• Treningsgal

  Ble dessverre ingen blogging i går siden jeg endte opp med å gjøre mattelekser hele kvelden. Da jeg endelig ble ferdig med den, ble det hjemmetrening på meg. Jeg måtte dessverre si opp abonnementet på treningssenteret siden jeg verken har tid eller penger til det.  Jeg er blitt skikkelig treningsgal og trener når jeg bare har tid litt fri tid, for å se resultater har jeg også forandret kostholdet mitt en del. Nå går det mye mer i grønnsaker og frukt. 

  Det jeg trener mest for tiden er beina/lår/rumpe og mage, siden målet mitt er å få litt synlige magemuskler og litt mer rumpe! 


  (dårlig kamera på mobilen) 

  Jeg kan med hånd på hjertet si at etter en kort tid har jeg allerede begynt å se resultater! 


   

  Det er så mange gode inspirasjonsprofiler på Instagram som jeg følger og motiveres av! 

  Kan godt legge dem ut i et innlegg litt senere i dag, når jeg kommer hjem fra basketball trening. 

  Det finnes også utrolig mange gode nettsider med masse forskjellige øvelser til alle kroppsdeler, spørs hva du har lyst å trene. Man trenger ikke å betale tusener av kroner for treningssenter og personlig trener! Så lenge man er motivert til å trene, kan man godt gjøre det hjemme og heller spørre noen som kan mye om trening hvis man lurer på noe!

   

  Trener du ofte? Hva trener du? 

  Help change the world

  Denne mannen er ukens inspirasjon! Håper det finnes flere av dem rundt omkring i verden og at kjærligheten etter hvert spres til flere og flere!
  Ha en fin uke! <3

  Sweet dreams

  (Instagram)

  Sunne snacks - eplechips

  God søndag fine lesere! I dag er det 8 dager siden jeg begynte på sukkerfri diett! Var så stolt av meg selv at jeg feiret det med et stykke brownies fra et søndagsåpent bakeri som ligger her ute med oss. Fikk litt dårlig samvittighet og lagde noe sunt til å spise før middagen. Jeg har både prøvd å banan- og eplechips, men jeg må med hånd på hjertet si at eplechips er mye bedre, og en god del søtere, for dem som vil ha litt søtsaker når helgen kommer. 

  Tenkte jeg skulle dele oppskriften på eplechips med dere så dere kan prøve det ut selv!

   

  Ingredienser:

  1-2 epler (avhengig av hvor masse chips du vil ha)

  1ss olje (jeg bruker rapsolje, men andre typer kan også brukes)

  Kanel

   

  Først varmer vi ovnen til 125 grader.  Ta en komfyrplate, legg bakepapir opp på og smør oljen ut over bakepapiret

   Skjær opp eplene i tynne skiver og legg dem på bakepapiret 


   

  Dryss litt kanel over eplene, så mye du vil ha på   Sett platen midt i ovnen og vent en time. 

  Etter en time er gått slår du av varmen og åpner ovnen for å kjøle de litt ned. 

  Så flytter du chipsene opp på rist for at de skal tørke, og etter hvert spises! 


  Håper det smaker! 

  Her endte det opp med at mamma spiste alle, så jeg må lage nye.. men det er ikke så mye arbeid, så det er ingen problem! 

  Håper jeg får flere av dere til å spise sunnere, og spise eplechips istedenfor snop!

   

  Ha en fin søndagskveld alle dere! <3

   

   

  Classy

  Noen kan synes det er kjedelig men stilen min har i det siste holdt seg til svart, hvitt og grått. Føler meg egentlig som en business woman når jeg går sånn. Veldig ofte blir det svart på svart men jeg liker det sånn.. har nok vokst ut av alle de fargerike plaggene som jeg fortsatt har i skapet! Jeg føler meg faktisk eldre når jeg går i sånne enkle klær, er jo snart 20 men ser ikke litt ut som det! Haha! 
  Så nå når jeg har shoppestopp blir det ikke noe klær så da forblir blacknwhite stilen! 

  Er du like glad i svart og hvitt som meg? 

  23.01

  Jeg har ikke tid til å blogge, begynner på jobb om 15 min, så legger bare ut et bilde av dagens antrekk.   Planer for i dag?

  Spennende ting i vente

  Gud så deilig å for engangs skyld være tidlig ferdig på skolen. Hadde vært deiligere om jeg ikke måtte øve til matte prøven i morgen! Men jeg skal ikke sitte her og sutre. 

  Året 2015 kommer til å bringe så mye bra! Jeg føler at det er dette året jeg kommer til å huske livet ut, det kommer til å bli utrolig masse nye minner som kommer til å vare. Året har akkurat begynt å jeg har allerede masse ting å glede meg til, og håper det blir flere spennende ting som kommer til å skje. Ett år er jo trossalt 365 dager, og på den tiden kan man oppleve en GOD del. 

  Håper dere har noe å glede dere til allerede, som å reise i varme strøk i sommerferien eller til å møte noen dere ikke har sett på kjempe lenge. 

   

  1. Det er bare rundt 1-2 måneder til jeg har lappen og det gleder jeg meg mest til, det å kjøre rundt når og hvor jeg vil blir så mye deiligere enn å sitte på bussen i timesvis

  2. Reise til Drammen 05.02! Har alltid hatt lyst til å dra til Drammen, så nå har jeg endelig bestemt meg for det. Og for å spare miljøet og penger tar jeg toget.


  (Google)

  3. Til "Fifty Shades of Gray" kommer ut på kino - Jeg har allerede billetter til meg og bestekompisen min


  (Instagram: pattymaria)

  4. Til kjeveoperasjon - Jeg har fått vite at det ikke er lenge igjen til behandlingen før operasjonen er over, så er nok ikke lenge til jeg opereres.

  5. Til å ta av reguleringen, gud så lei jeg er. Jeg er snart 20 og går med streng.. 

  (gleder meg til å se smilet mitt igjen)

  5. Til Göteborg basketfestival med laget jeg trener. Gud så gøy det blir! Jeg har vært med på å spille på den festivalen før og syntes det var kjempe kjekt. Denne gangen reiser jeg som trener, så det blir en utfordring til både meg og laget. 


  (privat - sist gang jeg var i Gøteborg for 3 år siden)

  6. 20-årsdagen min! Det er helt sykt å tenke på at jeg blir 20 i år, det har gått så utrolig fort siden jeg flyttet til Norge!

  7. Til å bli stundent på BI i Bergen. Skal studere økonomi og gleder meg faktisk ufattelig mye til å kjenne på studentlivet. 

   

  Det blir nok en del andre gode ting som kommer til å skje i løpet av året, så jeg er åpen og spent på hva 2015 vil bringe!

  Er det noe spesielt du gleder deg til i 2015? 

   

  Jeg vil være som dem

  Jeg har aldri egentlig skjønt poenget med å blogge om det kjedelige livet jeg lever i hverdagen, om hva jeg har på meg og hva jeg spiser. Jeg har aldri skjønt poenget med å fortelle hele verden hva jeg er fornøyd og misfornøyd med. Hva er egentlig poenget med å sitte og klage, og skrive hvor vondt vi har det, til våre lesere? Jeg lagde meg en blogg av bare èn grunn: 

  JEG VIL VÆRE SOM DEM!

  Jeg er sikkert ikke den eneste jenten i Norge og forsåvidt hele verden som har lyst til å oppføre seg, se ut som og i det minste være som toppbloggere. Toppbloggere som har massevis av fans som ser opp til dem, som snakker til dem på gaten helt ut av det blåe. Toppbloggere som tjener ufattelig mye penger på å skrive innlegg 1-2 ganger daglig. Toppbloggere som designer egne klær, blir omtalt i blader og aviser, får en masse med gode/dårlige tilbakemeldinger for ting de gjør/skriver om. 

  Jeg har alltid hatt lyst til å være en av dem. 

  Men.. Da jeg lagde meg blogg, visste jeg aldri hva jeg skulle skrive om, fordi det virket kjedelig å skrive om hverdagen min som bare går i skole, trening og jobb. Det skjer det samme stortsett hver eneste uke. Skal jeg da skrive hva jeg har på meg hver dag? Det er ikke alltid jeg har lyst å pynte meg eller sminke meg, skal jeg da legge ut bilder av meg i kosedress og uten sminke, så jeg får en haug med stygge kommentarer og slutter å blogge? Skal jeg legge ut bilder av hva jeg spiser hver dag? Det blir da veeldig kjedelig for det er ikke alltid at maten man spiser ser like deilig ut eller er like sunn. Er ikke det sånn at maten til bloggerne er stort sett helt perfekt og med så lite kalorier som mulig? Kanskje blogge om trening da? Jo, men man går på trening for å trene, og ikke for å ta selfies eller lignende.. Og skulle jeg ha skrevet ett innlegg om det at jeg var på basktballtrening eller styrketrening? 

  Det å annonsere produkter har jeg heller aldri skjønt meg på. Det er greit med en gang i blandt men jeg føler at på topp bloggene så er nesten hvert andre innlegg annonse for ett eller annet. Selvbruningskremer og tannblekere, for å ikke snakke om forskjellige klær som vanlige mennesker ikke har råd til. Snakk om å da få dårlig selvtillig når du ikke bruker noe av dette som kjente personer bruker. Når du ser alle de annonsene/anbefalingene føler du at du ikke er pen nok fordi du burde ha kjøpt alt det som blir anbefalt av dem. 

  Jeg er ikke kreativ nok n(eller kanskje bare lat) til å finne emner å skrive om hver dag. Jeg er ikke spesiell fin til å legge ut flere bilder av meg selv hver dag, jeg har kviser og går med regulering (Er ikke noe å skryte av akkurat) - det er jo sånn at toppbloggere skal ha perfekt hud og perfekte tennner helst så bleke som mulig.

  Jeg har ikke noe spesiell kul klesstil - Jeg liker å pynte meg, men jeg tror aldri jeg kunne blitt noe inspirasjon når det kommer til mote. 

  Jeg har ikke råd til dyre klær /sminke og vesker - Jeg går på skole (får ikke noe stipend), jeg jobber på H&M, men må betale lappen, og spare til bil. Som alle andre har jeg og andre utgifter /regninger. 

  Jeg har ikke verdens fineste rom/hus - Ingenting å skryte av..Familien min bor i en liten kjeller-leilighet på 80 kvadrat eller noe. I hverdagen har jeg aldri tid til å rydde rommet så det ser ikke ut her og det meste er IKEA møbler. 

  Jeg reiser aldri på ferie - Eneste varme stedet jeg har vært er Frankrike - Monaco 

   

  Jeg er rett og slett langt i fra å bli en rosablogger / toppblogger. Det forventes så utrolig mye av mennesker i dag. Hvorfor kan ikke en helt vanlig jente bli en rosablogger? Jo, fordi hun ikke er bra nok, fordi hun ikke er spesiell og fordi hun ikke hadde fått så mange lesere som de andre rosabloggere, som skriver om at livet er herlig. 

      

  Det er sikkert utrolig mange jenter i hele verden drømmer om å bli som de kjente bloggere. Men det å ligge på topplisten varer ikke livet ut! Jeg velger heller å jobbe hardt med skole og jobb, få meg skikkelig utdanning og tjene gode penger. Det er så mye bedre når jeg etter hvert vet jeg har fortjent en god jobb med en passe god lønn hver måned.

  Men livet er sikkert mye gøyere som en blogger, man får møte så mange nye mennesker, og reise verden rundt og oppleve masse, og ikke minst alle de klærne/produktene man får sponset (gud, det hadde vært deilig, det!) 

  Så..

  JEG VIL VÆRE SOM DEM!

   

  hits