• Hjemme hos mamma

  Denne helgen tar jeg det helt med ro, jeg er hjemme hos mamma og pappa og selv om de hadde noen venner på besøk og drakk litt i går, la jeg meg før 12. 

  Det er egentlig utrolig deilig å ha en rolig helg av og til, og ikke tenke på så veldig mye enn å slappe av! 

  Nå har mamma forresten bestilt en helgetur til Polen til meg og henne i oktober. Det blir nok kjekt som vanlig, møte gamle venner og kanskje shoppe litt om jeg har råd til det. 

  Dere får ha en fin søndag, nyt dagen før en ny hektisk uke! 

  School outfit

  En av de positive tingene med å være så liten som jeg er, er å kunne shoppe på barneavdelingen i de forskjellige butikkene. Klærne deres er ikke bare mindre i størrelsen men som oftest også billigere. Selvfølgelig er det utrolig mye prinsesser, blonder og rosafargen over alt på slike avdelinger men av og til kan man finne seg noe fint som de ikke har på voksenavdelingen. Det jeg vil frem til er at jeg nylig kjøpte meg en utrolig deilig bukse på H&M barn, som mange syns var kjempe kul.

  buksen og skjorten - H&M // veske kjøpt i Polen

   

  Fra en side er det positivt at andre ikke kan gå med samme klær som meg, men fra en annen side er det utrolig kjipt at de fleste buksene på ungdomsavdeligen er for store til meg. 

   

   

  Jeg skal ikke ha forelesning før kl 17 i dag, så jeg tok meg litt tid til å blogge midt i økonomi-lesingen, så nå skal jeg  tilbake til det.

  Ha en fortsatt fin torsdag!

  Ost & Vin kveld

  For en uke siden hadde vi en ost&vin kveld i kollektivet. Enda en grunn til å mene at jeg ikke kunne komt til en bedre kollektiv! Vi fikk med oss nye roomien vår som ikke har flyttet inn enda til å være med på kvelden så vi kunne bli bedre kjent med han. 
  Det er utrolig greit å være sosial med dem man bor med, istedenfor å bare gå forbi hverandre i leiligheten. 

  Når man er student har man ikke så mye tid til å være sosial, så da gjelder det å avtale en dag der alle kan og finne på noe kjekt sammen. 

   

  Bor du i kollektiv/bofellesskap? Har du god kontakt med roomiene dine?

  Finally!!

  Da var reguleringen endelig av! Gud så deilig det er å kjenne tennene sine igjen og ikke minst se dem igjen. Jeg har hatt den i ett og halvt år allerede og det er lenge for å være en 20 åring med regulering. Nå har jeg bare den nede igjen, men den skal tas av i oktober så er ikke så lenge til.. Jeg digger tanken på at jeg straks er ferdig med alt som har med kjeve og tenner å gjøre, siden jeg har vært gjennom ganske mye når det kommer til det. 

  Nå kan jeg endelig smile med tennene mine uten å være flau over det!

     Har du hatt regulering før? 

  Ny favoritt

  Jeg var på god vei til å slutte med sjokolade, for akkurat for øyeblikket er jeg avhengig av snop. Om jeg ikke får i meg noe søtt blir jeg helt gretten, men jeg vil samtidig være sunn og derfor har jeg bestemt meg å ikke spise snop i ukedagene, men bare i helgene.. men i går når jeg skulle handle noe mat så jeg denne i sjokoladehyllen og ble nesten lei meg, for det er en sånn sjokolade jeg har ventet på. 


  Mørk sjokolade med hakkede hasselnøtter, høres ikke det veldig deilig ut? 

  Jo, det gjør det og derfor blir det enda vanskeligere å spise frukt i stedenfor denne!!

  Om du har smakt den vanlige "firkløver" sjokoladen, er denne helt make bare med mørk sjokolade istede, og den var utrolig god! 

   

  Nå er det trossalt helg så jeg skal kose meg med denne før kveldens festligheter! 

   

  Har du smakt mørksjokolade firkløver? 

  Ha en fin lørdagskveld!

  En nydelig dag i solen!

  Dagen i går var en av de få soldagene vi har hatt i Bergen i år så jeg måtte nesten ut og nyte det fine været. Jeg hadde ingen forelesninger på skolen så jeg gikk heller ut og leste i parken, og jeg føler jeg er litt stolt av meg selv som har vært så flink og har fått gjort masse forskjellig.


  Siden solen var oppe ganske lenge tok jeg meg en tur opp Fløyen, siden trening ikke har vært min sterkeste side i det siste var det utrolig deilig å være aktiv og bruke dagen på noe fornuftig. 


  Man blir aldri lei denne utsikten! Den beste tiden på døgnet å gå opp der på er faktisk kvelden like før solnedgang så man kan sitte og se solnedgangen sammen med en du er glad i... Sååå romantisk!! 

   

  Solen holdte seg til i dag så jeg må ut og nyte været etter forelesningen som dessverre varer helt til 17.00! 

  Ha en fin dag alle! 

  Hvordan det er å endelig flytte hjemmefra?

  Det er utrolig mange unge mennesker som flytter hjemmefra men jeg var en av dem som ville bli hjemme lengst mulig. Men da jeg begynte å jobbe i sentrum, gikk på skolen i sentrum og etterhvert fikk meg kjæresete ble det litt tungvindt å sitte på bussen en time hver vei, og da var det utrolig deilig å flytte inn til sentrum der det er gangavstand til alt. 

  Det var egentlig ikke så veldig tungt å flytte fra mamma og de som jeg hadde trodd, og jeg bor jo ikke på andre siden av jordkloden heller, så mamma besøker meg ofte. 

  Jeg kunne heller ikke fått et finere kollektiv. Studentene jeg bor med er helt fantastiske og vi stortrives i hverandres selskap. Vi prøver heldigvis å ha det rent rundt oss og rydder etter oss selv, så det føles som hjemme å bo her. Jeg klarer faktisk å holde rommet mitt noen lunde ryddig, noe jeg ikke klarte da jeg bodde hjemme. 
  I tillegg til et fint rom og fint kollektiv har jeg også en nydelig utsikt mot fløyen, som lyser fint om kvelden, så jeg kan ligge i sengen og se på fløyen toppen. 

   

   

  Har du flyttet ut hjemmefra?

  Bor du alene eller i kollektiv? 

  hits