• Eksmensuke

  Hei, lenge siden sist! 

  Det har vært så mye stress med eksamens forbredning og skolearbeid den siste uken, at det er nesten deilig å ha eksamen i morgen og bli ferdig med det! På fredag har vi norsk eksamen, men den trenger jeg ikke å øve så mye til, som til den i morgen i matte. 

  Vi har også stresset med å få opp møblene mamma bestilte til rommet sitt, og det var verdt alt stresset for rommet ble utrolig fint! Nå ser jeg på en ny seng til meg selv, for jeg er virkelig lei den sovesofaen jeg har.. og den er rosa i tillegg! Nå har jeg jo vokst ut av rosa for lengst så det er på tide med en ny seng.. dobbelseng! 

   

  Nå må jeg legge meg for å klare å stå opp tidlig for å ta eksamen! Ønsk meg masse lykke til!

  Har du hatt eksamen? I hvilket fag? 

  My new, old baby!

  Det er lenge siden jeg har ønsket meg en skikkelig fin klokke, siden jeg mistet min casio klokke i Polen. Etter det hadde jrg lyst å kjøpe meg en Daniel W. klokke, men jeg hadde dessverre aldri råd til det. I går kom jeg tilfeldig over en som ville kvitte seg med sin Guess klokke, og jeg syntes den var så utrolig fin at jeg bare måtte ha den.   Så i dag fikk jeg kjøpt den, og er storfornøyd med det med tanken på hvor mye de ligger på i butikken.

   

  Hva syns du om å kjøpe brukte ting/klær? 


  Long time, no see

  Det har vært så utrolig mange prøver og skolearbeid i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Jeg har også fått meg kjæreste så jeg måtte nesten være litt med ham. 

  I helgen var jeg på Voss, for det er der kjæresten min er i fra, og jeg koste meg veldig så jeg ser frem til å reise bort flere ganger! Voss virker kansje øde og kjedelig, men jeg liker det faktisk sånn. Liker å kjenne folk rundt meg, og kunne gå på kveldsturer rundt i byen. På Voss finnes det også et bra uteliv med karaoke og gode folk! 

  I år bestemte jeg meg for å bli russ så da må dere forvente en haug med gøye russebilder fremover. I dag tok jeg min første russeknute som var å lage frokost til favorittlæreren min, og da ble det pannekaker til mattelæreren!

  (de var såå gode!)

  Til helgen skal jeg til sentrum og ta en del andre russeknuter. Det blir sikkert kjempekjekt!

   

  Hvordan har du hatt det i det siste?

  Har du vært russ før? 

  hits