• beste helgen på lenge

  I følge meg varer helgen helt fra torsdag av, så jeg kan med hånd på hjertet si at jeg har hatt den beste helgen på lenge. Jeg jobbet nattåpent på torsdagen, noe jeg ikke har gjort før og det var utrolig kjekt, og ikke minst utfordrende. Var litt slitsomt å komme seg opp på jobb dagen etter men jeg begynte ikke før 11 så det gikk greit. Må si det var en fin begynnelse på helgen, fordi jeg stortrives i jobben min og gleder meg hver gang jeg skal dit. 

  På fredag etter jobb dro jeg til Voss hvor kjæresten min sin familie bor, og der skulle jeg bli til lørdag men det var Ekstremsportsveko og jeg koste meg UTROLIG masse, så jeg måtte nesten bli til søndag. 

  Ekstremsportsveko virket kjempe kjekt, så nå har jeg allerede bestemt meg for å være der hele uken i neste år, og faktisk delta i VossaTRI som er triathlon bestående av svømming, sykling og løping. Det verste med dette er vel sykling fordi jeg ikke har syklet på vanlig sykkelt i flere år, og i tillegg er det noe som heter mountain biking. Heldigvis har jeg en kjæreste som holder på med det, som er villig til å lære meg! wooho. Det er tross alt 22 km med sykling på fjellet så trenger litt opplæring. 

  På fredagen skulle jo OnkelP og de fjerne slektningene spille men konserten rakk vi desverre ikke, siden det var såpass vanskelig å bestille en taxi. På lørdagen derimot var jo avslutnende konsert for Veko og den var knall bra! Da var det turbonegro som spilte, jeg har helt ærlig aldri hørt om bandet før så jeg ble positivt overrasket over hvor mye liv de lagde, og ikke minst hvor bra de spilte. 

   

  Det var faktisk kjempe trist å reise fra den fine plassen rett utenfor Voss til Bergen til det stygge været vi hadde her. Men nå er det ny uke og ting må gjøres. 

  Håper alle dere har hatt en like fin helg som meg, og får en fantastisk ny uke!

  Hva har du gjort i helgen? 

   

  Verdens beste bursdag

  Nå er endelig eksamen overstått og jeg fikk 3, men jeg er fornøyd siden det avr historie jeg hadde og det faget er jeg ikke flink i, i det hele tatt. Nå er det endelig ferie!! 

   

  Anngående bursdagen min som var til helgen, har den vært den beste jeg kunne ha fått. Alle de nærmeste kom bare for å feire meg, og selv om vi hadde eksamen og folk måtte øve, kom alle og feiret sammen med meg. Det var utrolig stort og det duket opp flere of flere folk, og vi koste oss utrolig masse. Jeg endte opp med å gå hjem uten sko, så vondt jeg hadde i beina men jeg koste meg utrolig mye. 
  Gleder meg allerede til å kunne gå ut med alle de fine folkene igjen!

  Og gaven jeg fikk av kjæresten.. var helt nydelig!! Denne har jeg ønsket meg kjempe lenge, og han visste det, så var veldig gøy å få den!  Har du hatt eksamen? Hvordan har helgen vært?

  12.06.2015

  Heii! Jeg har gledet meg utrolig lenge til bursdagen min som er i morgen. Da blir jeg endelig 20 år, noe som er veldig stort for meg ikke på grunn av alkohol men på grunn av vennegjengen min, siden alle vennene mine er over 20 og hver gang de skal noe, kan ikke jeg være med.. Meeen fra i morgen av, kan jeg!! Siden jeg har bursdag har jeg fått en tidlig bursdagsgave fra mine foreldre!

  Jeg er så fornøyd med den nye telefonen! Jeg har aldri hatt iPhone før og syns faktisk den var veldig god og enkel å lære seg! I morgen er det stor feiring så det kommer nok noen bilder på bloggen etterhvert.

  hits