• Den siste tiden

  På lørdag var det kjempefint vær ute så meg og Jeanette bestemte oss for å dra på fjelltur opp på Fløyen, over Vidden og til Ulriken. Vi regnet med at det var langt å gå og at det tok rundt 3-4 timer men vi gikk i nesten 5 og halv time og gikk rundt 17-18 km på fjellet! Gjett om vi var stolte etter på? Det som var det verste med hele turen var at da vi kom på Ulriken 17.15 så skulle vi ta banen ned, siden vi var så sliten, så fant vi ut at banen sluttet å gå kl 5.. Kjempe teit, spør du meg! Vi kom nå oss ned til slutt da!  Tenk at vi gikk fra det tårnet borte til venstre!

  Gjett om vi ble glad da vi så dette? Ulriken tårn!

  På søndag slappet vi bare av etter turen, så dro jeg fra kjæresten min ut til byn for å møte Jeanette for å ta oss en is og bare sitte litt i solen. 


  Blomsterbarn!

   

  Fra mandag av hadde vi forberedelse til prøve eksamen som vi skal ha i morgen. Vår prøve eksamen går ut på at vi skal planlegge en utstilling som skal da lages på eksamensdagen. Jeg har stresset skikkelig med å bli ferdig på to dager, men jeg klarte det i tide så det var ikke så gale. Vi skal lage en utstilling til Clas Ohlson, så oppgaven er ganske valgfritt fordi de selger jo skikkelig mye forskjellig. Håper virkelig jeg får en god karakter på denne oppgaven så jeg kan gå til Clas Ohlson og presentere dem løsningen min, så kanskje de bruker denne en gang!

   

  Håper alle har hatt en nydelig helg og er klar for siste dag på skolen i morgen før langhelg! 

  fin, fin dag!

  Jeg blir alltid så glad når solen skinner, spesielt når dette skjer i våte Bergen! I klasserommet på skolen har vi vinduer mot et sted der det alltid er folk og det var skikkelig deilig å se at alle går lett kledd og med solbriller på! Vi var heldigvis tidlig ferdig i dag så meg og Jeanette dro til byen for å sitte litt i solen. Det er så koselig å se masse folk som sitter eller ligger på gresset for å slikke mest mulig sol! 
  Har dere hatt en fin dag? 


  Innkjøp fra Sverige

  Nå var det på tide å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Sverige! Jeg har ikke kjøpt spesielt mye men jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene. 

   
  Alt er kjøpt på en gigantisk 'Sport shopen' 

  Det var ikke særlig mange gatebutikker som var åpen i påsken så vi fikk ikke gått innom noen. Det finnes heller ikke noe senter i nærheten av stedet vi var, så sports hopen var eneste stedet vi shoppet. Butikken er ganske grei for selv om den skal bare handle om sport, så har de masse annet også. De har sportstøy, tilbehør, hverdagsklær og sko. I tillegg har de utrolig mye salg gjennom hele året så det var kjempegøy å handle der!

   

  Hva syns du om innkjøpene? 

  Har du noen gang shoppet på Sport shopen? 

   


  Hjemme fra Sverige

  Som sagt så har jeg ikke hatt internett på hytten i Sverige, så nå når jeg er kommet hjem etter en lang tur i går så kan jeg legge ut noen få bilder jeg tok i Fjallbacka og i nærheten. 

  Innkjøpene kommer nok snart også! 

  Jeg koste meg skikkelig i sverige, og det var utrolig deilig med shopping, fint vær og ingen internett. Det var kjempe deilig å få slappet av litt i det kjempe fine været vi hadde der! 

  Håper alle har hatt en fin ferie så langt, for det har jeg! I dag blir det nok byen med en venn av meg som har kommet på besøk fra Drammen!

  Ha en fortsatt fin kveld søtinger! <3  påskeferie i Sverige!

  Nå er påskeferien begynt og jeg og kjæresten er på vei til Sverige! Vi skal til et sted som heter Fjallbacka, som er utrolig nydelig og verdt å reise til! Masse fine hus, smale gater og skjønne butikker og restauranter! Det tar rundt 8 timer fra Bergen så det er et stykke å kjøre. Nå er vi ca halvveis, og vi er allerede kjempesliten begge to. Stakkars han som må kjøre hele veien siden jeg ikke har lappen enda! 

  Planen min var å blogge hver dag og dele noen fine bilder med dere men jeg fant ut at det sannsynligvis ikke er Internett der vi skal bo så det blir nok ikke særlig mye blogging! 

   

  Jeg har forresten en god nyhet til dere! Jeg fikk meg jobb på H&M der jeg var i praksis!! Ble så glad når sjefen ringte meg i går! Dette er første skikkelige jobben min så dere kan egentlig tenke dere hvor glad jeg ble! Nå skal jeg inn den 25. og sskrive under på kontrakten for å så begynne å jobbe!!

  Håper dere får en fin ferie og en god påske!

  Patty<3

  hits