• Enda en operasjon

  Skulle trodd jeg var ferdig med alt med kjeveoperasjonen, men siden jeg for en stund siden fikk en infeksjon i såret på den ene siden, måtte jeg opereres på nytt for å ta ut platen på den ene siden. 

  Det var utrolig slitsomt å måtte opereres på nytt men greit å få det overstått, så lenge jeg ikke får infeksjon i andre siden er jeg fornøyd! 

  Nå er jeg ganske så hoven men allerede i dag er jeg tilbake på skolen, så jeg ikke mister så altfor mye av forelesningene! 

  Håper alle får en fin helg!

  Disse skoene!

  Jeg kjøpte 4 nye par sko da vi var på tur i Polen. Blant dem var disse skoene som er blitt nye favorittsko. De passer ikke til alt men når jeg har dem på, tiltrekker jeg selvsagt oppmerksomhet med denne fargen.   Jeg skulle gjerne hatt ekte merke på disse men jeg turde ikke å bruke så mye penger på sko som jeg ikke kan bruke så ofte med tanke på at de ikke passer til alt, og jeg er student som ikke har så mye råd heller.  

  Jeg er egentlig en veldig enkel person med en stil av svart og hvitt, så disse piffer opp garderoben min! 

   

  Hadde du selv turt å gå med sko i denne fargen? 

  Da var det min tur å flytte ut

  Da har jeg funnet meg et sted å bo, et koselig bofellesskap med 4 andre i sentrum av Bergen. Jeg synes det er så tungvindt å dra frem og tilbake fra Askøy, mens jeg har både jobb, skole og kjøreste i sentrum. 

  Leiligheten ligger ca 10 min unna skolen min og det syns jeg er utrolig greit, for da slipper jeg å ta buss. Det som er utrolig spennende er at jeg nå får oppleve byen for fullt og slipper å passe på tiden med tanke på buss når jeg vil finne på noe. Jeg er en ganske aktiv person så det blir deilig med alt av fjell og treningssentre i nærheten. Jeg må bare vise dere det fine rommet jeg har fått!   bilder tatt fra finn.no

  Jeg får selvsagt ikke med alle pyntegjenstander, jeg får bare sengen og kommoden, så jeg gleder meg masse til å pynte akkurat som jeg vil. Jeg var utrolig heldig og tror ikke jeg kunne ha fått noe finere rom, så fornøyd er jeg! 

  Det blir utrolig deilig å flytte hjemmefra og endelig bli "voksen", men samtidig litt trist med tanke på at jeg har veldig god kontakt med foreldene mine. 

  Nå ser jeg frem til å overta rommet og leve med andre studenter! 

   

  Bor du hjemme enda eller bor du for deg selv? evt gleder du deg til å flytte hjemmefra? 

  Sommerferien er over - student på fulltid

  Heii alle fine! 

  Jeg håper dere alle har hatt en utrolig fin sommerferie og har fått reist rundt om i verden og opplevd de dere ville. Jeg har jobbet ganske mye, og ikke har tid eller penger til å reise så det var litt trist at vi ikke hadde noe sommervær i Bergen da. Meg og kjæresten tok oss en 4-dagers spontantur til Polen, som var utrolig koselig. Det som var planen var å få i oss litt D-vitaminer ved å ligge på stranden mesteparten av tiden men det ble det ikke særig mye av siden det var rett å slett for tungt å ligge på stranden i flere timer i den varmen sm var der nede. Så mesteparten av tiden gikk til shoppingen, hehe. 


  Nå har jo studentlivet begynt for fult, etter en slitsom fadderuke og en sofa-helg var det utrolig deilig å stramme opp hverdagen og begynne på skolen igjen. Ny skole, en haug med nye mennesker, nytt liv.. Studentliv. 

  Det blir nok tungt med alt lesestoff, og forelesningene kombinert med jobb, venner og kjæreste. Men jeg har klart meg fint frem til nå og jeg ser frem til å organisere hverdagen min slik at jeg har tid til alt og alle. 


  (første skoledag antrekk)

  Jeg studerer nå ved BI Bergen for dem som lurte, og retningen jeg tar er økonomi og administrasjon. Jeg syns det virker utrolig spennende, og dette har jeg lyst å jobbe med senere, men man vet aldri hva man finner på! 

   

  Hvordan har ferien din vært? Var det greit å begynne på skolen igjen? 

  hits