• Stedet du må oppleve når du er i Bergen

  Jeg har vært der mange ganger før men utsikten slår meg hver gang jeg er der oppe, hva er det snakk om? Jo! Et av de syv fjellene som ligger rundt Bergen. Stoltzekleiven. 

  De som har før vært i Bergen vet at Fløyen er det mest kjente fjellet, med flest turister og utsikt over hele byen, men det folk ikke vet er at fra toppen av Stoltzen ser man alt fra Bergen sentrum til Askøy og utover mot Knarvik, utsikten tar pusten fra deg. Men det eneste som er negativt er at du som turist ikke kan ta banen opp, for det er nemlig ingen bane opp! Man må slite seg opp alle trappene, noe som for enkelte kan være for tungt. 

  Jeg har fetteren min på besøk fra Polen, så jeg måtte jo ta han med der, vi ble sittende oppe i en halv time fordi han ikke ville gå derfra. Måtte selvfølgelig ta en photoshoot av han på toppen, så endte opp med rundt 20 bilder fra alle kanter. 

  Han hadde nesten lyst å flytte til Bergen bare for å gå på fjellet! HAHA 

  Så til dere som ikke har vært her oppe før, det er slitsomt å komme seg opp, men det er absolutt verdt det! 

   

  Har du vært på Stoltzen før? Skal du til Bergen i nærmeste fremtid? 

   

  Ingen ferie i år heller

  Jeg var ikke på noe skikkelig ferie i fjor, bare i Polen i 4 dager, som var alt for lite. Jeg har bare vært i Frankrike før, siden vi hadde bil så kjørte vi nedover til Nice og Monaco, men ble bare noen få dager, så kan ikke kalle det noe skikkelig syden ferie. Jeg hadde utrolig lyst til å reise noe sted i år, men jeg har rett og slett ikke penger til det. Det er så utrolig mange fine steder å reise til som jeg har lyst å besøke før jeg dør. 

  Nå når jeg faktisk har lyst å flytte ut hjemmefra må jeg heller spare til det, istedenfor å reise på ferie. Både meg og kjæresten har lyst å reise noe sted sammen men det får heller bli til høsten, når vi begge har ferie fra skolen, og da har vi noen måneder å spare på! 

  I sommerferien blir det nok bare en liten tur til Polen like før skolen begynner, for å se folket igjen og slappe litt av før skolestart.

   

  Har du vært/skal du reise noen steder i sommerferien? 

   

  hits