• Min ønskeliste til jul

  Nå som julen nærer seg, lager de fleste ønskelister med hva de ønsker seg så folk slipper å stresse med å finne noe fint som du kanskje kommer til å like. 


  1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

   


  9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER

   

  Er det noen av disse tingene du ønsker deg? 

  Adventskalender til han

  Har du planer om å lage adventskalender til kjæresten/mannen din i år? Det er kanskje litt lurt å begynne allerede nå, det er jo trossalt 24 gaver du må lage/kjøpe inn! Det høres kanskje enkelt ut men det er ikke lett å kjøpe 24 ting mannen i ditt liv blir fornøyd med. Du må kjenne personen godt, vite hva han liker og hva han trenger. Jeg har kjent kjæresten min i 8-9 måneder men jeg har ikke hatt noe problem med å finne ut hva jeg skal kjøpe til han. 

  Om du er helt fortvilet og ikke aner hva du skal kjøpe, skal jeg komme med noe tips til akkurat DEG! 

  1. Klær 

  Klær er alltid populære i adventskalenderen, de kan være dyre og derfor anbefaler jeg heller å kjøpe flere småting om du skal kjøpe klær. En t-skjorte eller en skjorte, er helt greit å få, og guttene setter pris på det. 

   

  2. Ting til hobbyen hans.

  Sett deg inn i hva han liker å gjøre på fritiden. Har han noe hobby? Som f.eks sport, jakt eller er han interessert i biler? Kjøp ting som har noe med det å gjøre. Kanskje noe treningstøy, eller billetter til en boksekamp eller konsert? Man trenger jo ikke å bruke penger om man ikke har råd. 

   

  3. Undertøy 

  Jeg skjønner det aldri er gøy å få undertøy, men det er noe absolutt alle trenger. Det trenger ikke være kjedelige grå sokker og enkle boksershorts. Hva med et par morsomme sokker som du vet kjæresten din kommer til å digge? Det finnes jo så utrolig mye forskjellig på f.eks Ebay! Ta deg en titt inn der, og da skal jeg love deg du finner noe som passer perfekt til din kjæreste!

   

  4. Kosmetikk

  Det trenger ikke akkurat å være en kjempedyr parfyme, du kan heller kjøpe barberblader eller bare en hårvoks. Om kjæresten din liker å ta vare på huden sin, passer det kanskje med noe hudkrem eller hudrens. 

   

  5. Interiørting

  Alarmklokke, plakat, kanskje et fint bilde av dere to eller en minibil å sette i vinduskarmen. Kanskje et minikjøleskap til rommet, vedder på at alle gutter hadde digget det!   6.Smykker

  Smykker, klokker eller armbånd, spørs om kjæresten din går med noe slikt. Det finnes jo mye forskjellig å velge mellom når det kommer til slike ting.

   

  7. Noe godt

  Ikke alle dagene i desember må bestå av noe dyrt eller stort. Hva med en liten sjokolade, en liten pose med hjemmelagde kjeks eller om kjæresten din ikke liker søtt, kan du heller kjøpe en øl eller en billig vinflaske. 

   

  8. Morsomme Småting

  Det er alltid gøy å få noe man ikke trenger men syns er morsomt å få. Det kan være alt fra do-minigolf, ulegenser man går med en gang eller bare noen tøffe tøfler. 

   

  9. Gavekort

  Gavekort er det siste jeg ville kjøpt til kjæresten min, fordi jeg vet han hater det. Det er veldig lite kreativt å få det i gave. Det er nesten bedre å kjøpe noe han ikke liker og heller la han bytte det i noe han velger selv. Men om du virkelig ikke har peiling på hva du skal kjøpe kan du alltid kjøpe gavekort som kan brukes i alle butikker og på nettet!

   

  10. Vær kreativ 

  Det trenger ikke å koste all verdens penger å lage julekalender. Du kan jo alltid lage noe selv, kan lage et bildekollasj av dere to eller lage forskjellige typer kort, f.eks for massasje eller middaglaging 

   

   

  Håper dette var til hjelp og at du finner noe inspirasjon her!

  Ha en fin dag! 

  Høsten er her!

  Ingen ferie i år heller

  Jeg var ikke på noe skikkelig ferie i fjor, bare i Polen i 4 dager, som var alt for lite. Jeg har bare vært i Frankrike før, siden vi hadde bil så kjørte vi nedover til Nice og Monaco, men ble bare noen få dager, så kan ikke kalle det noe skikkelig syden ferie. Jeg hadde utrolig lyst til å reise noe sted i år, men jeg har rett og slett ikke penger til det. Det er så utrolig mange fine steder å reise til som jeg har lyst å besøke før jeg dør. 

  Nå når jeg faktisk har lyst å flytte ut hjemmefra må jeg heller spare til det, istedenfor å reise på ferie. Både meg og kjæresten har lyst å reise noe sted sammen men det får heller bli til høsten, når vi begge har ferie fra skolen, og da har vi noen måneder å spare på! 

  I sommerferien blir det nok bare en liten tur til Polen like før skolen begynner, for å se folket igjen og slappe litt av før skolestart.

   

  Har du vært/skal du reise noen steder i sommerferien? 

   

  Kreative dager

  De som kjenner meg vet at jeg er veldig rastløs av meg, og ikke klarer å sitte i ro i flere dager i strekk. Det er en grunn til at jeg aldri har tid til å blogge fordi jeg helst vil gå ut, trene, jobbe eller bare høre på høy musikk og danse til. Jeg er rett og slett en veeeldig livlig person.

  Nå når jeg er sykemeldt, og det er ferie i tillegg har jeg så utrolig lyst til å gå ut og møte vennene mine, eller bare gå på tur og gjøre hva man ellers gjør i ferien. Men det er ikke så enkelt å gå ut med mine venner med hovent og gult ansikt. Jeg får i tillegg ikke trene i forhold til at blodtrykket stiger når man trener, og da kan stingene i munnen ryke. Trist liv!

  Siden jeg er så rastløs av meg, måtte jeg finne meg noe å gjøre den tiden jeg er sykemeldt. 

  Før operasjonen fant jeg faktisk en kabeltrommel som stod tom ved en byggeplass så jeg spurte og fikk den gratis, den var i perfekt størrelse også. Så nå står den i tørk på rommet vi holder på å pusse opp her hjemme, så skal den pusses, males hvitt og pusses igjen. Den skal bli skikkelig shabby chic som speilet på rommet mitt. Den skal jeg bruke som et bord på rommet mitt, er bare så lei det enkle IKEA bordet jeg har. Er ikke det at jeg har noe mot IKEA møbler, men jeg liker bedre å ha det litt annerledes og litt mer shabby chic. 

  Og i dag fikk jeg den gamle kommoden som broren min hadde på rommet sitt, men han har flyttet ut så jeg valgte å beholde den, pusse, og male den også. Ommøbleringen på rommet var det som stod på planen i dag, og jeg fikk hevet masse blader fra flere år tilbake og ting som var helt ubrukelige. En del gikk også til brukt hallen på bosset, der folk kan ta de tingene de har behov for (Jeg syns faktisk at av og til kan man finne skikkelige skatter der inne, som gamle møbler eller ting du har letet lenge etter). Nå har jeg også plass til begge klesstativene mine inne på rommet, før stod nemlig et av de ute i gangen. 
  Se så fin! Anbefaler å kjøpe den malingen om dere har lyst å male noe i kobber! 

  Jeg er utrolig glad i kobberfarget interiør, så jeg blander litt stiler inne på rommet, med shabby chic og kobber interiør. Men det er nå bare jeg som bor her og liker det slik så! Jeg tok tak i den stygge sparegrisen jeg hadde i gulfarge med masse fargete smilefjes på og malte den kobber, med en malingstube fra Søstrene Grene som jeg har brukt på flere ting før, og den ble jo såå fin! 

   

  Håper alle har hatt en fin helg og får en like kreativ uke som meg!

  Fifty Shades of Grey premiere!  Denne filmen var den filmen jeg ventet i sepening på. Jeg hadde billetter til i morgen, men byttet med en annen. Vi fikk billettene til den første filmen som ble sendt på kino i Bergen, så det var veldig gøy! Både meg og JP synes at filmen var utrolig bra og ikke minst verdt å se.

  Jeg trodde faktisk jeg kom til å bli skuffet i forhold til innholdet i bøkene, men jeg ble faktisk positivt overrsket. Filmen innehholdet mye romantikk, litt sex scener (som egentlig er nok) og er utrolig trist på slutten, akkurat som forventet! Meg og JP har allerede avtalt en date til neste Fifty Shades kommer på kino, om den kommer. 


  Filmen var absolutt verdt å se, og jeg anbefaler å se den! 

  Kommer sikkert til å se den flere ganger selv, hehe

  Give me summer!

  (weheartit bilder)

  Treningsgal

  Ble dessverre ingen blogging i går siden jeg endte opp med å gjøre mattelekser hele kvelden. Da jeg endelig ble ferdig med den, ble det hjemmetrening på meg. Jeg måtte dessverre si opp abonnementet på treningssenteret siden jeg verken har tid eller penger til det.  Jeg er blitt skikkelig treningsgal og trener når jeg bare har tid litt fri tid, for å se resultater har jeg også forandret kostholdet mitt en del. Nå går det mye mer i grønnsaker og frukt. 

  Det jeg trener mest for tiden er beina/lår/rumpe og mage, siden målet mitt er å få litt synlige magemuskler og litt mer rumpe! 


  (dårlig kamera på mobilen) 

  Jeg kan med hånd på hjertet si at etter en kort tid har jeg allerede begynt å se resultater! 


   

  Det er så mange gode inspirasjonsprofiler på Instagram som jeg følger og motiveres av! 

  Kan godt legge dem ut i et innlegg litt senere i dag, når jeg kommer hjem fra basketball trening. 

  Det finnes også utrolig mange gode nettsider med masse forskjellige øvelser til alle kroppsdeler, spørs hva du har lyst å trene. Man trenger ikke å betale tusener av kroner for treningssenter og personlig trener! Så lenge man er motivert til å trene, kan man godt gjøre det hjemme og heller spørre noen som kan mye om trening hvis man lurer på noe!

   

  Trener du ofte? Hva trener du? 

  Help change the world

  Denne mannen er ukens inspirasjon! Håper det finnes flere av dem rundt omkring i verden og at kjærligheten etter hvert spres til flere og flere!
  Ha en fin uke! <3

  Sunne snacks - eplechips

  God søndag fine lesere! I dag er det 8 dager siden jeg begynte på sukkerfri diett! Var så stolt av meg selv at jeg feiret det med et stykke brownies fra et søndagsåpent bakeri som ligger her ute med oss. Fikk litt dårlig samvittighet og lagde noe sunt til å spise før middagen. Jeg har både prøvd å banan- og eplechips, men jeg må med hånd på hjertet si at eplechips er mye bedre, og en god del søtere, for dem som vil ha litt søtsaker når helgen kommer. 

  Tenkte jeg skulle dele oppskriften på eplechips med dere så dere kan prøve det ut selv!

   

  Ingredienser:

  1-2 epler (avhengig av hvor masse chips du vil ha)

  1ss olje (jeg bruker rapsolje, men andre typer kan også brukes)

  Kanel

   

  Først varmer vi ovnen til 125 grader.  Ta en komfyrplate, legg bakepapir opp på og smør oljen ut over bakepapiret

   Skjær opp eplene i tynne skiver og legg dem på bakepapiret 


   

  Dryss litt kanel over eplene, så mye du vil ha på   Sett platen midt i ovnen og vent en time. 

  Etter en time er gått slår du av varmen og åpner ovnen for å kjøle de litt ned. 

  Så flytter du chipsene opp på rist for at de skal tørke, og etter hvert spises! 


  Håper det smaker! 

  Her endte det opp med at mamma spiste alle, så jeg må lage nye.. men det er ikke så mye arbeid, så det er ingen problem! 

  Håper jeg får flere av dere til å spise sunnere, og spise eplechips istedenfor snop!

   

  Ha en fin søndagskveld alle dere! <3

   

   

  Summer inspiration

  Tentamen uke

  Nå er det torsdag og jeg er så glad vi er ferdig med juletentamen! Har stresset så utrolig mye i dag, med å bli ferdig med tentamen. Vi har hatt tverrfaglig tentamen som varer i 3 dager, så det var utrolig deilgi å bli ferdig med det! Gruer meg helt sykt til eksamen, fordi vi skal tydligvis få mye mer på eksamen så :(

   


  en del av prosjektet

  Men nå er det endelig torsdag og jeg har fri i morgen! I morgen blir det litt shopping før trening i morgen! Min gode venn har bursdag i morgen så jeg må kjøpe en gave til ham! Men hva skal man kjøpe i gave til en gutt, hæ? 

  På lørdag skal jeg spille kamp klokken 3 så stikke ut i bursdagsbesøket til søte John, så det blir bare søndagen jeg får slappet av litt!

   

  Meg og mamma har forresten begynt å pynte til jul! Nå i helgen skal vi forsøke å pynte litt mer, så vi får litt mer julestemning her"

   

   

  Har du hatt juletentamen?

  Har du noen planer i helgen?


  Christmas Nails Inspiration

  Jeg er blitt så opptatt av neglene mine, og tar skikkelig vare på de for tiden. Det som er dumt er at jeg ikke kan ha særlig lange negler når jeg trener basketball, men litt negler kan jeg ha!

  Jeg har sett litt på inspirasjon til jule og vinternegler, siden jeg må jo fikse neglene mine også! Det var utrolig masse fint på nettet, så jeg MÅ vise dere noen av dem!

   
  Skal du ha julenegler? 

  Training motivation
  DIY inspirasjon   

  Nå har jeg sittet og sett på inspirasjon til DIY og det er helt utrolig hva andre kan finne på å lage. Jeg har nesten ikke fantasi i forhold til de bildene jeg har funnet. Er derfor jeg måtte dele noen med dere. Jeg vet det er masse forskjellig fra mat til interiør, men det er de inspirasjonene jeg likte best så jeg valgte å dele dem med dere. 

  Den siden jeg ser på er polsk, men jeg kan vedde at det finnes en sånn norsk side også :)

   

  Håper dere likte inspirasjonen, og vil noen gang prøve noe av dette her! Det skal ihvertfall jeg!

     Stikkord:
  hits