• skuffet

  NÅ er jeg veldig skuffet over meg selv.. 

  For det første har jeg ikke gjort noen ting så langt i ferien og ikke hatt tid til å blogge? Stemmer nok ikke.. er bare blitt så lat at jeg ikke gidder å gjøre noe. 

  For det andre har jeg sagt til meg selv at jeg skulle spise sunnere og trene mer i sommer, men det skjer jo aldri. 

  For det tredje, må jeg finne meg jobb og tjene litt penger. 

  Og for det siste, må jeg begynne å ha det gøy og være mer med folk. 

   

  Jeg SKAL skjerpe meg, og lover jeg skal blogge i morgen. 

  Følg meg gjerne på Instagram, følger tilbake - pattymaria

   

  Håper alle har en fin ferie så langt!

  Stikkord:

  18? Yeah

  Jeg har ikke blogget på en stund så jeg glemte å si til dere at jeg har hatt bursdag. Lille meg fylte 18 år den 13.juni.. jeg har ikke noen bilder av det siden jeg ikke har hatt bursdagbesøk eller noe fest.  

  Jeg har fylt 18 men jeg har enda ikke vært på byn og jeg har heller ikke fått meg lappen siden jeg ikke har kjørt så utrolig mye og ikke engang begynt med kjøretimer.  Jeg fikk nå 18 roser :) 

  Patty

  Stikkord:

  Eksamensdag + mine nye babyer

  Jeg gruet meg faktisk veldig til eksamen jeg hadde i dag. Vi hadde 2 dager forberedelser som betyr at vi måtte lage forslag til innredning i et reisebyrå.. så i dag fikk vi bare mer konkret oppgave om å tegne en perspektiv tegning som er egentlig ganske lett.. Jeg føler at det gikk bra.

  Dere lurer sikkert på hva de nye babyene mine er..   Var ikke de fin? Er blitt veldig glad i dem allerede selv om jeg fikk dem for 3 dager siden ;)

  Patty

  Stikkord:

  DIY - krystall smykke

  Jeg hadde planer om å legge ut DIY-en for noen dager siden, men så stresset jeg sånn med eksamen og nå har jeg harr forberedelser til eksamen så vi fikk ikke tatt pcen med oss hjem. Men nå kommer det. 

  Det du trenger er: 

  Metall kjede, Panduro 69,-

  Et bånd til å ha rundt halsen

  Gamle øredobber, Cubus 99,-

   

  Slik gjør du:


  Først tar du av alle krystallene med lille rundingen den henger på..

  Så bruker du en tang eller noe annet du har til å ta dem på kjedet, akkurat så mange du vil og hvor du vil.  Så bruker du rester av øredobbene og lager et nytt lag med krystaller, du kan også lage flere hvis du vil det.   Snur du smykket, og... så er det ferdig! 

  Dette var ganske lett å lage men lekkert og veier nesten ingenting!

  Sånn kan du bruke dine gamle øredobber!

   

  Håper dere liekr det!


  Stikkord:

  Lei

  Sommerkropp 2013? Jeg vet alle skriver om det for tiden og viser bilder av sommerkroppen sin og alt det der. 

  Det er så utrolig mye press på jenter for tiden! Jeg er skikkelig deprimert på grunn av utseendet og kroppen min, som ikke er noe drømmekropp i det hele tatt. 

  Jeg prøver så godt jeg kan å få meg litt mer muskler og bli litt tynnere, men det er vel ikke greit å angre rett etter man har spist, er det? Man trenger jo mat for å leve og jeg vil heller ikke få noe sykdommer av å ikke spise nok vitaminer og andre ting alle trenger.

  ''summerbody'' // Weheartit

   

  Jeg prøver å trene så hardt og mye som jeg klarer, men jeg hører ganske ofte at jeg trener for mye, og at jeg kommer til å bli skikkelig sliten etter hvert og at jeg ikke kommer til å reise meg opp fra sengen engang. Det er ikke lett å få en drømmekropp. Det er utrolig vanskelig å få det til, og det viktigste holde den kroppen lengre enn bare sommeren. 

   

  Jeg syns selv at tynne, høye jenter er utrolig pene, men jeg har sett en del større jenter som faktisk tar vare på seg selv og er mye penere enn noen av de anoreksi tynne! 

   

  Jeg skulle ønske det var sånn det var! Vær den du er! Spis det du vil! Og ikke tren hvis du ikke har lyst! Ikke push deg selv til noe du ikke har lyst til å gjøre!

   

  Stikkord:
  hits