• Hårfarge kurs + ny topp

  I går kveld var jeg på et kurs på jobben. Kurset var holdt av en dame fra Schwarzkopf og gikk ut på hårfarge og andre hår produkter opplæring. Må si det kurset var utrolig lærerikt og ikke minst gøy! Etter dette kurset føler jeg meg nesten som en frisør, så har så mye kunnskap om det. Jeg anbefaler alle som har lyst å vite mer om hårprodukter og bruken av dem å ta et lignende kurs. Visst dere at det er vanlig med 4-5 forskjellige hårprodukter i håret? Det visste ikke jeg! Og det finnes jo så utrolig mange gode produkter av Schwarzkopf man kan velge mellom. På slutten av kurset fikk med en goodiebag hver, som innehold en "glued" hårspray - som er veldig sterk og brukes bare når du har laget en frisyre og vil at den skal vare, en gliss sjampo (som jeg ikke har brukt enda), en Rise&Shine mousse, som jeg brukte i dag og var veldig fornøyd med, og en toalettmappe! Det er alltid like gøy å få goodiebags, enda gøyere når det er produkter som du vet er gode! 

  Før kurset tok jeg meg en tur rundt i byen, fordi jeg hadde litt god tid. Jeg kjøpte meg en fin topp på Monki, som de hadde i mange forskjellige farger, men siden jeg har en lignende en i svart allerede, kjøpte jeg en hvit en. 

  Den kostet bare 100kr og var utrolig behagelig å gå med, så jeg måtte bare ha den!

   

  Nå er det helg, så jeg feirer med å sitte med skolearbeid! I morgen blir det nok litt mer helgestemning.

   

  Bruker du Schwarszkopf produkter? Er du fornøyd? 

  Ha en fin helg!  

  Deilig forkost

  En av de positive tingene med ferie er at man har veldig god tid til å lage seg skikkelig mat, og gjøre ting som man ellers ikke har tid til i skoledagene. I dag tok jeg meg veldig god tid til å lage en deilig frokost som var absolutt verdt den tiden jeg brukte!

  Jeg lagde hjemmelaget knekkebrød med avocado og egg/skinke. Oppskriften på knekkebrødet er utrolig enkelt, og det tar bare 15-20 minutter å lage. 

  Hjemmelaget knekkebrød: 

   

  - Det du trenger er 4 forskjellige frø/nøttetyper (100 dl av alle), ett egg og 1/2 ts honning om ønskelig  Nøttene måtte deles i mindre biter for at brødet kunne bli tynt. 

  Man tar bare og blander alle ingredienser og fordeler massen utover platen dekket med bakepapir. 

  Stekes i 10-15 min på 230 grader på varm luft. 

  Utrolig enkelt og kjempegodt!   Dette var en fin begynnelse på dagen. I tillegg til det skinner solen ute, så man får lyst til å gjøre noe i dag! Dagen går nok på å jobbe med skolearbeid for å så dra på basketballtrening senere. 

   

  Skal du noe kjekt i dag?

  Håper alle får en fin dag!

  Ferie!

  Det er så deilig å tenke på at det er ferie! Det har vært utrolig  tungt på skolen de siste ukene så jeg gledet meg utrolig mye til ferie. Selv om vi har fri fra skolen betyr det selvfølgelig ikke at vi har fri fra skolearbeid. Jeg hadde litt lyst å slappe av og bare gjøre hva jeg vil i ferien, men det kommer ikke til å gå med skolearbeid som må gjøres!

  Ferien har begynt ekstremt bra med en helg med bare gode mennesker rundt meg! På fredagen var jeg på en pizzadate før jeg videre skulle på party til en i klassen min, må bare si at klassen min er super herlig og vi har det utrolig bra sammen! Meg og Stine koste oss så mye, at det ble til at vi gikk ut på lørdagen også! Jeg er en av de som danser hele kvelden og bare sitter seg ned for å slappe av litt, så jeg ble litt lei meg da vi skulle hjem igjen!   (Meg og Stine)

  Søndagen har egentlig bare vært en avslappende dag, med serier, lesing og litt hjemmetrening, som da er det vanlige jeg gjør når jeg har litt fri tid. Jeg har også laget en deilig middag til familien min som var frityrstekte scampi med ris og salat (mmm, blir sulten nå) 

  Jeg må med hånd på hjertet si at jeg er blitt superflink til å lage mat i det siste! For noen måneder tilbake kunne jeg bare lage meg skiver og enkle poseretter! ;o

  Jeg tar matlaging som en utfordring, det å lage noe kjempegodt ut av noen få ingredienser er jo helt fantastisk! Det er en grunn til at jeg prøver meg frem på forskjellige retter. 

   

  I morgen skal jeg på kjøretest med en annen kjørelærer enn min, bare for å sjekke om jeg er klar til oppkjøring som nærmer seg med store skritt! Grugleder meg egentlig, jeg vet det er en del ting som jeg må forbedre før oppkjøring, men gleder meg også til å kjøre med en annen som kan litt om det!

   

  Har du også ferie? Har du hatt en fin helg? 

  OMG I´m in love

  Aah! Nelly.com har fått utrolig mange nye sko, og jeg som syns jeg har for lite sko, går inn der og titter.. JEG HAR JO SHOPPESTOPP! 

  Det er så enkelt å bare gå inn der og bestille seg noen par sko eller noen plagg at det er skummelt. Jeg har nå egentlig klart meg bra uten å shoppe så mye i det siste, så er utrolig stolt av meg selv! 

  Jeg vet bare ikke hvor lenge jeg kommer til å holde meg unna shopping, bare se på fine skoene!  1. HER 2. HER 3. HER 4.HER 5.HER

  Det er også bare 6 dager til Nelly legger ut nye ting, som jeg gleder meg til å se.. blir sikkert litt shopping på meg da, men det må være lov!

  Jeg så forresten også at Nelly hadde kommet med en konkurranse om å vinne 12 par sko (til hele året), så jeg måtte selvfølgelig bli med i denne! Det eneste du må gjøre er å ta et bilde der du viser din kjærlighet til sko, legge det ut på Instagram og tagge med #oneyearofshoes  Har du noen nelly ønsker? Skal du være med i Nelly konkurransen? 

  My Valentines Day

  Alle skriver vel om sin valentines feiring så jeg får skrive om min jeg også. I går var jeg så rastløs at jeg ikke klarte å sitte meg ned og blogge! 

  Min valentinesfeiring ble dessverre kort siden jeg måtte stille på to basketballkamper på lørdagen, vi tapte begge to. Den første kampen var mot et rullestol lag så vi måtte sitte i rullestol selv. Det var litt gøy å se at guttene koste seg!
  Etter den siste kampen var ferdig dro jeg ut til daten min fordi han skulle lage til noe hjemme. 

  Jeg ble positivt overrasket da jeg så hva han hadde gjort! Da jeg kom inn i kjellerstuen var lyset av men det stod tente stearinlys over alt. Midt på bordet midt i et hjerte av stearinlys stod en bukett av roser, og på tv var det "levende" peis! 

  I tillegg til det kjøpte han påskeegg, som han vet jeg er glad i! De er så farlig gode at jeg måtte passe meg for å ikke spise alle de.

  Vi ville se en romantisk film så vi fant ut at "the foult in our stars" var perfekt. Søte gutten gren jo gjennom hele filmen!! Filmen var utrolig trist, men gud så romantisk. 

  Vi skulle egentlig på byen senere men han var altfor syk til å gå noe sted,  så jeg dro hjem tidlig  for å gi han litt fred og ro.

  Håper alle har hatt en like fin valentines feiring!

  Fifty Shades of Grey premiere!  Denne filmen var den filmen jeg ventet i sepening på. Jeg hadde billetter til i morgen, men byttet med en annen. Vi fikk billettene til den første filmen som ble sendt på kino i Bergen, så det var veldig gøy! Både meg og JP synes at filmen var utrolig bra og ikke minst verdt å se.

  Jeg trodde faktisk jeg kom til å bli skuffet i forhold til innholdet i bøkene, men jeg ble faktisk positivt overrsket. Filmen innehholdet mye romantikk, litt sex scener (som egentlig er nok) og er utrolig trist på slutten, akkurat som forventet! Meg og JP har allerede avtalt en date til neste Fifty Shades kommer på kino, om den kommer. 


  Filmen var absolutt verdt å se, og jeg anbefaler å se den! 

  Kommer sikkert til å se den flere ganger selv, hehe

  vippe extensions

  Jeg har egentlig aldri synes at vippe extensions er noe fint. Jeg har alltid foretrukket naturlig utseende på meg selv. Men i det siste har jeg sett hvor fint det egentlig er med vippe extensions, og tanken på å slippe å sminke seg hver dag fikk meg til å endelig ta på extensions. Så heldig som jeg var, trengte en venninne av meg modeller til de første gangene hennes. Jeg gruet meg litt siden jeg var den 3. Modellen hennes men det gjaldt å ha troen på henne. Jeg må si at jeg ble positivt overrasket over hvor fint det ble! Hun brukte selvfølgelig litt lengre tid enn profesjonelle bruker, men hun var nøye og jeg fikk litt tid til å sove ;)  Før og etter bilder (veldig uklare). Er superfornøyd! 

  Har du noen gang hatt vippe extensions? 

  Give me summer!

  (weheartit bilder)

  Ny uke, nye muligheter

  Denne uken starter ganske hardt for meg. Jeg tok nattoget til Bergen, så jeg var i sentrum 6.50, så fikk jeg ta meg en kaffe før jeg dro rett på skolen. Jeg fant også ut at jeg skal rett på jobb etter skolen, så jeg får drasse med meg kofferten hele dagen. Hadde jeg ikke fått sovet på toget, hadde jeg ikke overlevd denne dagen!

  Jeg gleder meg egentlig til resten av uken! På onsdag og torsdag skal jeg bli ferdig med det siste obligatoriske til lappen, og på fredag skal jeg se "50 shades of gray" på kino! Lørdagen er jo valentinsdagen og jeg har allerede planer så jeg ser frem til helg allerede! 

  Jeg har egentlig aldri feiret valentinsdagen noe spesielt, så jeg gleder meg ekstra mye dette året! Det beste er å se hva gutten finner på, så jeg skal bare vente i spenning. 

     Det kommer nok et innlegg om min valentines i helgen! 

   

  Er det noe du gleder deg til denne uken? 

  Snart helg!

  Jeg har ikke akkurat hatt så mye tid til overs i helgen siden vi har en vanskelig prøve i historie i dag som jeg måtte øve til på søndag og mandag. Jeg var så ei lesingen på søndagen at jeg dro på kinodate istedenfor å lese. Filmen vi så på kino het "What we do in the shadows" og handler om vampyrer. Filmen i seg selv var litt merkelig siden den er laget som en dokumentar, men vi fikk oss en god latter på slutten av helgen. 

  Denne uken kommer til å bli så gøy! I dag har jeg vært på film/middag hos en, noe som var kjempe koselig! Og i morgen blir min siste dag på skolen denne uken siden jeg reiser til Drammen torsdag morgen. Gud som jeg gleder meg! Har klart å overtale han jeg skal på besøk til, til å dra til Oslo på lørdagen for å shoppe og møte en venninne av meg så gjett om jeg gleder meg til det!! 

   
  Jeg kommer drar fra Drammen natt til mandag, så jeg er i Bergen tidlig på mandagen.. så da drar jeg rett fra togstasjonen til skolen, for å så dra på jobb! (Stress)

   

  Håper alle får en like gøy uke som meg!

  hits