• Saturday - black day  helg!

  Denne uken har vært ganske rolig i forhold til skole, og det har vært utrolig deilig å få slappet av litt. Nå er det helg og det hadde vært deilig å kunne være med vennene mine og finne på noe gøy men istedenfor må jeg sitte og øve til R1 matte heldagsprøve som jeg skal ha på onsdag. Like greit at gutten min er bortreist til mandag så jeg får øvd litt uten at jeg vil være med han. 

  I går ble det en kosekveld med mamma. Jeg hadde for første gang laget en tunfisksalat som ble utrolig god, kan skrive en oppskrift senere eller en annen dag. Så da ble det sskiver med denne salaten på og vin.   Akkurat nå er jeg på vei til å sitte barnevakt hos noen venner av foreldrene mine, og der skal jeg sitte og gjøre matteoppgaver.. fin, fin lørdag!

  Ha en fin lørdag alle! 

  gårsdagens antrekk

  Jeg glemte å legge ut antrekket fra i går, siden jeg satt og øvde til prøven som jeg nettopp har hatt. Prøven var kjemprvanskelig så det har ikke gått så bra. 

  Kjolen er fra H&M og cardignen er fra Vero Moda.

   

  I dag skal jeg hente mamma på flyplassen rett etter skolen så får vi se hva jeg gjør senere. Siden det var så fint vær i går så tenkte jeg å gå på fløyen i dag, men det blir da ingenting av siden det regner i dag!

  Ny uke, mye skole

  Hei! Nå er vi komt inn i en ny uke, og gud så fort denne helgen gikk! Det er mandag og uken min begynner ganske tøft med å øve til en historieprøve som jeg ikke har lest til frem til nå, og prøven er allerede i morgen. På onsdag har vi norsk heldagsprøve og resten av uken skal jeg øve på R1 heldagsprøve.. Det blir nok tungt fremover med alle prøver og eksamener men heldigvis er det bare rundt 1,5 måned igjen av skikkelig øving. 

  Har dere hatt en fin helg? For det har jeg! På fredag var jeg på jobb og så gikk jeg på kino og så "Get hard"  Laget jeg trener var med på Hansacup som blir organisert hvert år. Vi spilte 3 kamper og vant 2 av dem, så kom vi til semifinalen og tapte kampen der, men jeg hadde ikke så store forventinger til finalen, så jeg var storfornøyd med hvor bra laget spilte! 

  Blir deilig å sitte seg i solen hjemme og lese til historien i dag. Vi har rundt 18 grader her i Bergen så gjett om jeg skal sole meg da! 

   

  Ha en fin mandag!

  Har dere hatt en fin helg? 

   

  Ps: senere skal jeg legge ut et innlegg om dagens antrekk med nye klær som jeg har fått meg!

  Black & white

  Det er ikke ofte jeg legger ut antrekk innlegg, men av og til har jeg bare lyst å dele stilen min med dere/ kanskje inspirere noen til og med! Som dere har fått med dere fra før er jeg blitt utrolig glad i svart/hvitt antrekk fordi jeg syns det er så klassisk samtidig som moderne! I dag var det en datenight og da måtte jeg pynte meg litt, og da passer svart-hvitt veldig bra!
  Ansiktet er ikke helt bra enda, hevelsen har enda ikke gått helt bort så jeg ser litt rart ut!

  Buksen er fra H&M en av favorittene (finnes dessverre ikke i nettbutikken), toppen er fra en butikk i Polen som heter Mohito (jeg må alltid få med meg noe derfra, har såå mye fint), og cardigan er fra sheinside og kan kjøpes HER 

  Favorittbuksen koster bare 199 kr om jeg husker riktig, og er utrolig god å gå i! Det fine mønsteret på den gjør at jeg føler meg ekstra pen i den siden den ikke er bare vanlig svart. 

   

  I kveld var vi på en den beste kinarestauranten i Bergen, og der var det selvfølgelig stappfult men vi fikk heldigvis plass, og god mat. Etter maten hadde jeg så utrolig lyst å stikke innom bikbok ´en på Torgallmeningen for der var det nemlig førlansering av Lene Orviks nye kolleksjon, men gud så mye jenter det var der. Jeg prøvde å presse meg inn men da jeg så at toppen jeg hadde lyst på ble utsolgt på minuttet ga jeg opp. Det ble også kino i kveld og vi hadde bestemt oss for å se Focus med Will Smith som hovedperson. Filmen var utrolig spennende, og handlet om lommetyver og svindlere. Etter å ha sett den vil jeg anbefale alle å passe godt på tingene sine, for det er sikkert en del mennesker som kommer til å prøve seg på de triksene som de bruker i filmen! 

  I morgen skal vi på bowling med noen venner av ham, så det blir enda en dag med litt morro. 

   

  Har du hatt en fin dag? 

   

  Can´t wait

  Det er ikke ofte jeg er på sheinside for tiden fordi jeg ikke har så mye penger, men den gangen jeg er finner jeg meg alltid noe jeg har lyst på. For en liten stund siden var jeg der inne på sånn Trial Centre der man kan være med i trekningen om å kjøpe noe billigere, så ble jeg trukket ut til den ene genseren som jeg syntes var sååå herlig! 
  Den var ikke helt min stil, men den var utrolig skjønn så om jeg ikke skal gå med den offentlig kan jeg gå med den hjemme som kosegenser. 

  Nå har de også salg på den, og kan kjøpes HER, den er desverre i one size bare men vi får håpe den ikke er så stor at jeg drukner i den!

   

  Nå har jeg endelig klart å begynne å trene litt igjen, og skal på jobb igjen på torsdag og fredag! Gud som jeg gleder meg til å gå tilbake til det gamle igjen!

  I dag hadde vi mattetentamen og det gikk ikke så bra så det er ingenting å skryte av ;)

   

  Håper dere får en fin dag videre!

  Kabeltrommel som bord

  Nå er endelig rommet mitt ferdig og jeg er storfornøyd! Trommelen er ferdigmalt og er nå byttet med IKEA bordet jeg hadde. Nå ser det helt perfekt ut, bortsett fra sengen som ikke passer helt inn lengre, så den må byttes ut.   Her er hva jeg har gjort med trommelen. Det var nå ikke så mye jobb, men fint resultat ble det. 

  Har alltid ønsket meg en sånn så nå er jeg fornøyd. 

   

  I går fant jeg ut at jeg skal ha matte tentamen på mandag så helgen går egentlig i øving til den. 

   

  Liker du shabby chic stil? 

  Ha en fin helg! <3

   

  Nye vipper

  Nå har jeg vært og tatt på nye vipper! Jeg fikk det utrolig billig siden jeg var den første kunden som skulle prøve c-curl vipper, som er de med mest krøll på. Det tok rundt 3, 5 timer men jeg er kjempe fornøyd! 

  Var ikke de fin? 

  Litt fantasi må til

  Jeg har jo solgt det gamle speilet mitt, og hadde gått i gang med det nye. Jeg har en veldig god fantasi, så jeg så for meg hvordan det skulle bli fra begynnelsen av. Jeg hadde jo fått gamle kommoden til broren min som jeg fjernet 2  nederste skuffer fra, pusset og malte.  Denne skulle stå under speilet, men da var det å fikse ett speil, og samme dagen da jeg dro til bosset og gikk inn i brukthallen, var jeg utrolig heldig som fant det fine speilet med engang. Det måtte bare pusses og males så var det klart!

  (kjører stil med sokker opp til knærne)  Se hvor fint det ble! Jeg er STORFORNØYD! Jeg har faktisk lyst til å gjøre flere sånne prosjekter og selge dem til noen som setter pris på arbeidet mitt!

   

  Hva syns du? 

  Kino date

  I går kveld fikk jeg endelig se en jeg har begynt å bli veldig glad i. Jeg hadde møtt han bare en gng før, på sykehuset rett før operasjonen men vi har snakket en del etter det. Jeg dro på besøk til ham, og lagde ham en god middag siden jeg hadde sagt jeg var flink til å lage mat! 

  Etter middagen dro vi på kino og så Fast & Furious 7! Den filmen har jeg ventet lenge på, og  gledet meg utrolig mye til å se den. Jeg er faktisk ikke noe action film-person men Fast & Furious har jeg alltid likt, det må være ett eller annet med de filmene som gjør at de er bedre enn andre actionfilmer. Det er faktisk litt trist å tenke at det var den siste av dem, men 7 er mer enn nok. Filmen i seg selv inneholder mer skyting enn biler, i forhold til de andre filmene i serien, men den er utrolig bra laget som vanlig. Litt trist må jeg si den også er, med tanke på at Paul Walker ikke er i livet lengre.   Filmen anefaler jeg på det sterkeste å se, for dem som enten liker Fast & Furious eller action filmer. 

   

  Har du sett ff7? Har du hatt en fin torsdag? 

  hits