• ETT ÅR

  Jeg vet jeg skulle skjerpe meg til å blogge, men jeg var med tankene i et annet sted.

  I går fylte meg og kjæresten ett helt år siden vi ble sammen. Det er helt utrolig hvor fort tiden går!

  Jeg sa at jeg ikke ville ha noe gave, og at jeg ville bare være med han for det er det som er beste gaven. Men kjæresten min er så herlig at han kjøpte en liten gave til meg som jeg ble utrolig glad for! 

  Selv om hjerte smykker er helt vanlig å få, ble jeg helt forelsket i denne! 

  Ringen var helt nydelig! Bling Bling! 

   

  Jeg er egentlig en person som på en måte hater å få gaver på grunn av at jeg er så følsom at jeg nesten griner hver gang jeg får noe. På en annen måte elsker jeg å få gaver! Hvem gjør ikke det da? 

   

  Tilbake til kjæresten.. 

  Det har gått ett år, og jeg har aldri vært så lykkelig før! Han er den jeg elsker og den jeg kan være meg selv med. Vi har det helt fantastisk sammen og jeg kommer alltid til å være der hvis han trenger meg uansett hva. 

  Jeg gidder ikke å dele alle følelsene mine med leserne, bare fordi kjæresten min vet godt hva jeg føler for han. 

   

  Jeg skal virkelig skjerpe meg med bloggingen framover! Lover!

  Natta søte lesere!

   

  Stikkord:

  Yndlings forfatter

  Jeg har lært meg å lese da jeg var 4 år gammel, da jeg var 12 år gammel var jeg lei det at lærere på skolen tvang oss til å lese bøker som ikke var inressant i det hele tatt, og da sluttet jeg å lese. Da jeg klarte å lære meg norsk godt nok til å lese bøker, begynte jeg å lese noen fantasi bøker om vampyrer og sånt, men det var nok ikke min greie. Av alle bøker var det bare èn jeg klarte å lese ferdig. 

   

  Da mamma var i Polen for 2 måneder siden, kjøpte hun meg en bok av Jennifer Echols. 

  Den virket ganske intressant, så jeg begynte å lese. Jeg avr helt inni den og klarte ikke å legge den fra meg, leste den på en uke eller noe. 

  Jenter som liker kjærlihetshistorier! Anbefaler sterk å lese den! 

  ''Going Too Far'' er skrevet av Jennifer Echols som i 2011 var en av favorittforfattere i USA. (Det skjønner jeg godt)

   

  Jeg kjøpte meg en annen bok jeg leser nå som heter ''The boys next door; Endless summer''   Det er de to bøkene i en bok. 

  Klarer ikke å legge den fra meg om kveldene. Den er ganske spennende, og jeg er nyskjerrig hele tiden på hva det er som kommer til å skje. 

   

  Anbefaler sterkt bøkene av Jennifer Echols, men desverre så finnes de ikke i Norge, ikke som jeg vet om ;)

   

  Har du lest noen bøker av Jennifer?
  Stikkord:

  Elendig..

  Den siste uken har jeg vært en elendig blogger.. Jeg vet det.

  Dere lurer sikkert på hva grunnen til det er? 

  Grunnen til det er rett og slett mangel på noe å dele med dere og det at jeg bare ikke gidder å legge ut bilder av outfiten min hver dag. Det er nå ikke alltid jeg ser like fin ut, er ikke alltid jeg gidder å gå med sminke, eller eller skrive hva jeg ahr spist til middag. 

   

  I tillegg til det, er det ikke særlig mye som skjer i livet mitt som dere trenger å vite. 


  (gammelt bilde av meg og Alicja)

  Jeg ser bare ikke vitsen i å blogge om hår, hårprodukter, sminke og mote, sånn som toppbloggere gjør. Det at de blogger så mye, er sikkert bare på grunn av penger de tjener og ''kjendislivet'' de har.

  Selvfølgelig vil jeg også ha masse penger for å sitte på rumpen og skrive om livet sitt, vil kjøpe meg alt jeg vil og bli sponset av mange merker og få gratiser i posten. 

  Men det er nå bare en drøm som ikke kommer til oppfyllelse! :P

   

  Skal prøve å skjerpe meg litt med bloggingen!


  Stikkord:

  Valentines day inspiration
  Jeg håper alle får en utrolig fin Valentines Dag! Kanskje det er ikke alle som feirer det, men jeg syns iallefall det er kjempe koselig med en kjærlighetsfull dag!

   

  Har du planer for Valentines dagen? 


  Stikkord:

  Mandag igjen

  I helgen har det vært både morsdag og fastelavensdag, men i Polen feirer vi det ikke. Så det ble ikke særlig mye feiring på meg :P 

  Håper dere koste dere i helgen!

   

  Før skrev jeg om at jeg kanskje skulle til Polen i vinterferien, men nå har meg og mamma bestemt oss for å ta oss en ferie i Mars. Hvis jeg skulle ha reist vekk i vinterferien, så hadde ikke jeg kunnet feiret ett år sammen med kjæresten min. Og det hadde vært veldig dårlig gjort av meg. Som han sa '' ett år får man ikke tilbake''

   

   

  Uken min begynte ganske dårlig, jeg var kvalm på bussen, så fant jeg ut at jeg glemte maten min hjemme, og jeg har heller ikke penger. Så jeg kommer bare til sulte på skolen i dag, hvis det er ingen som gidd å komme her med mat! ;o

  Håper uken blir bedre etterhvert!

   

  Ha en fin uke! <3

     Stikkord:

  Fredag

  Det er så deilig å tenke på at det er fredag i dag. Deilig å tenke på at man kan sove lenge i morgen og at man kan sitte og slappe av! 

  Denne uken har vært ganske slitsom med masse smerter, og lite soving. 

  Jeg kjenner jeg begynner å bli skikkelig skolelei, så det blir utrolig deilig med ferie snart, i allefall når mamma vil ta meg med til Spa i Polen.  Det hadde vært så deilig å bare fått slappet av og få vekk alt stresset med skolen. 

   

  Blir utrolig glad hvis vi får reise, og vi får tak i flybilletter. Hvis jeg ikke får reise blir det uansett deilig md ferie. Bare ligge og slappe av hjemme. 

   

  Har dere noen planer for vinterferien?
   

  Stikkord:

  Mine sider

   

  Instagram (trykk på bildet for å komme til siden)

    

  Tumblr (trykk på bildet for å komme til siden)

  Snapchat: Pattyma

  Bli gjerne venn med meg på blogg også!

   

  Kom ikke på flere nå, haha! 

  Blir glad når dere følger meg og snapper meg! 

  Ha en fin dag videre!

   
   

   

  Stikkord:

  Just a sexy basketball player
  Stikkord:

  FAKE

  Hva er det som skjer med unge og generelt jenter for tiden? Jeg skjønner ikke hva meningen med større kroppsdeler er. Jeg selv er i mot silikon, Restylane og fettsuging. Jeg skjønner at jenter ikke er fornøyd med seg selv, og at de vil forandre noe, men det vil ikke si at de trenger å gjøre noe som koster utrolig mye penger og som man må gjenta flere ganger for å bli fornøyd. Jeg er selv ikke fornøyd med meg selv men jeg trenger ikke silikon for å like meg selv. tenk hvor ekkelt er det å tenke at du har noe inni brystene dine.

  lånt fra google

  Restylane i leppene? hva er meningen med det?  (tenk at du kan se sånn ut til slutt)

  Du får større lepper, ja. Men hva er problemet med naturlige leppene dine da? Hva med fettsuging? har du tenkt å trene og spise sunt istedenfor å betale masse penger for fettsuging? Jeg skjønner ikke hva som er så kult og fint med operasjoner for å bli finere. ALLE jenter er naturlig pen. Man trenger bare å si det til dem, og bevise dem at de er naturlig pen. Vil du se ut som en barbie dukke? vær så god. Det er ingen som stopper deg, det er ditt valg.. men tenk litt over det før du gjør det. Det finnes andre muligheter til. bli penere på.

  Mine egne lepper ser ut som jeg har restylane i men det har jeg ikke, og hadde aldri tatt det heller.


   

   
   

  Stikkord:

  Kjedelig å være syk?

  JAAAA! Det er utrolig kjedelig ¨være syk og sitte hjemme hele dagen. 

  Jeg tror jeg tok naglelakk på naglene mine cirka 5 ganger i dag, og ble aldri fornøyd. Men siden jeg hadde masse tid til å gjøre det, så prøvde jeg litt ut.. Desverre tok jeg ingen bilder :(

   

  Etter på kom kjæresten på syke besøk til sin kjære jente (uten noe trøste sjokolade). Vi bare lå her og slasket og så på serie frem til han måtte hjem. Liker ikke når han drar. 

   

  Jeg har ikke gjort på s mye annet frem til klokken 10, det var da jeg så en jente som hadde skrevet at hun ønsket seg en ny header. Og siden jeg har begynt å like å gjøre det, så tenkte jeg at det var noe å gjøre på resten av kvelden. 

  Her var første forslaget jeg lagde: 

  og andre:   Det ble nå skikkelig dårlig kvalitet på dem, siden de er så liten her, men det får heller bare være. 

   

  Håper hun blir fornøyd! For jeg er!

  Hva syns du?

     Stikkord:

  Dårlig morgen

  Jeg sto opp som vanlig halv 6, ordnet meg og gikk til bussen.. allerede på vei til bussen ble jeg ganske dårlig. Da jeg satt på bussen begynte ejg å kjenne at jeg ble dårligere og holdte på å kaste opp, så jeg gikk av bussen. Satt i kulden og ventet på at neste buss som gikk etter en halv time, skulle komme. I mens jeg ventet ble jeg bare dårligere, så jeg ringte til mamma og sa jeg skulle dra hjem igjen hvis det ikke ble bedre, og da sa hun at det var greit.   Så da endte jeg oppi sengen igjen med skikkelig vondt i magen.. 

  Dere får nå ha en fin dag!

   
   

  Stikkord:

  WANTS - Fargerike detaljer

  Jeg føler jeg kler meg ganske kjedelig ut, med rolige og nøytrale farger. Det hadde vært noe nytt med detaljer i knalle farger.

  Og nå er det jo ganske inn med knalle farger. 


  Halskjede // Lindex

  Ring // Accesorize

  Halskjede // Ebay


  Armbånd // Ebay

  En søt ring // Ebay

   

  Har du noe i knalle farger som er ganske inn nå?

  Bli gjerne en fast leser!!

   
  Stikkord:
  hits