. Har man tatt seg tid til å fikse seg på håret og gjerne sminket seg som vanlig, ser det ikke like bra ut når du ankommer stedet du skal til som det gjorde før du dro hjemmefra. Da er caps en praktisk løsning, det er kult og den dekker til håret og sminken. I tillegg passer caps til mange ulike antrekk. Siden det er høst, er det på tide å ta på seg favorittkåpen og gode joggesko eller helst støvler, haha.  

   



  Selv om jenter som oftest vil se bra ut, må man huske å ta på seg nok klær i forhold til været. Jeg er dessverre en av dem som ofte velger antrekket ut i fra hva som er fint og ikke ut i fra været, noe som fører til at jeg blir ofte syk. 

  Høst er også veldig bra årstid til å bruke farger som grå, burgunderrød, sennepsgul, mørkegrønn og ikke minst svart, så hvis du eier noe i denne fargen nå er tiden inne for å få bruk av plagget. Sleng det på, og boom der har du det ultimate høstantrekket!





  Dårlige bilder skyldes litt sein fotografering i går. 

   

  Har du en favorittkåpe til høsten? 

  Ha en fortsatt fin fredag og ikke minst helg!

  Casual wednesday

  Når jeg skriver denne overskriften blir jeg nesten litt skuffet over meg selv, og tenker "enda et klassisk, svart-hvitt antrekk". Det blir veldig mye av det, og jeg skjønner godt hvis dere begynner å bli lei av det, jeg lover jeg skal prøve å gjøre noe med det og innføre litt mer farger i mitt klesskap. Det blir litt kjedelig for meg også i lengden, så det hender jeg tar på meg noe fargerikt. Jeg har for eksempel en knallgul kjole som jeg ikke har fått brukt enda, faktisk. 

  Men som overskriften sier, enda en casual outfit, og det er fordi det er et vanlig skole-antrekk som man ikke trenger å stresse mye med for at det skal bli fint. 






  Kommer frem med noe Photoshop skills her, haha!

   

  Har du noe eget skole/jobb antrekk? 

  Ha en fin kveld videre!
   

  Tilbake på beina

  Helgen ble ikke helt som planlagt, og mens jeg var på jobb sluttet kroppen min plutselig å fungere som normalt. Det endte med å måtte gå tidligere hjem. Situasjonen ble langt mer alvorlig enn jeg selv trodde, noe som ble til at jeg havnet på sykehuset på lørdagen. Det er nå veldig vanskelig å si hva det var som forårsaket den plutselige knekken, men nå er jeg tilbake på beina igjen og det er det som teller mest! Kroppen takler visst ikke mange baller i luften om gangen, i tillegg til stress og lite mat. Men det er ikke noe annet å gjøre med det, enn å lære av det. 

  Nå når jeg er tilbake på beina, skal jeg prøve å få tatt noe antrekksbilder i dag, kan ikke love noe men skal prøve å gjøre mitt beste. Om ikke antrekksbilder kommer det nok et annet innlegg, om mote, selvfølgelig! 

   

  Håper alle får en nydelig dag! 

  DIY Off-shoulder kjole

  Da er kreative Patty tilbake. Jeg har faktisk ikke laget DIY på sikkert to år, så nå var det på tide. 

  Den kreative siden av meg kommer ganske ofte frem og da blir resultatet utrolig kult. Utrolig positivt med å lage egne ting/ eller forandre på noe du allerede har, er det at det er ingen andre som har akkurat likt. 

  Anyways.. Hvordan lage en off-shoulder kjole, som er så utrolig inn nå? 

  Jo, det skal jeg si deg!

  Det du trenger er: En gammel oversized skjorte (jeg brukte kjæresten sin), en strikk fra for eksempel et skjørt, Saks/tapetkniv, et skjærebrett, en linjal og blyant.



  1. Lag en rett linje fra en skulder til den andre, rett under kragen. 

  2. Klipp/skjær vekk toppen av skjorten, følg linjen du nettopp har laget. Det har faktisk ikke så mye å si om det blir rett eller om kanten ikke blir så fin, siden den skal syes inn.

  3. Sy inn strikken på innsiden. Pass på så du bare syr i stoffet rundt og ikke i selve strikken så det ikke blir sydd fast. 



  Husk! Ikke sy i armene, bare en søm på frem siden, begynn og avslutt med armene, og begynn på andre siden. 

  Voila! Så har du en ferdig, egenlaget kjole! 





  Sorry for dårlig kvalitet på bildene, er så dårlig lys i leiligheten. 

   

  Håper dette innlegget inspirerer dere andre der ute til å lage egne vri på deres klær! 

  Ha en fortsatt fantastisk kveld <3
   

  hits