• Oppussing

  Jeg tok meg skikkelig sammen i dag og fikk gjort en god del på rommet mitt. Måtte ta meg en ny tur til bosset, med tingene jeg ville kvitte meg med, og fant meg et skikkelig fint speil som jeg vil pusse og male, men da må jeg dessverre kvitte meg med det fine speilet med skuffer jeg har hatt i flere år. Jeg ville ikke kaste det så jeg besemte meg for å legge det ut til salg, og fikk masse respons på salget så jeg ble storfornøyd med at andre synes arbeidet jeg har gjort var verdt penger og at så mange hadde lyst å kjøpe det. 

  I dag fikk jeg også hentet en hylle hos min ex svigermor, som jeg syntes passet perfekt inn på rommet mitt akkurat nå, og hun ville ikke ha den lengre. Hyllen er egentlig egnet for badet, men jeg syns den så perfekt ut der den står nå. 

  Den kommoden som står helt til høyre skal da pusses, males og pusses igjen, for å få den i gammel stil som andre møbler på rommet. 

  Resten av rommet kommer etterhvert som jeg får ordnet ting her!

   

  Har du hatt en fin dag? 

  Kreative dager

  De som kjenner meg vet at jeg er veldig rastløs av meg, og ikke klarer å sitte i ro i flere dager i strekk. Det er en grunn til at jeg aldri har tid til å blogge fordi jeg helst vil gå ut, trene, jobbe eller bare høre på høy musikk og danse til. Jeg er rett og slett en veeeldig livlig person.

  Nå når jeg er sykemeldt, og det er ferie i tillegg har jeg så utrolig lyst til å gå ut og møte vennene mine, eller bare gå på tur og gjøre hva man ellers gjør i ferien. Men det er ikke så enkelt å gå ut med mine venner med hovent og gult ansikt. Jeg får i tillegg ikke trene i forhold til at blodtrykket stiger når man trener, og da kan stingene i munnen ryke. Trist liv!

  Siden jeg er så rastløs av meg, måtte jeg finne meg noe å gjøre den tiden jeg er sykemeldt. 

  Før operasjonen fant jeg faktisk en kabeltrommel som stod tom ved en byggeplass så jeg spurte og fikk den gratis, den var i perfekt størrelse også. Så nå står den i tørk på rommet vi holder på å pusse opp her hjemme, så skal den pusses, males hvitt og pusses igjen. Den skal bli skikkelig shabby chic som speilet på rommet mitt. Den skal jeg bruke som et bord på rommet mitt, er bare så lei det enkle IKEA bordet jeg har. Er ikke det at jeg har noe mot IKEA møbler, men jeg liker bedre å ha det litt annerledes og litt mer shabby chic. 

  Og i dag fikk jeg den gamle kommoden som broren min hadde på rommet sitt, men han har flyttet ut så jeg valgte å beholde den, pusse, og male den også. Ommøbleringen på rommet var det som stod på planen i dag, og jeg fikk hevet masse blader fra flere år tilbake og ting som var helt ubrukelige. En del gikk også til brukt hallen på bosset, der folk kan ta de tingene de har behov for (Jeg syns faktisk at av og til kan man finne skikkelige skatter der inne, som gamle møbler eller ting du har letet lenge etter). Nå har jeg også plass til begge klesstativene mine inne på rommet, før stod nemlig et av de ute i gangen. 
  Se så fin! Anbefaler å kjøpe den malingen om dere har lyst å male noe i kobber! 

  Jeg er utrolig glad i kobberfarget interiør, så jeg blander litt stiler inne på rommet, med shabby chic og kobber interiør. Men det er nå bare jeg som bor her og liker det slik så! Jeg tok tak i den stygge sparegrisen jeg hadde i gulfarge med masse fargete smilefjes på og malte den kobber, med en malingstube fra Søstrene Grene som jeg har brukt på flere ting før, og den ble jo såå fin! 

   

  Håper alle har hatt en fin helg og får en like kreativ uke som meg!

  Første natten hjemme

  Jeg var så klar for å komme hjem i går, men da jeg kom meg hjem angret jeg virkelig. Jeg fikk ikke i meg noe mat, siden jeg hadde strikkene på. Magen min tåler dessverre ikke å ikke få mat på flere timer, så det ble en veldig tung kveld på meg. Da jeg faktisk hadde fått i meg noe kom det bare opp igjen. Det verste etter operasjonen er at jeg må sove med hode høyt oppe for å ikke få mer hevelse, og for at hevelsen fra før skal gå fort vekk, jeg som er vant til å sove flatt på magen må plutselig sove i nærmere sitteposisjon. Det var tungt men jeg fikk sovet i noen timer, og da jeg våknet i dag var jeg allerede litt gul i ansiktet, noe som kommer ti å vises mer og mer.   

  I dag går det litt bedre, heldigvis. Har allerede fått i meg litt mat og smertestillende som gjør det litt lettere å overleve dagen.  Håper dagen i dag ikke blir like tung som gårsdagen, gleder meg utrolig mye til hevelsen begynner å gå ned og jeg kan bevege munnen litt mer. 

  Ha en fin dag alle! 

  Etter operasjonen

  Jeg var såå glad for at jeg var ferdig med operasjonen. Jeg kunne såvidt snakke og spise. Ansiktet mitt så ikke ut, siden jeg var hoven over alt. I munnen hadde jeg fortsatt drener som satt fast i sårene og det hele så ikke bra ut. 


  (dette er rett etter operasjonen, dopet ned på morfin og andre saker)

  Alt var helt greit til jeg i går var nede og tok røntgen bilder og målinger. Det var da jeg fikk vite at operasjonen ikke var vellykket, og at jeg måtte opereres på nytt om jeg skulle ha kjeven slik det var planlagt Gjett om jeg ble lei meg, siden jeg hadde gått gjennom det en gang allerede. 

  Det var ikke noe godt å få vite at operasjonen ikke var vellykket, og at jeg måtte gjennom alt det der en gang til. Åpne sårene igjen, og få enda mer smerter denne gangen.

  Så i morges kom legen og tok meg med ned på operasjonsbordet igjen, og nå er jeg enda mer hoven og har enda mer smerter. Jeg har heldigvis klart å få i meg noe mat, men det var ikke mye. 

   

  I morgen skal jeg kanskje hjem, spørs litt hvordan formen blir! Snille klassekamerater har lyst å komme på besøk til meg også, så jeg slipper å sitte her alene hele dagen! Gleder meg til å komme meg hjem og legge meg i min egen seng, selv om jeg har veldig vondt over alt og ikke er helt klar for å dra hjem. 

   

  Legger kanskje ut et bilde i morgen for at dere kan få se hvor dårlig det ser ut akkurat nå!

  Basketball helg + innleggelse

  Natt til søndag sov jeg bare i 5 timer, så var utrolig kjedelig å stå opp klokken 9 for å dra til Tysvær med laget jeg trener for å spille en kamp der. Turen bort og ikke minst var kjempe gøy, og guttene (og jenten) lo hele veien. Det er mange som sikkert tenker at det må være slitsomt men jeg syns det bare er en gøy opplevelse å dra på slike turer sammen med dem. 

  Vi kosts oss selv om kampen ikke gikk så bra som vi håpte på!  Vi tapte, så da ble det Mc Donalds på hjemveien! 

  Midt i skoletiden i dag ble jeg oppringt av sykehuset, så jeg kunne innlegges i dag, og opereres i morgen tidlig så da ble det litt stress med å komme seg på sykehuset for å få tatt alle prøver før 3, det rakk jeg heldigvis så nå ligger jeg i en sykehusseng og skal til å legge meg. Jeg blir vekket klokken 6 i morgen for å gjøre meg klar til operasjonen! 

  Jeg fikk forresten vite at jeg kommer til å se ut osm en balong etter operasjonen så vi får se om jeg har lyst å legge ut noe bilder ;)

   

  God natt og ha en fin tirsdag! :)

  Operasjons dato!

  I går ble jeg oppringt av Haukeland sykehus, for å få vite at jeg skal opereres og gjett hva? Jeg skal bli innlagt allerede på onsdag i neste uke, og bli operert på torsdagen. Det er så spennende at det bare er en uke til, gud som jeg gleder meg!

  Så i dag dro jeg til tannlegen for å strammet strengen enda en gang, ta på kirurgiske kroker og snakke med han om operasjonen. Han var nesten like spent som meg på hvordan det kom til å bli fremover, og hvordan resultatet blir. Strengen forblir på til 3-4 måneder etter operasjonen, så den skal av nærmere sommeren (noe å se frem til)

  Jeg skal oppdatere dere under sykehusoppholdet, og etter operasjonen så dere også får se resultatet! :)

   

  Lappen og fin, fin helg

  Ble så mye stress med særemne og prøver/fremføringer den siste uken så det er utrolig deilig å være ferdig med det nå. Nå er det bare heldagsprøver og eksamener igjen så er året over!

  Må bare dele det med dere.. jeg har fått LAPPEN!! Fikk den på mandag forrige uke, så ble litt nattkjøring på fredag!

   

  Og gud for en deilig helg jeg har hatt, med det utrolige været vi har hatt her i Bergen. På fredagen var jeg på skolen i 2 timer så dro jeg til byen på et opplæring på jobben for vi har nemlig fått nytt kassasystem! (Så spennende!) Det var utrolig gøy å få touch skjermer, nye scannere og kort terminaler, alt nytt! 

   

  På lørdag dro jeg på en basketballkamp som laget mitt spilte, og skulle egentlig på en tapaskveld med jobben men rakk det ikke. Kjedelig å gå glipp av sånne kvelder, men de blir det flere av så! 

  På søndagen var det så fint vær at jeg dro til byen med foreldrene mine for å bare gå rundt og se på folk. Vi satt oss på Harbour Cafè, tok oss en øl og satt og koste oss i solen. Så spiste vi på Dickens, som hadde utrolig god mat å velge mellom!

   


  Håper alle får en fin dag! Jeg skal til byen i vineværet!

  Min onsdag

  Onsdager pleier å være en skikkelig treningsdag for meg med 3, 5 timer basketball,  men i det siste har jeg så utrolig mye skolearbeid at jeg måtte bli hjemme i går og øve til matteprøven som vi har i dag. Jeg syns jeg var flink siden jeg alsri pleier å sitte og øve til matte, men jeg er flink i faget så trenger ikke så mye øving.  Dagen i dag går stort sett i skolearbeid siden jeg må jobbe med særemne som skal være innlevert til onsdag, og jeg vil selvfølgelig ha en fri helg så må jobbe skikkelig hardt i dag. 

  Håper dere får en gøyere dag enn meg!

  hits