• bo for meg selv?

  Nå har jeg bodd i bofellesskap i 4 måneder og jeg trives utrolig godt å bo hjemmefra. Det eneste som mangler er å kunne fikse på hva man enn vil selv. Jeg prøver å spare, men det går ikke med slik økonomi som jeg har, jeg har så lyst å kjøpe meg en nydelig leilighet og pynte og gjøre absolutt hva jeg vil. 

  Jeg liker å bå i kollektiv så langt, men det blir gjerne litt for mye av og til, man har jo lyst å komme hjem, slenge seg på sofaen og være alene. Dette går ikke alltid i et bofellesskap. Det er ikke alltid jeg som kan bestemme hva som er på tv, og det er ikke alltid ledig på kjøkkenet/badet. 

  Jeg har også veldig lyst til å pynte leiligheten her, men det er unødvendig om jeg skal flytte ut om et år eller noe sånt. Jeg vil heller ikke investere penger og pynte slik som jeg vil når det bor andre mennesker her. 

   

  Jeg er en veldig svart hvitt person som liker ting veldig enkelt og over her ser dere stilen som beskriver livet mitt ganske bra. Dette er den stilen jeg vil ha i leilgheten min når jeg får meg en, men om kjæresten min har lyst å innføre egne ting, og litt av hans stil skal jeg ikke nekte han det. Når det kommer til sånt har jeg faktisk mye å si og bestemme, siden jeg er en jente og jeg kan det der. Jeg har jo trossalt utdannet meg som en utstillings desginer og dette er noe i den duren. 

   

  Gleder du deg til å få egen leilighet? 

  Hvilken stil liker du best? 

   

  hits