• hjemme!

  Borte bra men hjemme best, som man sier det! Nå har jeg hjemme og har internett, vi hadde ikke internett på rommene våre i Dusseldorf så jeg fikk ikke blogget ..

   

  Jeg hadde det kjempekjekt på turen! Det var litt slitsomt de første to dagene når vi gikk i 8 timer på messen, men det var absolutt verdt det! Vi fikk sett utrolig mye og lært oss en del om forskjellige teknikker og sånt. Jeg har også fått meg masse nye kontakter, både fra Sverige, Tyskland og Polen. 
  Resten av turen gikk på å se litt av byen og shopping. Denne klasseturen har vært ganske adrenalinfylt, siden vi var på Dusseldorf tårnet der man kunne lene seg inntil vinduene som var på skrå (som var veldig skummelt) og se over hele byen. Vi har også vært på kunstmuseet der en kunster har laget noe netting under taket, som man kunne gå på og se 24m ned.
  Dette var bare en kjempegøy tur med gode folk, god mat, shopping og masse annet!


  Hva har du gjort denne uken? 

   
  AMSTERDAM!  Nå sitter vi på flyet og er skikkelig klar til å lette! Først flyr vi til Amsterdam for så å fly til Dusseldorf. Vi er ikke fremme før i 6-7 tiden, så det tar litt tid å reise ned. Håper alle får en fin dag!!

   

  Patty

  Dusseldorf i morgen!

  Dette har jeg ventet lenge på! Endelig er dagen før jeg reiser kommet og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har stresset kjempe mye med å pakke siden jeg begynte å pakke i dag tidlig istedenfor å begynne tidligere. Men nå er alt klart og jeg skal til kjæresten min for å dra derfra i morgen tidlig. Det er så deilig når han bor 5 min unna flyplassen! 

  Tysklandturen er ikke en ferie der vk skal bare shoppe og drikke hele dagen, men vi skal dit på grunn av verdens største utstillingsmesse. Så det vi skal gjøre i to av fire dager er å gå i 8 timer dagen og se på utstillinger. Men selv om det ikke er vanlig klassetur jeg skal på så skal vi drikke mye og ha det kjempe gøy!

  Jeg tok ikke med meg pc men kan prøve å blogge fra mobilen, som jeg gjør nå. Dere får nok se en del bilder fra dusseldorf og messen! Bare gled dere.

  Det er også kjempedeilig å tenke på at vi har ferie rett etter vi er kommet hjem igjen! Håper alle får en knall uke, for det får iallfall jeg! 

   

  Love u all :* Patty

   

   

  #tur #klassetur #tyskland #messe #euroshop #dusseldorf #kjempegøy

  hits