• Casual Wednesday

  Når solen kommer frem, kan man endelig ta frem skjørt og vise frem de lysebrune beina. Det er så mangt som passer til et skjørt, hvertfall til et skinnskjørt! Selv om det er mye som passer går jeg fortsatt for den enkle men super fine løsningen med en hvit, litt lengre skjorte. Jeg digger det hvordan disse to spiller sammen med et par hvite sneakers og en svart caps. Man trenger ikke alltid å legge alt for mye arbeid i å sette sammen et antrekk, men bare litt inspirasjon og fantasi. 

  Håper dere liker antrekket, og ble litt inspirert av det. 

  Ha en fin kveld videre

  Det ultimate sommerantrekket

  Dette året er det selebukser og seleshorts/skjørt som topper sommeren. Jeg synes selv selebukse er utrolig kult, og enkelt å sette sammen med en t-skjorte til et iøynefallende antrekk. Jeg satt faktisk å så på en episode av Friends fra 1994 i sted, og så at Rachel hadde på seg en selebukse, noe som tyder på at gamle trender kommer tilbake og det liker vi jo! Jeg selv er ikke så veldig glad i vanlig dongeri, uansett hva det skulle være, en bukse, en skjorte eller til og med en jakke. Jeg føler meg ikke vel i dongeri, men siden selebukse trenden er tilbake kjøpte jeg heller en svart semsket skinn seleshorts som jeg er blitt utrolig glad i. Du trenger i tillegg ikke stresse så veldig mye med å finne noe som passer, en enkel t-skjorte i hvit, rosa eller hva farge du måtte ønske gjør susen.


   

  Fotografen min aka kjæresten er bortereist, derfor ble bildene som de ble. Fornøyd med det. 

  Bli med på trenden, gå med selebukse men samtidig skill deg ut! 

  All black

  I dag er en sånn dag der det eneste jeg har lyst å gå med er svart. Sånt skjer altfor ofte, spør du meg. Svart er det letteste alternativet når det kommer til klær, og blir ofte valgt når man ikke orker å lete frem noen andre klær, eller når man rett og slett ikke er i humør til farger. Den rocke-stilen man får ved å ta på seg skinnjakke og svarte klær er i tillegg så utrolig kul, at det blir ofte til at jeg velger dette enkle alternativet. 

  Peace out!
   

  Beige leather


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Bukse og topp BikBok // Jakke Reserved 

  Regnværet i Bergen gir ikke muligheten for å ta frem sommerklærne. 

  Bloggen blir forhåpentligvis oppdatert oftere med nye antrekksbilder. 

   

  CYA!

   


   

  hits