• Oslotur

  Jeg har egentlig aldri vært i Oslo for å bare være der holdte på å si, det må alltid være noe god grunn til at jeg skal dit, for å si det sånn. Det har ikke noe med at jeg ikke liker Oslo, for denne helgen fant jeg ut at jeg elsker den byen, det har bare me at jeg ellers nesten aldri har tid til å reise og hvis jeg da skal reise så må det bli utenfor Norge. 

  Denne gangen fant jeg ut at jeg må reise til Oslo om ikke så lenge for å oppleve byen og gjøre andre ting enn å stresse med ting, med tanke på at jeg var i Oslo i nøyaktig 22 timer og ikke fikk gjort på så veldig mye. Jeg har heldigvis en god venninne som bor utenfor byen, så jeg fikk tid til å se henne igjen, og ikke minst være litt turist og pose på operahuset, haha. Jeg fikk faktisk handlet på nye yndlingsbutikken min på Aker Brygge også i tillegg til at jeg fikk smake på den kjente Joe & the Juice som vi dessverre ikke har i Bergen. 


   

  Håper dere har hatt en like fantastisk helg som meg. 

  Hva har du gjort på i helgen? 

  Følg meg videre på: nouw.com/pattyma

  Nå har jeg bestemt meg for å flytte bloggen min til Nouw.no fordi jeg er ganske lei bloggen min her på blogg.no. Jeg har ingenting i mot blogg.no men jeg er ikke fornøyd med bloggen min og jeg synes designen på Nouw er utrolig fint, og ser så profesjonelt ut samtidig som det er utrolig lekkert. Jeg har også fått høre at det er veldig enkelt å bruke i forhold til blogging, bilder og slik.

     Så følg meg videre HER!

   

  Nå har jeg bestemt meg!

  Jeg har lenge tenkt på å farge håret mitt, fordi jeg er ganske lei den naturlige fargen min som jeg har nå. Det ble veldig mye tanker, og for og mot granny hair, altså lysegrått. Det er nok litt vanskelig å farge mitt hår så lyst, for det varer nok ikke så veldig lenge og det blir stress med tanke på hvor mange ganger jeg må bleke og farge det. Hår blir så enkelt ødelagt, hvertfall når en bleker det. Håret mitt er ødelagt nok fra før i tillegg til blekingen så jeg har funnet ut at jeg har lyst på en mørk nyanse av grå. 

     (Alle bilder er fra weheartit)

  Det var noe slikt jeg har tenkt på, helst mørkegrå med litt striper. Jeg har faktisk bestilt meg time hos yndlngsfrisøren min i Polen, så da får jeg helgetur i tillegg til ny farge! Jeg gleder meg allerede ufattelig mye, og håper virkelig de er i stand til å fikse meg sånn hår, selv om jeg ikke tviler ett sekund på at de klarer, siden de er utrolig flinke. 

  Jeg er heldigvis den type person som liker å finne ting litt sprøe ting av og til selv om jeg kanskje virker som den roligste jenten dere har hørt om. Jeg er ikke redd for noen ting og om dette ikke blir fint er det vel bare å farge det igjen! 

   

  Hadde du turt å farge håret til grått? Hva syns du om grannyhair? 

  Bestilt fra eBay

  Det er 3-4 år siden jeg har vært i syden og i år har jeg nesten bestemt meg for å dra på noe syden ferie. Jeg synes bare det er altfor lenge siden jeg har fått solt meg ordentlig og fått noe fin farge, nå må jeg bare reise til noe varme strøk og ligge på stranden dagene lang. 

  Nå når jeg har bestemt meg for å reise til sommeren, måtte jeg nesten bestille meg ny bikini, det ble ikke èn og ikke to, men det ble 3 stykker.Eller det ble to nye bikinier og en badedrakt som jeg synes var kjempe kul, og verdt de 70-80 kronene den kostet. 


  1. HER 2. HER 3. HER

  Er nok en stund til jeg får dem, men det er greit å være forberedt. Jeg får bare ikke håpe de blir slik som man ofte ser på "expectation vs reality" bilder på nettet. Man vet nemlig ikke hva man får i posten når man bestiller fra eBay, med tanke på størrelser og kvalitet. Om det er feil størrelse eller plagget ikke er slik som man trodde, blir det nok ikke så mye tap siden eBay er så billig. 

  Nå gleder jeg meg bare til å få disse i posten og vise dere hvordan de egentlig er. 

   

  Har du bestilt noe fra eBay før? 

   

  Lunch date

  Jeg droppet skolen i går fordi jeg uansett ikke hadde rukket forelesningen før jeg skulle på jobb så meg og min fine venninne Andrea, skulle bare ta oss en kaffe på en kafè men siden begge var sulten gikk vi heller og spiste lunsj. Det ble lunsj på Zupperia, som er en av yndlingsrestarantene mine her i Bergen. Maten er helt nydelig og prisen er helt ok.   Jeg hadde lyst på en saftig burger så den jeg fikk på tallerken min var noe jeg trengte før jobb!   Det var utrolig koselig å finne på noe sammen som ikke bare var drikking i helgene, og siden vi bare får snakket på skolen. 

   

  Dette var en hyggelig tur ut, og det må vi gjøre oftere! 

   

  Har du noen gang spist på Zupperia? 

  Drømmer meg bort

  Jeg er egentlig den type person som helst vil oppleve mest mulig i løpet av sitt liv. Jeg vil reise verdens rundt sammen med de som betyr mest for meg. Nå når kulden er kommet angrer jeg littegranne på valget mitt om å studere rett etter videregående. Hadde jeg tatt meg et friår og spart litt mer penger tidligere, kunne jeg opplevd litt før jeg igjen ble stengt inne i samme situasjon som en fattig student. Jeg har aldri vært populær nok til å reise på sydenturer med en kul gjeng, med tanke på hvor få venner jeg hadde og jeg har aldri hatt penger til det heller for det er jo svindyrt.  I den siste tiden har jeg sittet og drømt meg bort på forskjellige reise sider, der jeg fant masse restplasser til veldig lite penger. Noe jeg godt kunne tenkt meg. Å reise til varmere strøk og oppleve det alle nordmenn snakker om. Det er utrolig mange steder jeg har lyst å reise til, men det jeg drømmer mest om akkurat nå er Spania. Jeg kjenner så mange som heller jobber dette året, og det gjør meg deprimert fordi jeg må heller sitte og lese dagene lang. 

  Det finnes selvfølgelig positive sider av studiene, man må bare vente 3-5 år, og få seg en skikkelig god jobb. Da tjener man bedre enn de som droppet studiene og gikk rett ut i jobb. Det er da jeg kan begynne å reise rundt og oppleve masse sammen med min kjære og mine venner, om jeg ikke får meg barn da, noe jeg ikke har planer om helt enda. 

  Selv om jeg er student prøver jeg å spare mest mulig, for å faktisk kunne oppleve noe andre steder enn kalde Norge når sommeren nærmer seg med store skritt. 

   

  Har du planer om å dra til syden i sommer? 

  Pleier du å drømme deg bort også?

  Deilig helg

  Helgen er ikke over enda men jeg skal ikke så mye i morgen så det er ingenting å skirve om. På torsdagen var jeg på back2school party, som var utrolig gøy med tanke på hvor mange kjente jeg traff på og fikk snakket med i løpet av kvelden før jeg ganske tidlig gikk hjem og la meg. Fredagen tilbrakte jeg bare hjemme med "Making a murderer" på tven siden alle har snakket så mye om den serien. For dem som fortsatt ikke har sett den handler den om en stor sak i USA der en mann slapp ut av fengselet etter nesten 18 år, etter de fant ut at han var uskyldig. Det er ikke selve frikjenningen eller utfallet som er spennende men hvor lett mennesker kan manipulere forskjellige ting som foregår der. 


  Dagen i dag begynte med å chille på sofaen med boysa og se siste episoden av serien, før jeg skulle på jobb. 

  Nå sitter jeg hos foreldrene mine, som har noen venner på besøk og føler meg utrolig usosial, så jeg må nesten legge fra meg macen og snakke litt med dem, i forhold til at det er så sjeldent jeg er her. 

   

  Har du sett "Making a murderer"? 

  Håper alle får en fin lørdagskveld!

  Roadtrip til Stavanger

  Jeg har alltid likt å dra på biltur og når jeg på fredag fikk forespørsel om å bli med til Stavanger for å lede kampen til bsketball laget jeg trente før ble jeg gjerne med. Det pleier jo egentlig ikke å skje så mye på søndager så istedenfor å sitte med bøkene hele dagen måtte jeg opp før halv syv for å komme oss avgårde.

  Vi tapte dessverre begge kampene vi spilte men vi koste oss masse selv om. Vi er ikke noe dårlige tapere kan man si! 

  Det har blitt mange timer i bilen med 15 åringer og det blir fort slitsomt å sitte i en full bil. Heldigvis har tiden gått kjempe fort og det ikke er lenge igjen til vi er hjemme! 

  I morgen begynner skolen igjen, så jeg må nesten legge meg når vi kommer hjem. I morgen flytter endelig bestevennen min til sentrum så vi får henge sammen mye mer enn det vi har gjort til nå, når han har bodd et stykke unna. 

   

  Hva har du gjort i dag?

  Håper alle har hatt en fin helg! 

  nytt år, nye muligheter?

  Da har det seg sånn at jeg rett og slett har vært for giddeløs til å blogge, jeg har jo tross alt hatt ferie og det har vært ganske stille på bloggen i den perioden. Jeg hadde nok ikke hatt noe å blogge om heller, fordi jeg syns det er så kjedelig å lese/ skrive om de samme tingene alle andre blogger om som julaften, den deilige ferien de har hatt gjerne i syden så alle skal misunne dem, nyttårsaften og ikke minst nyttårsforsetter. 

  Min ferie har vært relativt kjedelig i forhold til andre sine, bortsett fra at jeg lærte meg å stå på ski og falt alt for mye så jeg har blåmerker og og gangsperr over hele kroppen.

  Nå når 2016 er begynt har jeg tenkt jeg skulle fokusere litt mer på bloggen enn det jeg har gjort tidligere. Selv om det er masse andre ting som skole, trening og jobb jeg må fokusere på skal bloggen oppdateres oftere og bildene skal bli bedre nå når jeg har fått meg nytt kamera. 

  Jeg har nesten hatt en måned ferie og det har vært utrolig deilig og jeg trengte det, men når er det snart på tide å komme seg på skolen igjen, jeg er blitt lei av å ha fri og ikke gjøre noe fornuftig ut av dagene. Jeg er en type person som liker å være opptatt og heller ha en eller to dager fri i helgene for å slappe av, men en hel måned?! Heldigvis skal jeg på jobb i dag og endelig få gjøre noe mer enn å bare chille. På mandag begynner skolen og jeg er så motivert nå at jeg tror jeg kommer til å lese alle pensumbøkene første uken, haha. 

  Jeg har forresten to nyttårsforsett som er å trene mer og spise mindre godteri/sukker. Frem til nå har jeg vært overraskende flink og ikke spist noe sukker siden nyttår. Jeg har bare trent en gang men det er bare smertefult nå når jeg har vondt over alt, spesielt i ryggen og magen etter treningen. 

   

  Håper alle har hatt en fin ferie og feiret med måte! 

  Hvordan har din ferie vært? Har du noe nyttårsforsetter?

  Det er jul

  God morgen! Håper alle dere har hatt en hyggelig julaften med deres familier og de nærmeste. Håper virkelig det er ingen som satt hjemme alene på en slik dag. 

  Vi fikk servert polsk middag hjemme, noe som alltid er godt, selv om jeg er blitt veldig glad i pinnekjøtt og heller hadde lyst på det. Det er dessverre bare meg og pappa som liker det og da orker ikke mamma å lage det.   Vi åpnet gavene ganske tidlig for å heller ha god tid til å vise hva vi har fått og prøve alle klesplaggene. Siden vi ikke ofte får tid sammen satt vi rundt bordet og spilte scrabble og koste oss etter på. Jeg vant den første gangen!

  Jeg fikk ikke tatt mange bilder fordi jeg tenker det er unødvendig å gå rundt med kameraet og ta bilder istedenfor å bruke tiden med familien, se en julefilm og slappe av etter maten.

   

  Dere får alle ha en fin 1. Juledag! 

  skjerpe seg til jul?

  Nå når eksamensperioden er over er det vel på tide å slutte med godteri og begynne å trene igjen.. Nah. Det er nok ikke noe for meg, nå når jeg har gradvis begynt å akseptere kroppen min slik den er har jeg sluttet å bry meg så veldig mye om trening. Kostholdet mitt må jeg si er egentlig ganske sunt med en god del sjokolade. 

  Nå når julen nærmer seg og jeg har en sjokolade julekalender er det ikke enkelt å slutte å spise den, og da dropper jeg heller å prøve. Det blir nok en del mat på meg i julen og da er det ikke noe poeng i å begynne å trene nå før jul. Det var også en som sa til meg for noen dager siden: "hvorfor gidder folk å slutte å spise godteri og trene som en gal? Vi har jo bare et liv, hvorfor ikke leve livet?" Det finnes nok helt sikkert folk som trives med å trene og føler de oppfyller seg selv når de gjør det, men jeg tror det finnes en god del folk som trener på grunn av kroppspresset vi har i dag, selv om de hater det mest av alt. 

  Jeg personlig får av og til sånn kick til å gå på fjellet eller lignende, og da gjør jeg gjerne det, men jeg hater å presse meg selv til å gå på trening og såvidt gidde å gjøre noen ting, man får ikke noe ut av det uansett.   Jeg prøver å slutte å bry meg om det derre kroppspresset men det er ikke enkelt i verden vi lever i nå, når alle andre rundt deg snakker om det og alle idolene våre er spinkeltynne og en gjerne vil være som dem. Her gjelder det å stå for sitt og ikke la seg påvirke av medier som vil få frem det perfekte mennesket, som ikke eksisterer. 

   

  Så frem mot nyttår, skal jeg spise absolutt hva jeg vil og ikke bry meg om noen ting. På nyåret vil jeg gjerne vurdere om jeg skal slutte å spise godteri og begynne å trene, men lover ingenting, haha. 

   

   

  Ha en fin søndag videre, dropp treningen og spis hva du vil!

  Da var det ferie

  Da var siste eksamen overstått og jeg er ganske fornøyd med innsatsen min i eksamensperioden. Jeg har fortsatt en innlevering til mandag men, men det er ikke noe stress nå med tanke på at det er det eneste jeg må konsentrere meg om nå. Jeg føler ferien er begynt for min del, selv om jeg ikke har ferie før på mandag. Dette betyr ikke at jeg ikke har andre ting å gjøre enn å feste og sove. I dag feirer jeg nemlig eksamen med å gå på jobb, men jeg skal selvfølgelig feire litt i helgen, siden vi skal på et julebord på Voss, så eksamen skal feires med skikkelig julemiddag.   Det er så deilig å få det overstått, og ikke trenge å stresse mer med dette i år. Jeg føler jeg har vært et nervevrak den siste tiden, og bekymret meg en del. For jeg er den typen som  når det først er noe å bekymre seg for, bekymrer jeg meg alt for mye. Får ikke sove, tenker alt for mye negativt og er helt min egen boble, og da er det godt å endelig kunne være til stedet og tenke på alt annet enn eksamen. 

   

  Hva skal du i helgen? Har du noe planer? 

  Hva skal jeg i sommer?

  Nå er jeg så lei eksamen stresset at jeg har sittet og tenkt på hva jeg skal finne på i sommerferien min. Ærlig talt kom jeg ikke frem til så veldig mye. Jeg har så lyst å resie verden rundt, oppleve nye kulturer og steder siden jeg bare har vært i Frankrike før og det er så utrolig mange andre fine steder man kan dra til. Jeg har lyst å lære meg å surfe og leve strandlivet, klatre og oppleve de høyeste fjelltoppene og ikke minst reise på en storbyferie.   

  Men dessverre er jeg en fattig student akkurat nå og slike ferier må nesten vente noen år. Det går også fint å være litt spontan og heller kjøpe noe restplasser til syden, det tenker jeg hadde vært skikkelig gøy. Jeg tror jeg skal heller satse på det i år om jeg har råd til det der og da. 


   

  Jeg er sikkert en av få de som ikke har planlagt noe ferie enda, og det er faktisk ganske kjedelig med tanke på at jeg har vært hjemme i Norge de siste 2 årene. Kanskje jeg skal ønske meg en sydentur i julegave? 

  Kjæresten min har lyst å dra på roadtrip til USA, og kjøre gjennom landet. Det virker så utrolig spennende med tanke på at jeg aldri har vært i USA, og det er så mye å se og oppleve der. Men den turen må vi nok spare en del til, for det koster dessverre litt mye penger å skulle reise i flere uker i strekk. 

   

   

  Har du noe planer for sommerferien din? 

  Har du noe feriested å anbefale? 

  Those rainy days

  De siste dagene har det høljet ned og det har ikke friste å gå ut i det hele tatt, men siden jeg bare leser til eksamen er det like greit å holde seg hjemme. Jeg er også blitt litt snufsete og da er det hvertfall bra å holde seg inne. 

  Sånne dager får en til å bare ville sitte hjemme med en serie eller en god bok og en kopp te i hånden. Det frister veldig å bare slenge seg i sofaen nå og slappe helt av, heldigvis er det bare en uke til jeg kan gjøre det. Jeg har forresten fått en smarties julekalender av kjæresten så jeg har noe å kose meg med til eksamenslesingen! Her i huset finnes det også en god del te og kaffe så jeg kan ikke klage så veldig. Dette er nok en av de grunnene til jeg velger å sitte hjemme og lese istedenfor å gå på lesesalen og bruke penger i kantinen på skolen. 

  Jeg kjenner på at julen nærmer seg med store skritt når jeg sitter og hører på julesanger, julestemningen min er på topp og i går fant jeg ut at jeg skulle pynte til jul i kollektivet siden det ikke er alle som reiser hjem rett etter eksamen og da må vi ha litt stemning i hus. 

   

  Det er litt trist å tenke på at helgen min som egentlig burde blitt brukt til å slappe av skal tilbringes med nesen langt inni bøkene. Men den får jeg ta igjen neste torsdag når jeg har ferie! Da skal det feires! 

   

  Hva er dine planer for helgen? Får du også ferie snart?

  Desember er kommet  Hei, alle dere fine blogglesere! 

  Nå er vi allerede kommet til 2. desember og jeg syns tiden har gått kjempefort. Jeg trodde jeg begynte tidlig med julegaver og slik men så er vi jo kommet inn i desember og jeg fant ut at jeg mangler en del gaver til julekalender jeg har laget. Jeg selv har ikke noe julekalender i år, har som vanlig bare flaxlodd kalender, men siden jeg aldri har hatt noe julekalender så er det ikke så veldig spesielt for meg å ikke få det. Jeg elsker derimot å se reaksjonen til kjæresten min når han får åpnet dagens pakke. Jeg er nemlig den type menneske som liker å gi og ikke få, selv om det ikke hadde gjort så mye å få noe, hehe. 

  I går åpnet kjæresten først pakken jeg hadde laget for ham, og gjett om han ble fornøyd! Haha, gaven han fikk var nesten laget spesielt til han, den beskriver livet hans bedre enn han selv ville gjort.  Han fikk en pysjamas bukse med pizza på (han vet det er en jentebukse, men det var veldig kul på selv om). Han kunne jo spist pizza hver dag og da passer den veldig fint til han. Kommer nok til å gå med den hele julen, han. Det er ikke alle gavene som er like dyre, med tanke på at da hadde jeg brukt flere tusen på julekalenderen. Man trenger ikke store og dyre ting for å bli fornøyd. 

   

  Jeg har dessverre ikke vunnet noe i flaxlodd kalenderen min enda, kjedelig. Så her er det ingenting å skryte av..

   

  Har du kalender i år? Har du fått noe fint? 

  Dåp søndag

  Hei, alle fine! 

  Håper alle har hatt en fin helg. Jeg har tilbragt helgen min på Voss med min andre halvdelen, vi skulle nemlig i dåp i dag og da var det like greit å heller være her hele helgen! 

  For en fin dag jeg har hatt, selv om jeg er ganske sliten nå var det veldig koselig å bli kjent med nye folk og ikke minst se på lille Sofia bli døpt i kirken. Sofia er den første babyen i familien så langt i den generasjonen og da er det veldig stas å få med seg dåpen hennes. 


  Vi dro videre til selskapet hjemme hos familien til mammaen til Sofia. Der hadde de pyntet fint til og fått et bord fult av tapas. Maten var kjempegod og det var masse å velge mellom for de mer kresne. Vi ble sittende en stund og ble ganske så mette. Vi fikk også servert is med karamellpudding og kake etter på. Kan godt si jeg føler jeg har lagt på meg rundt 10 kilo i løpet av dagen.   Det har i det siste blitt mange nye ting og nye opplevelser. Jeg synes det er utrolig kjekt med nye ting å oppleve. Jeg har for eksempel spist pinnekjøtt for første gang, flyttet hjemmefra for første gang og vært i dåp for første gang. Nå skal jeg snart lære meg å stå på ski for første gang så det blir nok kjekt, selv om det ikke blir før etter jeg er ferdig med alle eksamener. 

  Det har vært en veldig fin dag, men det var også veldig deilig å slenge seg i sofaen før vi drar hjemover igjen. 

   

  Hva har du gjort i helgen? Har du noen gang vært i dåp? 

  En kveld for meg selv

  For en deilig kveld! 

  Jeg er ferdig med min eksamen nr 2 og da var deilig med en slapp kveld med meg selv. Jeg synes faktisk det er utrolig deilig å ha en alene kveld, se på jentefilmer og noe godt i skålen. Jeg elsker jentefilmer, og disneyfilmer som handler om prinsesser og det perfekte livet deres, bare på grunn av at jeg ikke kan få et sånn selv. Selv om livet mitt er ganske bra for øyeblikket. 

  Det er en del filmer jeg kan se uten å bli lei. Slik som "prosjekt prinsesse" og "another cinderelle story" begge fra disney channel og begge med Selena Gomez i hovedrollen. Jeg syns bare hun er en flink skuespiller og jeg er blitt en fan av henne gjennom årene. Om du ikke har sett noen av disse filmene, har du gått glipp av noe! Disse er bare yndlingsfilmene mine og det siser seg selv. 

  Så nå har jeg sett "Prosjekt prinsesse" og skal begynne på "another cinderella story" så,

  håper alle får en like fin kveld som meg! 

   

  Første eksamen overstått!

  Da har jeg slengt meg i sofaen etter den første overståtte eksamen og skal sitte her resten av kvelden. Det er egentlig alt for mye stress nå når eksamnesperioden har begynt men på en annen side er det like greit å få det overstått, tenk at det faktisk er bare 17 dager til jeg er ferdig med all eksamen! Jeg merker nå at jeg har prioritert litt feil dette halvåret og derfor skal jeg begynne å lese på stoffet helt fra begynnelsen av neste semester. 


  (feirer overstått eksamen med denne)

  I dag blir nok en slapp dag før jeg begynner på fullt med lesingen igjen i morgen, nå er jo det eksamen på torsdag så den må leses til. Håper alle får en fin kveld, det skal hvertfall jeg. Skal ligge i sofen og se på serier resten av dagen, så lage meg noe god mat litt senere! 

   

  Har du begynt med eksamen? Hva gruer du deg mest til?

  Ha en fin dag!

  Endelig

  Jeg har i det siste hatt veldig lite tid til venner og familie, og det gikk dessverre ut over mine nærmeste. Jeg er veldig dårlig til å finne på noe med vennene mine og være sosial, for når jeg endelig har tid vil jeg helst tilbringe den alene eller med kjæresten min, men det blir for dumt å aldri ha tid til de andre som betyr noe. Jeg får så dårlig samvittighet av det. En dag bestemte jeg meg å sende melding til min bestevennine som jeg ikke har sett på en GOD stund, det er nemlig sånn at det ikke er bare meg som har lite tid, hun har masse å gjøre hun også. Vi fant heldigvis en dag vi kunne gå på en cafè sammen og i snakke om alt og ingenting. Det var godt å snakke med henne igjen, siden hun kjenner meg mer enn de andre som jeg snakker med til vanlig. 
  Du er best, Jeanette!

   

  Så nå skal jeg prøve å bruke litt mer tid på de nærmeste, og holde kontakt med dem. Jeg hater å være egoistisk og det føler jeg, jeg har vært i det siste. 

   

  Om det er noen du har hatt veldig lite tid til i det siste, send dem en melding og vis at du bryr deg om dem selv om du ikke har så veldig mye tid til dem. Gi dem litt oppmerksomhet, alle trenger det.

   

  Er det noen du savner, som du ikke har sett på lenge? Ta kontakt. De venter på det.

   

  Nå er det jul i Bergen

  Da var julelysene i Bergen tent! Det er jo så koselig når julen nærmer seg med store skritt, julelysene kommer på plass og julegalskapen begynner. Med alle julegavene og alt. 

  I år har jeg skikkelig julestemning og jeg ble så utrolig glad da jeg så alle julelysene i Bergen. I kveld er det i tillegg nattåpent i sentrum og det er masse folk som handler julegaver. 


  Bergen er bare så nydelig på kvelden og ikke minst når det er mye som skjer og det er mye folk. I tillegg var det mye tilbud i dag så kjæresten kjøpte noe tidlige julegaver til meg som jeg fikk med engang. Disse kan legge ut i morgen da! 

  Her kommer også dagens antrekk, som jeg digget! Elsker den nye fuskepels jakken selv om den ikke er så veldig varm. 
  Håper alle har hatt en fin dag! <3

  Syk

  Jeg fikk nesten ikke sovet i natt, så da alarmen min ringte var jeg ikke i stand til å komme meg opp, men da jeg våknet rundt halv 10 skjønte jeg at det var en grunn til at jeg ikke fikk sove. Ansiktet mitt var rødt som en tomat og temperaturen ganske høy, uansett hvor mye klær jeg har på er det fortsatt kjempekaldt. Nå er heldigvis temperaturen gått ned og rødfargen delvis forsvunnet. 


  Så dagen i dag tilbringer jeg på å lese og forberede meg til eksamen som ikke er så lenge igjen til så kommer kjæresten bort om en liten stund for å spise middag sammen med meg. Jeg blir nok bare liggende i sengen resten av dagen, føler ikke formen er helt på topp.

   

   

  Har du planer for dagen i dag? Skal du også ha eksamen snart? 

  Ha en fin dag! 

  Julebord

  Åh, så sliten jeg er i dag. 

  Jeg har sovet ganske lite denne uken for å være meg, i går var jeg på julebordet og i dag har vi oppsummering på skolen, så jeg måtte tidlig opp. Det frister veldig lite å komme seg ut av sengen men jeg trengte denne oppsummeringen siden det snart er eksamen. 

  Vi hadde julebord med H&M jentene i går og det var kjempe hyggelig, med tanke på at vi ikke ofte får jobbet med alle. Først gikk vi på Else Kåss Furuseth sitt show "kondolerer" som var kjempemorsom. Jeg syns det er tøft å snakke om døden til dine 2 nærmeste på en sånn måte. Hun er en herlig dame med utrolig sterk personlighet.   Så gikk vi ut for å spise på Bare Vestland som jeg aldri har vært og spist på før. De hadde veldig bra service med ølsmaking om man ikke klarte å bestemme seg for en type! Det syntes jeg var kjempekult. Siden det var et julebord var det vel på plass med julemat, så jeg fikk spise mitt livs første pinnekjøtt og jeg digget det. Pinnekjøttet smakte mye bedre enn forventet og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise det. 

   


  Jeg hadde en utrolig fin kveld med de fineste jentene! 

   

  Har du vært/ skal på julebord i år? Hvem skal du med? 

  Birthday boy

  I dag har kjæresten min bursdag, og på grunn av det valgte vi å heller ligge i sengen istedenfor å stikke på skolen, men han fortjener jo å tilbringe dagen hans i sengen. Jeg fikk servert oss frokost på sengen, og vi satt og så på hjemme alene, siden vi begge har skikkelig julestemning allerede. 
  Gjett om han ble fornøyd med en slik morgen, med frokost på sengen og en liten gave som ventet på han. Jeg ble veldig glad da jeg så ansiktsuttrykket han fikk da han åpnet den! Absolutt fornøyd med at han likte den.   Jeg kunne bare ønske jeg hadde mer penger enn det jeg har, siden jeg er en fattig student så kunne vi gått ut og spist eller gått på kino istedenfor å sitte hjemme og spise pizza. Føler meg egentlig som en dårlig kjæreste, men han setter pris på alt så lenge jeg holder han med selskap på en dag som denne. Dette er en grunn til at jeg er så glad i denne gutten her! 

   

   

  Hvordan pleier du å feire bursdagen til kjæresten/bestevennen din?

  Håper alle dere har hatt en fin dag, for det har jeg! 

   

  Søndagstur til Norheimsund

  Siden foreldrene mine har fått besøk fra Polen, ville de vise dem noen fine steder her rundt Bergen. Planen var egentlig å ligge hjemme og lese til eksamen, men jeg ble heller med på turen. Mamma ville absolutt vise dem Steinsdalsfossen som ligger 2 km unna Norheimsund. 
  Vi stoppet flere ganger på veien for å ta bilder, det er lenge siden jeg har kjørt i denne retningen så det var utrolig mange fine steder å stoppe for å nyte utsikten. Norge har jo SÅ mange steder man bare må besøke, og jeg regner Steinsdalsfossen som et av de fine stedene. Jeg kunne nesten sittet der og hørt på vannet renne i flere timer, det er så avslappende. 

     Den fossen er sånn man kan gå bakom på en sti som er laget til, utrolig stilig. 

  Da vi flyttet til Norge pleide vi å dra på slike turer nesten hver helg, for å nyte naturen i Norge. Men etterhvert ble det mindre tid til slike familieturer og jeg må si jeg ble ganske lei av kjøringen. Nå når jeg har flyttet er det deilig å tilbringe tid sammen med familien min. 

   

  Jeg er ikke noe fan av hjemmesøndager med pysjamas på hele dagen. Jeg liker heller å gå på tur eller gå ut og spise, så dette må jeg si var en veldig deilig søndag, selv om vi brukte rundt en time i suvenirbutikken som er rett ved fossen. Jentene måtte jo kjøpe noe minner fra Norge og de hadde altfor MYE å velge mellom! 

   

   

  Har du hatt en like fin søndag som meg? Liker du å dra på utflukt med familien din?

  Deilig helg

  Denne helgen har vært utrolig bra så langt og det digger jeg. I går chillet jeg bare med kjæresten frem til jeg skulle på jobb, og da jeg kom hjem hadde en av kollektiv folkene vors hjemme, og jeg ble bare sittende der med et godt selskap så la jeg meg når de skulle ut. 

  Dagen i dag har vært veldig bra med tanke på at jeg har fått lest litt til eksamen og ryddet rommet mitt før jeg dro på jobb. Jeg ble overrasket da mamma og de ventet på meg etter jobb og ba meg ut på en øl. 

  Nå ligger jeg i den gigantiske sengen jeg har hjemme, som jeg alltid savner og ser på tv med mamma og kusinen hennes som er på besøk, og ser på tv. Det er alltid deilig å være hjemme og få middag og en stor seng!  Jeg var forresten så motivert i går at jeg begynte å trene igjen, bein og mage. Jeg kjente det veldig i beina etter jobb i dag. Får se om jeg klarer å reise meg fra sengen i morgen, haha. 

   

  Håper dere har en like deilig helg som meg!

  Ny uke, nye muligheter

  Hei! Håper alle har hatt en fin helg! Jeg tilbringte helgen min på Voss med kjæresten og derfor har jeg ikke blogget. 

  Nå er det begynt en ny uke og jeg har planer om å lese masse til eksamen. Det er bare 3 uker til de første eksamener, og jeg har jo ikke lest pensum så det er mye å lese på! 

  Gud det høres egentlig veldig kjedelig ut! Haha. Jeg må vel finne på noe gøy i mellom. 

  Jeg skal forresten ta av reguleringen nede på onsdag og då er jeg endelig ferdig med alt som har med kjeven min å gjøre! Wooho!

   

  Håper dere får en gøyere uke enn meg! 

   

  Har du hatt en fin helg?

  Pakke fra Polen

  Hei, skjønninger!

   

  I dag kom mamma bort med pakken min fra Polen, og jeg kan med hånd på hjertet si at den var større enn forventet!! 

  Jeg har faktisk kjøpt veldig lite klær, bare 5 plagg og 2 par sko. Mesteparten av det jeg kjøpte var mat, som pasta, forskjellige typer sauser og te/kaffe. Jeg har også kjøpt en del julegaver og ting som hårpleie produkter og tannbleking. Skjønner ikke helt hvor alle pengene mine ble av, når jeg selv syns jeg har kjøpt veldig lite! I morgen skal jeg prøve å legge ut innkjøpene mine så får dere sett de fine klærne og ikke minst skoene jeg har kjøpt meg!   

   

  Håper alle har hatt en fin dag og gleder seg til innlegget i morgen! 

  Snart helg!
   

  Siden jeg har vært på tur har det ikke blitt så mange skoledager på meg denne uken. I dag tar jeg igjen med oppgaveseminar til kl 20.00, så er det helg etter det. 

  Helgen skal jeg tilbringe sammen med kjæresten min på Voss hos familien hans og på å ta igjen litt skolearbeid. Det blir nok en kjempekoselig helg som jeg ser frem til.

   

  Jeg skal prøve å legge ut innkjøpene fra Polen i løpet av helgen siden alt kommer i posten i dag. Jeg valgte heller å sende det i en pakke til Norge istedenfor å drasse det med meg i kofferten! Smart. 

   

   

   

  Håper alle får en fin helg!

   

  Kort hår

  Hei alle søte!

  I dag var jeg hos min faste frisør og endelig bestemte jeg meg for å klippe meg ganske kort, så kort hår har jeg ikke hatt siden jeg var 12 år! Så det var litt av en forandring. 

  Men gud så mye lettere og deiligere håret mitt ble, i forhold til hvor ødelagt det var før jeg klippet det. Det kan dere se nedenfor på bildene før og etter. 


  før


  etter

  Det ser litt lengre ut bak enn det gjør foran. 

   

  Jeg selv syns jeg ser mye bedre ut med kort hår, jeg syns jeg ser mye mer voksen ut og det kler meg mye bedre. Håret er i tillegg mye lettere og finere, som er utrolig positivt!

   

  Hadde du turd å klippe deg så kort? 

  Hva syns du om nye håret mitt? 

  En dag med masse shopping

  Hei!

  Jeg trodde det ikke kom til å være noe internett her hos bestemor, men hun er såpass med i tiden at hun har til og med 2 pcer. 

  Dagen i dag har vært en skikkelig shopping dag, vi har vært i sentrum og shoppet til ca 4, og var veldig utslitt i beina etter det.   Je pleier egentlig å være utrolig kresen når det kommer til klær og shopping, men når jeg først er i polen så finner jeg plutselig veldig mye jeg liker, og da blir det brukt en del penger. Jeg skulle egentlig kjøpe bursdagsgave til kjæresten og noen julegaver, men det klarte jeg selvfølelig ikke. Det ble heller masse til meg selv og ingen andre, nå har jeg heldigvis mandagen igjen å kjøpe julegaver på, siden vi skal besøke familien min i morgen og heller bruke dagen på dem. 

   

  Jeg lager nok et eget innlegg med innkjøpene fra Polen, når jeg kommer hjem igjen. Det er bare å glede seg!

   

  Har du hatt en fin dag? 

  En stressende dag

  Jeg kom meg hjem fra kjæresten min rundt 12 i morges, og skulle være kjempe flink og gjøre litt skolearbeid mens vi satt og spiste frokost. Det ble ikke så veldig mye skolearbeid, må jeg ærlig innrømme.. Vi satt på siste episode av Farmen og fulgte helt med, så var klokken plutselig så mye at det var tid for middag før jeg skulle på jobb.  Men gjett hva jeg kom på et kvarter før jeg skulle på jobb da? JO! Jeg skulle jo til mamma rett etter jobb for å så dra til flyplassen i morgen tidlig.. Og jeg hadde jo ikke pakket!! Det var helt krise, jeg løp jo som en tulling rundt og ante ikke hva jeg skulle ha med meg. 

  Så fort har jeg aldri pakket før, og jeg er i ettertid ganske fornøyd med hva jeg har tatt med meg, og ikke minst med at jeg har husket alt! 

  Nå sitter jeg på bussen til foreldrene mine, etter en slitsom dag på jobb og gleder meg utrolig mye il å reise i morgen! 

   

  Har du noen gang pakket i siste liten?

  Håper dere hadde en fin fredag og får en enda finere helg! 

   

  Lunsj med mamma

  Etter jeg flyttet hjemmefra har har mamma savnet meg masse, og jeg har også savnet henne. Siden hun vet jeg liker kaffe inviterer hun meg ofte på kafé for bare å sitte og skravle om alt og ingenting. Nå skal vi to til Polen i helgen så det var greit å planlegge litt hva vi skulle gjøre de forskjellige dagene siden vi skal bare være der til tirsdagen. 

   
  Meg og mamma har jo veldig god kontakt med hverandre, og selv om vi ikke snakker så ofte med hverandre så kan jeg snakke med henne om alt, og det er sånt forhold til sine mødre alle burde hatt. 

  Siden det ikke er så veldig ofte vi får sett hverandre, kjøpte mamma to helgebilletter til polen så vi kan få ha en skikkelig mor-datter helg. Det blir nok sikkert en del juleshopping siden det faktisk ikke er så veldig lenge til jul nå. Håper bare jeg finner noen julegaver så jeg er litt tidig ute og slipper å stresse med det en uke før jul. 

   

  Har du et bra forhold til moren din? Har du vært i Polen før? 

  Håper dere får en fin onsdag!

  Kveldstur

  Jeg klarte å komme meg ut til slutt og ikke minst få med meg kjæresten. Siden det har vært såpass fin dag, var det ganske deilig ute nå på kvelden. Jeg tvingte med meg kjæresten på en kveldstur i sentrum, og vi endte opp på Skansemyren, der vi ble sittende en god stund på grunn av utsikten. Bergen er ikke bare fin om dagen, på kvelden blir jo alt lyst opp og det blir så stille og rolig. Da kan man sitte og nyte den fine byen. 
  (ble litt mye blitz)

  Jeg synes det er så utrolig deilig å komme seg på en luftetur før man kommer seg i seng. 

  Så nå er jeg klar for å sove! God natt! 

   

  Liker du å gå på tur om kvelden? 

  Ny favoritt

  Jeg var på god vei til å slutte med sjokolade, for akkurat for øyeblikket er jeg avhengig av snop. Om jeg ikke får i meg noe søtt blir jeg helt gretten, men jeg vil samtidig være sunn og derfor har jeg bestemt meg å ikke spise snop i ukedagene, men bare i helgene.. men i går når jeg skulle handle noe mat så jeg denne i sjokoladehyllen og ble nesten lei meg, for det er en sånn sjokolade jeg har ventet på. 


  Mørk sjokolade med hakkede hasselnøtter, høres ikke det veldig deilig ut? 

  Jo, det gjør det og derfor blir det enda vanskeligere å spise frukt i stedenfor denne!!

  Om du har smakt den vanlige "firkløver" sjokoladen, er denne helt make bare med mørk sjokolade istede, og den var utrolig god! 

   

  Nå er det trossalt helg så jeg skal kose meg med denne før kveldens festligheter! 

   

  Har du smakt mørksjokolade firkløver? 

  Ha en fin lørdagskveld!

  En nydelig dag i solen!

  Dagen i går var en av de få soldagene vi har hatt i Bergen i år så jeg måtte nesten ut og nyte det fine været. Jeg hadde ingen forelesninger på skolen så jeg gikk heller ut og leste i parken, og jeg føler jeg er litt stolt av meg selv som har vært så flink og har fått gjort masse forskjellig.


  Siden solen var oppe ganske lenge tok jeg meg en tur opp Fløyen, siden trening ikke har vært min sterkeste side i det siste var det utrolig deilig å være aktiv og bruke dagen på noe fornuftig. 


  Man blir aldri lei denne utsikten! Den beste tiden på døgnet å gå opp der på er faktisk kvelden like før solnedgang så man kan sitte og se solnedgangen sammen med en du er glad i... Sååå romantisk!! 

   

  Solen holdte seg til i dag så jeg må ut og nyte været etter forelesningen som dessverre varer helt til 17.00! 

  Ha en fin dag alle! 

  12.06.2015

  Heii! Jeg har gledet meg utrolig lenge til bursdagen min som er i morgen. Da blir jeg endelig 20 år, noe som er veldig stort for meg ikke på grunn av alkohol men på grunn av vennegjengen min, siden alle vennene mine er over 20 og hver gang de skal noe, kan ikke jeg være med.. Meeen fra i morgen av, kan jeg!! Siden jeg har bursdag har jeg fått en tidlig bursdagsgave fra mine foreldre!

  Jeg er så fornøyd med den nye telefonen! Jeg har aldri hatt iPhone før og syns faktisk den var veldig god og enkel å lære seg! I morgen er det stor feiring så det kommer nok noen bilder på bloggen etterhvert.

  Eksmensuke

  Hei, lenge siden sist! 

  Det har vært så mye stress med eksamens forbredning og skolearbeid den siste uken, at det er nesten deilig å ha eksamen i morgen og bli ferdig med det! På fredag har vi norsk eksamen, men den trenger jeg ikke å øve så mye til, som til den i morgen i matte. 

  Vi har også stresset med å få opp møblene mamma bestilte til rommet sitt, og det var verdt alt stresset for rommet ble utrolig fint! Nå ser jeg på en ny seng til meg selv, for jeg er virkelig lei den sovesofaen jeg har.. og den er rosa i tillegg! Nå har jeg jo vokst ut av rosa for lengst så det er på tide med en ny seng.. dobbelseng! 

   

  Nå må jeg legge meg for å klare å stå opp tidlig for å ta eksamen! Ønsk meg masse lykke til!

  Har du hatt eksamen? I hvilket fag? 

  Long time, no see

  Det har vært så utrolig mange prøver og skolearbeid i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Jeg har også fått meg kjæreste så jeg måtte nesten være litt med ham. 

  I helgen var jeg på Voss, for det er der kjæresten min er i fra, og jeg koste meg veldig så jeg ser frem til å reise bort flere ganger! Voss virker kansje øde og kjedelig, men jeg liker det faktisk sånn. Liker å kjenne folk rundt meg, og kunne gå på kveldsturer rundt i byen. På Voss finnes det også et bra uteliv med karaoke og gode folk! 

  I år bestemte jeg meg for å bli russ så da må dere forvente en haug med gøye russebilder fremover. I dag tok jeg min første russeknute som var å lage frokost til favorittlæreren min, og da ble det pannekaker til mattelæreren!

  (de var såå gode!)

  Til helgen skal jeg til sentrum og ta en del andre russeknuter. Det blir sikkert kjempekjekt!

   

  Hvordan har du hatt det i det siste?

  Har du vært russ før? 

  Can´t wait

  Det er ikke ofte jeg er på sheinside for tiden fordi jeg ikke har så mye penger, men den gangen jeg er finner jeg meg alltid noe jeg har lyst på. For en liten stund siden var jeg der inne på sånn Trial Centre der man kan være med i trekningen om å kjøpe noe billigere, så ble jeg trukket ut til den ene genseren som jeg syntes var sååå herlig! 
  Den var ikke helt min stil, men den var utrolig skjønn så om jeg ikke skal gå med den offentlig kan jeg gå med den hjemme som kosegenser. 

  Nå har de også salg på den, og kan kjøpes HER, den er desverre i one size bare men vi får håpe den ikke er så stor at jeg drukner i den!

   

  Nå har jeg endelig klart å begynne å trene litt igjen, og skal på jobb igjen på torsdag og fredag! Gud som jeg gleder meg til å gå tilbake til det gamle igjen!

  I dag hadde vi mattetentamen og det gikk ikke så bra så det er ingenting å skryte av ;)

   

  Håper dere får en fin dag videre!

  Oppussing

  Jeg tok meg skikkelig sammen i dag og fikk gjort en god del på rommet mitt. Måtte ta meg en ny tur til bosset, med tingene jeg ville kvitte meg med, og fant meg et skikkelig fint speil som jeg vil pusse og male, men da må jeg dessverre kvitte meg med det fine speilet med skuffer jeg har hatt i flere år. Jeg ville ikke kaste det så jeg besemte meg for å legge det ut til salg, og fikk masse respons på salget så jeg ble storfornøyd med at andre synes arbeidet jeg har gjort var verdt penger og at så mange hadde lyst å kjøpe det. 

  I dag fikk jeg også hentet en hylle hos min ex svigermor, som jeg syntes passet perfekt inn på rommet mitt akkurat nå, og hun ville ikke ha den lengre. Hyllen er egentlig egnet for badet, men jeg syns den så perfekt ut der den står nå. 

  Den kommoden som står helt til høyre skal da pusses, males og pusses igjen, for å få den i gammel stil som andre møbler på rommet. 

  Resten av rommet kommer etterhvert som jeg får ordnet ting her!

   

  Har du hatt en fin dag? 

  Første natten hjemme

  Jeg var så klar for å komme hjem i går, men da jeg kom meg hjem angret jeg virkelig. Jeg fikk ikke i meg noe mat, siden jeg hadde strikkene på. Magen min tåler dessverre ikke å ikke få mat på flere timer, så det ble en veldig tung kveld på meg. Da jeg faktisk hadde fått i meg noe kom det bare opp igjen. Det verste etter operasjonen er at jeg må sove med hode høyt oppe for å ikke få mer hevelse, og for at hevelsen fra før skal gå fort vekk, jeg som er vant til å sove flatt på magen må plutselig sove i nærmere sitteposisjon. Det var tungt men jeg fikk sovet i noen timer, og da jeg våknet i dag var jeg allerede litt gul i ansiktet, noe som kommer ti å vises mer og mer.   

  I dag går det litt bedre, heldigvis. Har allerede fått i meg litt mat og smertestillende som gjør det litt lettere å overleve dagen.  Håper dagen i dag ikke blir like tung som gårsdagen, gleder meg utrolig mye til hevelsen begynner å gå ned og jeg kan bevege munnen litt mer. 

  Ha en fin dag alle! 

  Ferie!

  Det er så deilig å tenke på at det er ferie! Det har vært utrolig  tungt på skolen de siste ukene så jeg gledet meg utrolig mye til ferie. Selv om vi har fri fra skolen betyr det selvfølgelig ikke at vi har fri fra skolearbeid. Jeg hadde litt lyst å slappe av og bare gjøre hva jeg vil i ferien, men det kommer ikke til å gå med skolearbeid som må gjøres!

  Ferien har begynt ekstremt bra med en helg med bare gode mennesker rundt meg! På fredagen var jeg på en pizzadate før jeg videre skulle på party til en i klassen min, må bare si at klassen min er super herlig og vi har det utrolig bra sammen! Meg og Stine koste oss så mye, at det ble til at vi gikk ut på lørdagen også! Jeg er en av de som danser hele kvelden og bare sitter seg ned for å slappe av litt, så jeg ble litt lei meg da vi skulle hjem igjen!   (Meg og Stine)

  Søndagen har egentlig bare vært en avslappende dag, med serier, lesing og litt hjemmetrening, som da er det vanlige jeg gjør når jeg har litt fri tid. Jeg har også laget en deilig middag til familien min som var frityrstekte scampi med ris og salat (mmm, blir sulten nå) 

  Jeg må med hånd på hjertet si at jeg er blitt superflink til å lage mat i det siste! For noen måneder tilbake kunne jeg bare lage meg skiver og enkle poseretter! ;o

  Jeg tar matlaging som en utfordring, det å lage noe kjempegodt ut av noen få ingredienser er jo helt fantastisk! Det er en grunn til at jeg prøver meg frem på forskjellige retter. 

   

  I morgen skal jeg på kjøretest med en annen kjørelærer enn min, bare for å sjekke om jeg er klar til oppkjøring som nærmer seg med store skritt! Grugleder meg egentlig, jeg vet det er en del ting som jeg må forbedre før oppkjøring, men gleder meg også til å kjøre med en annen som kan litt om det!

   

  Har du også ferie? Har du hatt en fin helg? 

  Mandag igjen

  Da var det mandag igjen, og det er nye ting i vente! Denne uken er en glad uke med ganske lite tid til blogging og andre ting. 

  I dag: Trening

  Tirsdag: Jobb

  Onsdag: Trening

  Torsdag: Kjærestetid

  Fredag: Jobb 

  Dette er planene for uken, som dere ser så er ikke det særlig mye tid til å være med folk eller gjøre noe gøy. 

  I tillegg til alt dette, har nå meg og 2 andre i klassen meldt oss inn i iTrain, så nå skal vi begynne å trene der også! 

   

  I morgen er det første dag på jobb, og jeg gleder meg kjempemye! Dette er første virkelige jobben min, så dette blir gøy!

  Ønsk meg lykke til!

   

  Hva er dine planer for uken? 


  Den siste tiden

  På lørdag var det kjempefint vær ute så meg og Jeanette bestemte oss for å dra på fjelltur opp på Fløyen, over Vidden og til Ulriken. Vi regnet med at det var langt å gå og at det tok rundt 3-4 timer men vi gikk i nesten 5 og halv time og gikk rundt 17-18 km på fjellet! Gjett om vi var stolte etter på? Det som var det verste med hele turen var at da vi kom på Ulriken 17.15 så skulle vi ta banen ned, siden vi var så sliten, så fant vi ut at banen sluttet å gå kl 5.. Kjempe teit, spør du meg! Vi kom nå oss ned til slutt da!  Tenk at vi gikk fra det tårnet borte til venstre!

  Gjett om vi ble glad da vi så dette? Ulriken tårn!

  På søndag slappet vi bare av etter turen, så dro jeg fra kjæresten min ut til byn for å møte Jeanette for å ta oss en is og bare sitte litt i solen. 


  Blomsterbarn!

   

  Fra mandag av hadde vi forberedelse til prøve eksamen som vi skal ha i morgen. Vår prøve eksamen går ut på at vi skal planlegge en utstilling som skal da lages på eksamensdagen. Jeg har stresset skikkelig med å bli ferdig på to dager, men jeg klarte det i tide så det var ikke så gale. Vi skal lage en utstilling til Clas Ohlson, så oppgaven er ganske valgfritt fordi de selger jo skikkelig mye forskjellig. Håper virkelig jeg får en god karakter på denne oppgaven så jeg kan gå til Clas Ohlson og presentere dem løsningen min, så kanskje de bruker denne en gang!

   

  Håper alle har hatt en nydelig helg og er klar for siste dag på skolen i morgen før langhelg! 

  fin, fin dag!

  Jeg blir alltid så glad når solen skinner, spesielt når dette skjer i våte Bergen! I klasserommet på skolen har vi vinduer mot et sted der det alltid er folk og det var skikkelig deilig å se at alle går lett kledd og med solbriller på! Vi var heldigvis tidlig ferdig i dag så meg og Jeanette dro til byen for å sitte litt i solen. Det er så koselig å se masse folk som sitter eller ligger på gresset for å slikke mest mulig sol! 
  Har dere hatt en fin dag? 


  Hjemme fra Sverige

  Som sagt så har jeg ikke hatt internett på hytten i Sverige, så nå når jeg er kommet hjem etter en lang tur i går så kan jeg legge ut noen få bilder jeg tok i Fjallbacka og i nærheten. 

  Innkjøpene kommer nok snart også! 

  Jeg koste meg skikkelig i sverige, og det var utrolig deilig med shopping, fint vær og ingen internett. Det var kjempe deilig å få slappet av litt i det kjempe fine været vi hadde der! 

  Håper alle har hatt en fin ferie så langt, for det har jeg! I dag blir det nok byen med en venn av meg som har kommet på besøk fra Drammen!

  Ha en fortsatt fin kveld søtinger! <3  påskeferie i Sverige!

  Nå er påskeferien begynt og jeg og kjæresten er på vei til Sverige! Vi skal til et sted som heter Fjallbacka, som er utrolig nydelig og verdt å reise til! Masse fine hus, smale gater og skjønne butikker og restauranter! Det tar rundt 8 timer fra Bergen så det er et stykke å kjøre. Nå er vi ca halvveis, og vi er allerede kjempesliten begge to. Stakkars han som må kjøre hele veien siden jeg ikke har lappen enda! 

  Planen min var å blogge hver dag og dele noen fine bilder med dere men jeg fant ut at det sannsynligvis ikke er Internett der vi skal bo så det blir nok ikke særlig mye blogging! 

   

  Jeg har forresten en god nyhet til dere! Jeg fikk meg jobb på H&M der jeg var i praksis!! Ble så glad når sjefen ringte meg i går! Dette er første skikkelige jobben min så dere kan egentlig tenke dere hvor glad jeg ble! Nå skal jeg inn den 25. og sskrive under på kontrakten for å så begynne å jobbe!!

  Håper dere får en fin ferie og en god påske!

  Patty<3

  Deilig dag etter en slitsom uke

  Etter to slitsome uker i praksis på H&M var det kjempedeilig å få en dag for å slappe av og ha litt tid med mamma. 

  Etter jeg kom hjem rundt halv 4, spiste jeg middag og slappet av på sofaen med pc på fanget, frem til mamma fant ut at vi skulle dra på shopping på Vestkanten. Vi dro dit og bare gikk og snakket, mens vi av og til gikk innom noen butikker. Det var kjempekoselig å få litt mor-datter tid, siden det er så lenge siden vi har hatt det nå. 

  Det som er bra med oss to er at vi ikke er sånn som kjøper alt vi syns er fint. Vi er faktisk utrolig kresen på klær, så vi fikk bare kjøpt oss en topp hver! Haha, skikkelig shopping, det!

     Etter rundt en time på senteret fant vi ut at vi skulle avslutte med en deilig softis på Cafè OPUS. Den avr svær og kjempedeilig! 

   

  Jeg blogger nok i morgen også. Skal prøve å skjerpe meg litt fremover selv om det ikke skjer særlig mye i det kjedelige livet mitt.

   

  Har du gjort noe spennende i dag? 

  livet som syk


  Dette bergensværet har fått meg til å bli syk igjen. Så jeg sitter bare hjemme og nyser og snyter meg hele tiden.

  Nå er meg og pappa på vei til flyplassen for å hente mammaen min som har vært på besøk i Polen, og så blir det bursdagsbesøk til bestemoren til kjæresten min etter på.

  Dere får ha en fin søndag videre! 

   

  Patty

  praksis

  Denne og neste uke har vi en praksisperiode, så da har vi fri fra skolen igjen!

  Jeg er en jente som gleder seg over små ting i hverdagen, som for eksempel jobbe. Jeg tror ikke det er så mange som gleder seg til å bli stor og begynne å jobbe, med tanken på at jobb er det vi kommer til å ha resten av livet, 5dager i uken. Jeg tror ikke jeg kommer til å ha noe stort problem med å gå på jobb hver dag, så lenge det er en jobb jeg trives i. Det finnes jo ikke mange som har lyst å ha en jobb de hater mer enn noe annet.

  Når det kommer til forholdet mitt til jobb så er jeg ikke spesielt kresen på det så lenge jeg kan få gjøre noe istedenfor å sitte på rumpen i hele dag. Når det kommer til arbeidsuke/praksisperiode så vet jeg at de bruker deg til å gjøre de tingene ingen andre gidder å gjøre, men det plager ikke meg så lenge jeg har noe å gjøre. 

  I årene bakover i tiden har jeg jobbet i barnehagen, som sekretær hos en megler og på kremmerhuset som ekstrahjelp. Så i år jobber jeg på h&m i Bergen.  Så langt har jeg gått og ryddet (det trengs), fylt på varene og hjulpet noen kunder. Det var litt vanskelig første dagen å vite hva som lå hvor men det kom seg litt nå og jeg trives kjempe mye! Jentene i butikken er utrolig hyggelig og hviser meg hvis jeg gjør noe feil (ikke at jeg gjør så mye feil) og lignende. 

   

  Men må jeg sstikke på jobb så dere får ha en fin dag og kose dere masse!

  Patty <3

  hjemme!

  Borte bra men hjemme best, som man sier det! Nå har jeg hjemme og har internett, vi hadde ikke internett på rommene våre i Dusseldorf så jeg fikk ikke blogget ..

   

  Jeg hadde det kjempekjekt på turen! Det var litt slitsomt de første to dagene når vi gikk i 8 timer på messen, men det var absolutt verdt det! Vi fikk sett utrolig mye og lært oss en del om forskjellige teknikker og sånt. Jeg har også fått meg masse nye kontakter, både fra Sverige, Tyskland og Polen. 
  Resten av turen gikk på å se litt av byen og shopping. Denne klasseturen har vært ganske adrenalinfylt, siden vi var på Dusseldorf tårnet der man kunne lene seg inntil vinduene som var på skrå (som var veldig skummelt) og se over hele byen. Vi har også vært på kunstmuseet der en kunster har laget noe netting under taket, som man kunne gå på og se 24m ned.
  Dette var bare en kjempegøy tur med gode folk, god mat, shopping og masse annet!


  Hva har du gjort denne uken? 

   
  AMSTERDAM!  Nå sitter vi på flyet og er skikkelig klar til å lette! Først flyr vi til Amsterdam for så å fly til Dusseldorf. Vi er ikke fremme før i 6-7 tiden, så det tar litt tid å reise ned. Håper alle får en fin dag!!

   

  Patty

  Dusseldorf i morgen!

  Dette har jeg ventet lenge på! Endelig er dagen før jeg reiser kommet og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har stresset kjempe mye med å pakke siden jeg begynte å pakke i dag tidlig istedenfor å begynne tidligere. Men nå er alt klart og jeg skal til kjæresten min for å dra derfra i morgen tidlig. Det er så deilig når han bor 5 min unna flyplassen! 

  Tysklandturen er ikke en ferie der vk skal bare shoppe og drikke hele dagen, men vi skal dit på grunn av verdens største utstillingsmesse. Så det vi skal gjøre i to av fire dager er å gå i 8 timer dagen og se på utstillinger. Men selv om det ikke er vanlig klassetur jeg skal på så skal vi drikke mye og ha det kjempe gøy!

  Jeg tok ikke med meg pc men kan prøve å blogge fra mobilen, som jeg gjør nå. Dere får nok se en del bilder fra dusseldorf og messen! Bare gled dere.

  Det er også kjempedeilig å tenke på at vi har ferie rett etter vi er kommet hjem igjen! Håper alle får en knall uke, for det får iallfall jeg! 

   

  Love u all :* Patty

   

   

  #tur #klassetur #tyskland #messe #euroshop #dusseldorf #kjempegøy

  Smertefull helg

  Helgen har ikke vært noe spesiell gøy, siden jeg har hatt utrolige smerter i magen. 

  I går skulle jeg egentlig spille en basketball kamp, men jeg ble liggende igjen hjemme, pga smerter. Jeg kom meg ikke frem før slutten av kampen men det var verdt å se, siden laget mitt spilte kjempebra! 

  Og i dag slappet vi bare av, og kjørte for å vaske bilen, så dro jeg hjem tidlig for å slappe av hjemme. 

   

  I morgen begynner en ny uke, og det blir en ganske travel uke på skolen, med to prosjekter på en gang. Vi fikk forresten vite halvtårs karakterene våre! Gjett om jeg er fornøyd da?!

  Stolt av meg selv, selv om jeg er blitt skikkelig nerd for tiden. Jeg er blitt mer opptatt av fremtiden min nå så jeg prøver å gjøre mitt beste! 

   

   

  Hvordan har helgen din vært? 
  ødelagt pc

  Jeg har på en eller annen måte klart å ødelegge pcskjermen min, så pc min er på service nå. Blir da bare mobilblogging i noen dager, noe som ikke er særlig gøy med min mobil som er utrolig treig til tider..

   

  Håper bare pcen blir ordnet fort og at alle får en fin onsdag!

   

  Patty 

  Sunn?!

  JA er svaret!

   

  Jeg har nå prøvd å holde meg unna all drittmat siden 1. januar, og det har jeg klart fint! Bortsett fra når jeg fikk litt lyst på chips i dag, men jeg spiste ikke mye, så jeg er storfornøyd og skikkelig stolt av meg selv!! 

  Det er ikke så ofte jeg er det, men jeg er faktisk utrolig stolt av meg selv. Jeg som var avhengig av sjokolade og sprite, har sluttet fra dag en til dag to! Har faktisk ikke drukket brus siden i fjor!

   

  Hvorfor valgte jeg egentlig å bli sunn?  

  1. Man får mye bedre selvtillit av å være sunn!

  2. Man sparer penger på å ikke kjøpe snop og lignende

  det frister men jeg holder meg unna, forhåpentligvis slutter jeg å liker all drittmaten etterhvert

  3. Jeg håper på å få tilbake sommerkroppen min!

  gud som jeg savner dette! Så nå prøver jeg å ta meg skikkelig sammen, og begynne å trene mer!

  Jeg skal lage meg treningsøkter for hver dag så jeg kan trene rumpe en dag, armene en, og mage en dag, Håper jeg får det til å bli en vane, og ikke bare en ukes ting. 

   

  Jeg elsker å være sunn! Man trenger ikke energidrikker eller sjokolade for å få mer energi, det holder med å trene om morgenen ogspise frukt og grønnsaker!

  Det skal ikke mye til for å bli sunn, men dette er absolutt verdt det!

   

  Hva syns du om å slutte å spise snop, chips og pizza?

   

  #sunn #healthy #grønnsaker #sporty #fit #drittmat

  Godt Nyttår!
   

  GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

   

  Håper alle har hatt en fin julefeiring og ikke minst nyttårsfeiring! 

  Jeg har vært vekke fra bloggen en liten stund, men nå når 2014 har begynt og jeg skal begynne å blogge igjen!

  Jeg håper virkelig jeg blir mye flinkere til å blogge dette året, og at jeg har noe å blogge om hele tiden, og ikke bare hverdag. 

   

  Det var litt for mye folk i byen på nyttårsaften, så vi bestemte oss for å bli hjemme og feire nyttårsaften med vennene til svigermor. Okei.. det hørtes ikke gøy ut!, men vi hadde det kjempekjekt!

  50-åringer har så god humor at jeg lo hele kvelden! Vi koste oss med masse vin og champagne, og til slutt fyrverkeri! Jeg tror kanskje at denne kvelden var bedre med 50-åringer enn det det hadde blitt med ungdommer som bare var dritings og sovnet før 12 ;) 

   

  Har du hatt en fin jule - og nyttårsfeiring?   Syk :/

  Sorry for lite blogging i det siste, men jeg ahr vært utrolig dårlig i de 3 siste dagene, så jeg har ikke gjort så mye bortsett fra å slappe av foran tv, eller med telefonen i hendene. 

   

  På skolen denne uken holder vi på med en juleutstilling med 2014 teamer.  Her er min utstilling som ikke er ferdig enda, men teamet er altså: shaded modesty

   

  I dag var vi ferdig halv 12 så det var deilig å komme hjem og bare slappe av, siden jeg våknet med utrolig vondt i ryggen i dag!

  Senere skal jeg på trening og først trene minilaget mitt, så skal jeg nok trene selv, hvis  ryggen er bedre. 

  Glemte forresten å si det, men i går fikk jeg en 5'er i gymmen!! :D

   


  (Instagram)

   

  Har dere hatt en fin uke så lang? 


  Arbeidshelg

  I går var meg og Richard hos en vennine av moren hans og skulle legge plater og gulvet på det ene rommet, men vi fikk ikke lagt gulvet i går så da måtte vi opp igjen i dag og gjøre det for gulvet skal jo ligge inne i 48 timer før man legger det.

  Jeg har lært meg så sykt mye siden meg og Ricgard ble sammen, og lærer noe nytt hele tiden! I dag for eksempel lærte jeg meg at det er uytrolig lett å legge gulv og jeg turde faktisk å sage parketten med stikksag!! (stolt). Parketten ble faktisk ganske rett og ;)

   

  Etterhvert når jeg skal flytte og pusse opp så kan jeg gjøre alt selv, uten å ansette andre til å gjøre det for meg, som koster utroolig mye! :D 

   

  Før:

  Fikk ikke bilde av gulvet før, men det var et stygt tregulv i en lys farge


  Etter: 
  Jeg syns jeg har vært kjempeflink og lært meg masse!

   

  Hva har du gjort i helgen? 

   har du noen gang lagt gulv før?

   


  Grinete

  Gårsdagen var virkelig ikke min dag.. I går skulle vi levere inn en markedsføringsoppgave som avr ganske vanskelig og stressende, så jeg var utrolig stresset hele dagen. Vi fikk jo ny oppgave i går i tillegg til den vi leverte inn i dag, så det var bare altfor mye å tenke på. 

  Det er lov å sitte og synes synd på seg selv av og til ;) 

   

  Men i hvertfall, jeg klarte å levere inn oppgaven akkurat i tide, selvom vi skulle levere den inn klokken 10 og jeg hadde sikkert halve oppgaven igjen!

   

  Oppgaven var:

  - lage en logo til en ny kleskjede som skal selge dyre merkeklær

  - finne 3 klesplagg som viser hvilke merker butikken skal selge

  - lage innbydelse 

  - lage en annonse til BT


  (annonse)

   

   


  (innbydelse, skal være brettet der den grå kanten slutter)

   

   

  Har du ofte dårlige dager? 

  Har du noen gang gjort noe lignende?


  Rolig Mandag

  Mandager pleier å være skikkelig stressende, men gårsdagen var faktisk utrolig rolig!

  Jeg stresset veldig med å komme meg hjem og rekke å spise middag før trening, og bussen var utrolig sein :/

  Da jeg fikk meldingen om at det ikke var trening i går, ble jeg faktisk glad for da kunne jeg bli hjemme og slappe av!

   

  Det var så utrolig deilig å bare chille på sofaen og se på tv sammen med mammsen. Senere på kvelden gikk jeg på rommet mitt med en kopp kakao og mandariner. Det var deilig å legge fra seg både pcen og telefonen og lese Fifty Shades. 

   

   

  Nå for tiden sitter jeg utrolig mye på telefonen, fordi jeg er blitt avhengig av et teit spill som heter HayDay -.-

   

  I dag skal jeg ikke så mye, skal bare dra med Richard og se etter en jakke til ham.

   

  Har du hatt en stressende mandag? 

  Ingen slapp lørdag!

  Meg og Richard ble vekket litt over 10 i dag, for vi skulle reise til en vennine av moren hans for å rive opp gulvet og tømme loftet hos henne.

  Altså.. ikke noe slapp lørdag på meg i dag! Vi har jobbet siden 11 frem til 2 eller noe, så vi dro hjem etter det og slappet av da.

  Jeg har ikke vært der før, så jeg likte meg der ute! Det var rett ved innsjøen med masse båter, med selve huset som er utrolig gammelt!

   

  Jeg har ikke rukket å ta noen bilder for det var en del å bære og gjøre hele tiden, men jeg skal der neste helg også, så da blir det noen bilder! :D

   

   

   Har dere hatt en fin lørdag?  BLACK N WHITE  I dag bestemte jeg for å ta på meg stripete bukse og da passer det ikke med flere farger til svart og hvitt.. 

   

  Jeg har ikke gjort særlig mye i dag, stresset utrolig mye på skolen med å bli ferdig med en oppgave som vi skal presentere i morgen. 

  Jeg skulle egentlig ta mye bedre bilder enn det, det ble, men så var kameraet til kjæresten tom for strøm (typisk), så det ble bare sånne dårlige, og ikke særlig fine bilder. 

   

  Har dere hatt en fin dag?


  Dagen i går

  I går kom årets første snø, som jeg virkelig ikke liker. Jeg syns det er bra at den kom så seint på året, men jeg liker fortsatt ikke snø. 

  Vinter er ikke noe for meg som er en frysepinne. Om vinteren må man gå i store og tykke klær, fryser på beina og blir våt av snøen. 

  Jeg kunne heller holdt meg hjemme hele vinteren med en kopp kakao og ullsokker på, men det kan jeg jo ikke.. 

  Etter middagen dro meg og familien til kjæresten min i bursdagbesøk til en liten gutt som fylte 3 år i går! 

  Gratulerer med overstått til lille Sebastian!

  Fikk desverre ikke tatt flere bilder. 

   

  Sebastian har også nettopp fått seg en llillebror som bare er rundt 2 måneder gammel nå, som jeg gikk og bærte på i går. 

  Og der fikk jeg høre at jeg hadde blitt en flink mor og at jeg kler å gå med en unge i hendene :o 

  Hahaha! Får vente LITT til før jeg bestemmer meg for en baby!

   

   

  Hadde dere en fin tirsdag?   Bloggfri helg

  Jeg har ikke blogegt i helgen fordi jeg syns at helg er for å slappe av og være litt usosial av og til.  

  Vi fikk besøk av bestemoren min på torsdag og som reiste hjem igjen, til Polen i dag, så jeg måtte være litt med henne siden det ikke er så ofte jeg ser henne. 

   


  (pattymaria på Instagram)

   

  Jeg har ikke gjort særlig mye i helgen selv, har bare spilt en kamp og slappet helt av resten av helgen. 

  For noen dager siden fikk jeg noen sovetabletter som ikke er avhengighetsskapende og laget av bare forskjellige planter. Siden det, har jeg begynt å sove ganske godt, så jeg måtte sove litt ekstra i helgen. 

   

  Jeg har lettere sagt hatt en skikkelig slapp helg!

   

  Har dere gjort noe spesielt i helgen, eller bare chillet i joggebukse sånn som meg?  Fremtiden min - utstillingsdesigner

  Jeg i forhold til ungdommer på min alder vet hva jeg skal bli senere i livet.

  Utstillingsdesigner er det jeg kommer til å bli etter dette året, så kommer jeg til å utdanne meg videre til en Scenograf

   

  Hva holder en utstillingsdesigner på med? 

  Jo! Utstillingsdesigner lager all slags utstillinger:

  - butikkvinduer

  - messer

  -messestands

  - museum oppstillinger

  - design av skilt, logo

  - bygging av modeller

   

  Det som er greit med jobben er at man kan jobbe for seg selv, gjøre noe nytt hele tiden, og bli kjent med mange nye mennesker.

  Eksempler på utstillingsdesginer jobber:

   

   

  Museum utstilling

  App store


  google  modeller  google  Louis Vuitton

   
  jotun


  Louis Vuitton

  Gleder meg utrolig mye til å jobbe med dette i fremtiden!

  Tenk hvis jeg får jobbet for noen store merker som Louis Vuitton eller Christian Louboutin da!

   

  Ser dette spennende ut? 

  Hva skal dere jobbe med i fremtiden? 

  i går kveld  Anne Franks dagbok var skikkelig spennende og trist! Anbefaler alle å gå og se stykket på teater. De son spilte var utrolig flink og fremstilte historien veldig bra!   (Dårlig mobilbilde, meg og søte Jeanette)

  Vi skulle egentlig på teater med klassen men det var bare 3 stykker som stilte opp, de andre har noe å angre på siden stykket var utrolig kult!  

   

  Håper alle har hatt en like fin kveld som meg :)
  chill onsdag

  Hver onsdag er vi ferdig halv 12 så det er utrolig deilig å bare stikke hjem og slappe av foran tv eller noe.

  Det var så utrolig deilig å komme inn fra den kulden ute! Glad snøen ikke har funnet veien til Bergen ennå altså! 

  Gjett hva var det først jeg gjorde da jeg kom hjem da? Haha! Selvfølgelig lagde jeg meg en kopp varm te! Det er det deiligste jeg vet, å komme hjem fra kulden og drikke en varm te! 

     Finnes det noe bedre?

  Siden det er onsdag så burde jeg egentlig gå på trening, men fysioterapeuten sa at jeg må ta det rolig med trening så jeg ikke blir verre i beina mine. Jeg burde ihvertfall gå og trene minilaget mitt men klassen min skal på teater i kveld, noe som jeg gleder meg veldig til.

  Vi skal nemlig se Anne Franks Dagbok. Jeg har ikke lest boken men jeg har hørt at det er en utrolig fin historie, så jeg gleder meg veldig!

      

  Har du lest boken? 

  Liker du teater? 

     NY HEADER

  ENDELIG! 

   

  Nå har jeg sittet her og stresset sånn med headeren jeg lagde i sted. Helt utrolig hvor vanskelig det egentlig er å tilpasse headeren til plassen jeg har.. 

  Det står en størrelse i malene som er helt feil, sånn at bildet dobler seg under, som ikke er så veldig fint. Jeg har fikset på headeren sikkert 5-6 ganger nå, og det er fortsatt litt for lite, men det får heller bare være. 

   

  Jeg ble ganske lei den forrige headeren så jeg bare lagde meg en ny, og mye enklere. Det er ikke så veldig fint med alt for mye på headeren heller, så det ble bare et bilde og skrift, enkelt og greit.

   

   

  Hva syns dere om nye headeren? 
  Hjertefred Bergen

  Ja, jeg har tatt meg en pause fra bloggen fordi jeg syns livet mitt er kjedelig og det er ikke noe ineressant å skrive om i hverdagen min. Men nå skal jeg prøve å oppdatere litt oftere og skrive om mye forskjellig. 

   

  Klassen min har i noen uker jobbet med pynt til et arrangement som heter Hjertefred, som arrangeres i flere byer i Norge. 

  Arrangementet er i forbindelse med Allehelgensdagen, og er arrangert for alle som er i all slags sorg, for folk som har mistet noen eller noe. 

  I Bergen arrangeres det i Nygårdsparken som er kjent for narko hendelser. Det var en grunn til at de valgte akkurat den parken til å holde et arrangement i, fordi at de har lyst til å gjøre parken om til et sted man forbinder med noe annet enn narkomaner og sprøyter. 

   

  Selve Hjertefred er et utrolig fint arrangement, og er virkelig verdt å se. Alt begynner jo ikke før på kvelden og da er det allerede mørkt ute, og det er tent lys i hele parken. 


  Portalene klassen min har laget

  Ballong slipp

   

  I år var det 3. gangen de har arrangert Hjertefred i Bergen. I går var det rundt 800-1000 nyskjerrige personer som var med på arrangementet, som er utrolig mange. 

  Håper at det blir mange flere i årene fremover! 

   

  Neste arrangement er den 2.November 2014!

  Bli med alle sammen! 

   

   

  Har dere hatt en fin helg?   Stikkord:

  Start oppgave - gi en krakk personlighet

  Nå er en uke på skolen gått, og vi har fått en start oppgave som heter ODDVAR..

  Vi fikk en IKEA krakk som vi måtte sette sammen. Oppgaven gikk ut på å gi denne ODDVAR krakken en personlighet. Vi fikk noen eksempler på hvilken personlighet ODDVAR kunne få.. noen av de var narkoman, gammel mann som liker natur, eller bare et dyr. 

   

  I tillegg til ferdige krakken skulle vi skrive en historie om denne krakk-personen og ta bilde av den, ute i bakgrunnen som han passet inn i.

   

  Min historie handler om Oda som liker å kle seg ut som en gutt og kaller seg selv for Oddvar.. men når hun danser ballett føler hun seg mer jentete enn noen gang, det er derfor hun danser ballett.


   sånn ble krakken da jeg satt den sammen


  så malte jeg 2 strøk med hvit malingen..


  nå begynner det å ligne på noe ;) Jeg tok på silkepapiret som var veldig stress å gjøre


  så lagde jeg noen sko, tok på resten av skjørtet, og lagde armer!

  Krakken har fått ballerina personlighet og jeg syns denne ble kjempe skjønn! Har fått noen kommentarer om at den var litt skummel siden den ikke har hode og sånt så.. 

   

  Håper alle har hatt en fin uke på skolen og har kost seg mye!


  Hva har dere gjort så langt på skolen? 

   


  Stikkord:

  kurs helg

  Helgen har ikke vært noe interessant for dere å lese om. Hele helgen har jeg vært på aktivitetsleder kurset (trener kurset), fordi man lærer utrolig mye om å være trener for små barn. .selv om jeg har trent små barn i et år, lærte jeg utrolig mye!

  Kurset i helgen: 

  Fredag 17.00-21.00

  Lørdag 10.00-15.00

  Søndag 10.00-16.00

   

  Dere ser nok at jeg ikke har sovet så mye i løpet av helgen. 

  Det er ikke så veldig viktig med trener kurs men jeg syns det er litt viktig å ha papirene på atvdu er en sskikkelig trener

  Nå har jeg bare 3 deler av kurset igjen for å bli noe som heter trener 1 som er en trener for barn eller ungdommer. 

   

  Hva har du gjort i helgen?

   

  Stikkord:

  Første skoledag outfit!

  Var egentlig ikke planlagt, men det ble en ferie uten blogging! 

  I ferien har jeg ikke gjort så mye at det er noe å fortelle om, men jeg har vært i Polen to ganger og shoppet en del. Kansje jeg skal lage en video av innkjøpene mine, hvis jeg har tid eller lyst ;)

   

  I dag er det sikkert mange som skriver og forteller om sin første skoledag, men hos meg er det ikke særlig mye å fortelle, jeg kom i klassen med de jeg jente fra i fjor og 2 nye jenter. Læreren er ganske snill, så jeg håper på et hyggelig skoleår! I morgen skal jeg bare å skolen i en halvtime og ha en elevsamtale med læreren. Men etter denne og neste uke, begynner hard jobbing for gode karakterer og ingen fravær!

   


  (fant akkurat ut at jeg har fått lyse striper i håper)


  Har du hatt en spennende første skoledag?

  Stikkord:

  HJEMME

  Hei, søte mennesker! 

  I går kom meg og kjæresten min hjem igjen etter å ha være i Krakow i 4 dager, det ble desverre ingen oppdateringer mens vi var der nede, på grunn av dårlig nett og lite tid til blogging. 

  Vi fikk sett utrolig mye på 3 dager, siden den siste dagen var vi så sliten etter å ha gått så mye de 3 dagene at vi satt bare og slappet av litt. 

  Har ikke tatt så mange bilder siden vi ikke hadde kamera med oss. Vi tok noen mobilbilder, men de ble ikke så fine :/

  Men til de som ikke har vært i Krakow enda: 

  Gamle byen er sikkert det mest besøkende stedet i Krakow, utrolig masse flotte restauranter som bare bør besøkes! 

  Personlig anbefaler jeg Da Pietro som er en italiensk restaurant ;)

  Slottet er et utrolig fint sted å besøke! Det kjipe med det er at de har bare rundt 500 billetter til forskjellige saler til salgs om dagen, og så er det veldig lange køer i tillegg!  Saltgruvene er absolutt verdt å besøke! Er noen helt utrolig kunstverk laget av vanlige folk.  Peronlig anbefaler jeg å dra dit, hvis noen ikke liker å gå mye! 

   

  Det er faktisk utrolig mye mer man bare MÅ se! men dette er noen steder jeg anbefaler på det sterkeste!

   

  Jeg har ikke blogget tidligere i dag på grunn av det at jeg har kjøpt meg en bok som jeg har bare ventet på å kjøpe meg. 

  En bok som jeg har hørt ganske mye om, og som virket ganske spennende. Nemlig ''Fifty Shades Of Grey''


  Så lang har jeg bare lest en fjerde del av boken eller noe, men det virker så utrolig spennende. Forfatteren beskriver alt så detaljert at man kan se for seg hele situasjonen. 

  Boken er bare utrolig bra, så langt! 


  Har du noen gang vært i Krakow? Besøkt disse stedene? 

  Har du lest 'Fifty Shades Of Grey'?


   


  Stikkord:

  The Main Level

  The main level er en ny syngegruppe fra Bergen, som jeg syns er utrolig flink! 

  Gruppen består av Laurent fra The MixMaster Cru , Sander og nå også Alex. 

   

  Nå har de komt ut med en ny video, som har fått 2000 seere på en dag! 

  Gruppen ble kjent da de kom ut med den første videoen sin som er en cover til sangen ''Here's to never growing up'' av Avril Lavigne

   

  Og her er den nye videoen deres 

   

  Besøk gjerne nettsiden deres også, som dere finner HER

   

  The Main Level trenger nye seere, og de fortjener å bli sett av noen folk som kan gjøre dem kjent! 

  Så del gjerne videoene deres på Facebook eller blogg.no! 

   

  Stolt av bergenske gutter!  Stikkord:

  Endelig nytt design + header

   

  Header laget av meg :)

   

     Stikkord:

  workout

  Nå er jeg faktisk stolt av meg selv! 

  Klokken er 10 og jeg har allerede hatt skikkelig trening + joggetur

  Todays workout: 

  30 sec mountain climbers 

  60 sec planke 

  30 sec pushups 

  30 sec situps

  30 sec situps til sidene

  60 sec wall sit

  + 4,34 km joggetur :) 

   

  Så sykt fornøyd med meg selv!  Ikke glem å trene i sommer! :D

     Stikkord:

  skuffet

  NÅ er jeg veldig skuffet over meg selv.. 

  For det første har jeg ikke gjort noen ting så langt i ferien og ikke hatt tid til å blogge? Stemmer nok ikke.. er bare blitt så lat at jeg ikke gidder å gjøre noe. 

  For det andre har jeg sagt til meg selv at jeg skulle spise sunnere og trene mer i sommer, men det skjer jo aldri. 

  For det tredje, må jeg finne meg jobb og tjene litt penger. 

  Og for det siste, må jeg begynne å ha det gøy og være mer med folk. 

   

  Jeg SKAL skjerpe meg, og lover jeg skal blogge i morgen. 

  Følg meg gjerne på Instagram, følger tilbake - pattymaria

   

  Håper alle har en fin ferie så langt!

  Stikkord:

  18? Yeah

  Jeg har ikke blogget på en stund så jeg glemte å si til dere at jeg har hatt bursdag. Lille meg fylte 18 år den 13.juni.. jeg har ikke noen bilder av det siden jeg ikke har hatt bursdagbesøk eller noe fest.  

  Jeg har fylt 18 men jeg har enda ikke vært på byn og jeg har heller ikke fått meg lappen siden jeg ikke har kjørt så utrolig mye og ikke engang begynt med kjøretimer.  Jeg fikk nå 18 roser :) 

  Patty

  Stikkord:

  Eksamensdag + mine nye babyer

  Jeg gruet meg faktisk veldig til eksamen jeg hadde i dag. Vi hadde 2 dager forberedelser som betyr at vi måtte lage forslag til innredning i et reisebyrå.. så i dag fikk vi bare mer konkret oppgave om å tegne en perspektiv tegning som er egentlig ganske lett.. Jeg føler at det gikk bra.

  Dere lurer sikkert på hva de nye babyene mine er..   Var ikke de fin? Er blitt veldig glad i dem allerede selv om jeg fikk dem for 3 dager siden ;)

  Patty

  Stikkord:

  DIY - krystall smykke

  Jeg hadde planer om å legge ut DIY-en for noen dager siden, men så stresset jeg sånn med eksamen og nå har jeg harr forberedelser til eksamen så vi fikk ikke tatt pcen med oss hjem. Men nå kommer det. 

  Det du trenger er: 

  Metall kjede, Panduro 69,-

  Et bånd til å ha rundt halsen

  Gamle øredobber, Cubus 99,-

   

  Slik gjør du:


  Først tar du av alle krystallene med lille rundingen den henger på..

  Så bruker du en tang eller noe annet du har til å ta dem på kjedet, akkurat så mange du vil og hvor du vil.  Så bruker du rester av øredobbene og lager et nytt lag med krystaller, du kan også lage flere hvis du vil det.   Snur du smykket, og... så er det ferdig! 

  Dette var ganske lett å lage men lekkert og veier nesten ingenting!

  Sånn kan du bruke dine gamle øredobber!

   

  Håper dere liekr det!


  Stikkord:

  Fast & Furious 6!

  I går var meg og Richard på kino og så Fast & Furious 6. Jeg er ikke glad i action filmer i det hele tatt! Hater de rett og slett. Men Fast & Furious er faktisk sykt bra i forhold til de andre action filmene.  Jeg syns bare action filmer er skikkelig overdrivent.. Det var en scene på slutten av filmen som var skikkelig overdrivent men hele filmen var sinnsyk bra! 

  De hintet sykt til at det kommer en ny film, så jeg gleder meg utrolig mye!

  Anbefaler å se filmen! Jeg kommer nok til å se den flere ganger. 


  Stikkord:

  Lørdag

  Vi var på vei ut til Sotra for å handle da mamma plutselig bestemte seg for at vi skulle på IKEA istedenfor, og det er jo helt andre veien! Jeg skulle til å kjøpe nye dynetrekk, men s fant jeg ut at dynene mine er i helt rare størrelser altså : 120x200 og 140x180 .. Helt håpløst å finne dynetrekk til! 

   

  Så da ble det til at jeg kjøpte meg en ny dyne og bare en dynetrekk til den.   Så dro vi til en stor sportsoutlet der det var salg av salg på alt! 


   En trenings overdel for 100 kr


  Trenings tskjorte. Det var 3 for 200 så pappa kjøpte seg to stk også.

  Ble ganske fornøyd med innkjøpene! Skal på outleten neste helg og se etter nye joggesko :)

   

  Etter det dro meg og Ragnhild til en basketballbane der vi møtte to på guttelaget som vi spilte basketball med. 

  Jeg har altså hatt en fin dag i det fine været!

   

  Håper dere andre koste dere også!

  Stikkord:

  Barnevakt  Søte Max! Han er alltid så glad når jeg paaser ham. 

  Vi reiste til byen i dag for å slite ham litt ut sånn at han skulle sovne lettere, og det gjorde han faktisk.det var kjempe koselig å ha ham med til byen og gå rundt i solen. 

  Håper folk har hatt en fin dag! <3

  Stikkord:

  Spennende liv

  Gjett hva jeg har gjort i dag da?! 

  Eneste jeg har gjort i dag var å lese en bok som jeg skulle lage en presentasjon om. 

  Boken jeg lånte fra biblioteket heter "Avtalen" og er skrevet av Oda Cornelia Knudsen.

  Boken var ikke særlig tjukk med ganske så spennende. Så jeg anbefaler boken for dem som liker ungdomsromaner!

  (Åh! Så flink!)

   

  Jeg klarte faktisk å levere inn presentasjonen 3 minutter før fristen gikk ut! Gjett om jeg hadde regnet ut tiden da!

  Jeg har også begynt å trene igjen! 

   

  Her er treningsøkten for hver kveld: 

  2x 50 situps

  2x 12 pushups 

  45sek planke

  30sek sideplanke (30sek hver side)

   

  Drømme sommerkroppen skal bli min før vi får oss sommer her i Bergen! <3

     Stikkord:

  Lang helg uten internett

  Jeg håper alle har hatt en fantastisk 17. mai! Det har jeg!

   

  Denne helgen har jeg bodd hos kjæresten min og ikke brukt internett i det hele tatt. 

  Siden vi har hatt et helt fantastisk vær i Bergen i helgen, så har vi solt oss ganske mye og ikke hatt tid til å sitte på nettet. 

   

  I morgen er det ny uke, og skolen begynner igjen.. Jeg har egentlig ikke lyst å gå på skolen lengre, siden sommeren er kommet! 

  Jeg kunne like godt ligget ute og solt meg resten av skoletiden!

   

  Blir sikkert litt mer blogging denne uken!  Stikkord:

  Dagens - curls

  I dag tidlig valgte jeg å lage meg krøller i håret, som jeg synes jeg kler veldig godt. 

  Elsker å gå med krøller i håret, jeg er bare blitt litt lei av å stritte det.   Nå sitter jeg her og ser på paradise hotell, trist at Magne drar hjem men han har egentlig vært en drittsekk mot Glenn, så han fortjener det! 

   


  Forresten! Følg meg på Instagram: pattymaria

   

  Alle sammen må ha en fantastisk 17. Mai feiring! <3

  Patty <3

  Stikkord:

  Sliten
  Jepp, jeg har hettegenser på meg i dag ;o det er noe veldig uvanlig for meg å gå på skolen i. Grunnen til det er at jeg er så sliten for tiden og jeg gidder bare ikke å stresse med å finne noe fint. 

  Altså.. på søndag var jeg på en Fløyentur opp og ned, i går var jeg på en skikkelig hard (for meg) basketball trening og gikk 3 km hjem siden det ikke gikk buss til meg og til slutt .. i dag har vi hatt 3000m løping i gymmen som slet meg helt ut. Jeg ble faktisk ganske stolt av meg selv siden jeg klarte å løpe 3 km på 15 min 45 sek!  Er ikke jeg flink? 

   

  Det er så deilig at jeg skal bare være på skolen i en time eller mindre i morgen! Jeg skal nemlig få vite om jeg kommer opp i Engelsk eksamen. Gruer meg!!

  Og hvordan i alt dette her skal jeg finne tid til jobb, når jeg engang ikke har tid til meg selv? Merkelige greier.. 

   

  Ha en fin uke videre, søtinger! <3  Stikkord:

  SUMMER INSPIRATION

   

  Åååh! Gleder emg utrolig mye til solen kommer og jeg kan begynne å få meg litt farge og slipper å gå med så mye klær!

  Gleder meg også til Sommerferie som det ikke er så lenge til! Da blir det nok noe bading og festing! :D

  Men desverre har jeg ikke bestilt noe tur så det blir bare kalde Norge på meg!

   

   

  Gleder du deg til sommeren? 

  Har du planer?

   


  Stikkord:

  Søndagstur

  Det er faktisk en gang på lenge jeg ikke har sittet hjemme på en søndag. 

  I dag har jeg nemlig vært på Fløyen sammen med foreldrene mine. Isteden for å ta fløibanen opp til toppen, valgte vi å gå opp for å være litt spreke. 

  Se hvor glade og flinke vi er!

  Det er en helt utrolig utiskt på hele Bergen oppe på Fløyen! Så til de som ikke har vært der før, anbefaler sterkt å dra dit! 

   

  Hva har du gjort i dag?

  Har du vært på fløyen før?
  Stikkord:

  Jeg er tilbake :)

  Jeg har vært litt opptatt med å finne meg jobb, og med tentamener på skolen. 

  I tillegg til det har vi ikke fått kameraet vårt tilbake fra service ennå.. Det har jo vært borte i 2 måneder eller noe :o

   

  Jeg har også ingenting å blogge om. Har dere noe tips, så kom gjerne med dem! :)

   

  Skal prøve å blogge oftere nå, og prøve å få tatt noen bilder til en ny header :)

   

  Vi bloggest! <3

  Stikkord:

  Jobb Intervju

  Det var noe jeg gledet/gruet meg til. 

   

  I går ringte sjefen på BikBok'en i byen og spurte om jeg kunne møte henne i dag, så jeg sa gjerne ja og ble utrolig glad for at hun ringte.

  Så i dag møtte jeg henne midt i skoletiden. 

   

  Dere lurer sikkert på hvordan det gikk?

  Jo.. altså, det gikk kjempe bra men hun skal ikke ringe meg før på onsdag og si hvordan de blir, om jeg får jobb eller ikke. 

  Denne jobben har jeg utrolig lyst på! Så jeg håper jeg får den!

  slenger ut et ganske så stygt bilde av meg selv ;)

   

  Ha en fin kveld søtinger! <3

  Patty<3

  Stikkord:

  Havre smoothie - Oppskrift

  Jeg er så stolt av meg selv siden jeg har vært godtefri siden onsdagen! Jeg avr egentlig snopesyk i dag så jeg bare lagde meg en havre smoothie som var utrolig god! 

   

  TIL 2 PORSJONER

   

  Du trenger:

  100 g Havre gryn

  100 g blåbær

  3 dl vanilje yoghurt (jeg brukte naturell yoghurt)

  Et eple 

  En banan  Del eplet og bananen i midre biter og ha det i en blender.   Hell i alle andre ingredienser og bland alt sammen. 

  Så er smotthien klar til å spises!

   

  Denne her var seriøst utrolig god! Anbefaler å lage en sånn til dessert eller noe sånt!

   

  Håper alle har hatt en hyggelig helg!

  Patty <3

  Stikkord:

  Jada..

  ÅÅÅÅh! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg skal si at jeg er blitt utrolig dårlig til å blogge, og oppdatere siden min. Jeg er SÅ lei bloggen min! Hvordan den ser ut, og hva jeg skriver om og at jeg er skikkelig dårlig til å holde meg til det jeg sier.. -.- 

   

  Jeg er så opptatt for tiden! Vi har mange prøver på skolen, jeg har begynt å kjøre bil ganske ofte (som jeg bare elsker å gjøre) og i dag har jeg vært og levert søknaden til BikBok i byen.. så nå sitter jeg og pugger litt om BikBok i tilfelle jeg skal på et intervju ;) 

   

  Det skjer egentlig ikke noe mer i det kjedelige livet mitt. ;P 

  Eneste som skjer er at jeg har fått betennelse i tåen, som gjør veldig vondt :( Mamma skremmer meg med å gå til legen og lage et kutt i tåen min og presse alt ut! Æsj!

   

  Håper virkelig for deres del at det skjer litt mer hos dere! :D

   

  Forresten, følg meg på Instagram!

   

   

  Patty <3

  Stikkord:

  Påske?

  Jeg har ikke noe påskestemning i det hele tatt. 

  Ja.. mamma har nå pyntet litt med gult interiør med det har ingenting å si. 

  Jeg har nå kjøpt et påskeegg til kjæresten min, men jeg føler fortsatt ikke det er påske. 

   

  Jeg har alltid pleid å feire påsken i Polen, hjelpe til å lage med og pynte eggene sammen med familien min. Men nå når vi bare er 4 stykker som bor i Norge så er det ikke like gøy. 

  Så jeg føler egentlig vi bare har ferie for å slappe av fra skolen :D

   

  Jeg har egentlig ikke gjort så mye i ferien ennå.. 

  Chillet i går med bær, kakao og paradise hotel på tv! (Jeg tror Mads er morderen)

  Ellers har jeg lyst å bli litt sosial i ferien så jeg har vært med en venn jeg ikke har sett på evigheter og planlegger å dra på noe fest eller noe. 

   

   En video for i dag:

  Forbildet! <3

   

  Ha en fin ferie og god påske! 

  Patty<3

  Stikkord:

  Hjemme!

  Har ikke hatt nett i noen dager, men nå er jeg endelig hjemme! 

  Jeg er kjempe fornøyd med Polen turen, selv om jeg ikke fikk møtt alle jeg hadde lyst å møte. 

  Shoppingturen gikk utrolig fort og fikk ikke kjøpt alt jeg ønsket meg. Jeg kjøpte meg altså ting jeg vet jeg trenger. 

  Det var også utrolig deilig å ta sol der nede, siden det er så billig og jeg ble ganske brun etter 8 min inni solariumet. <3

   

  Fikk vel ikke kjøpt meg det jeg ønsket meg mest, som var hvite, lave converse.. fikk jo ikke tak i dem noen steder, jo! Ble så forbanna for at jeg ikke rakk å gå inn i flere butikker for å se om de hadde dem der!

  Men jeg har så herlig mamma som lovte meg å kjøpe meg hvite converse her i Norge! Glad i deg!

   

  Men men! Nå er jeg endelig hjemme! Det var så utrolig deilig når flyet landet, det var godt å komme hjem. Selv om det bare var en uke jeg var i Polen. 

  Nå blir det hverdagsliv igjen. Skolen i morgen, kjæreste, treninger.. 

   

  Var godt å fått slappet av litt, men nå er det tilbake til virkeligheten og gjøre det man skal! 

  Ønsker alle en fin uke videre! <3


  Stikkord:

  Polen dag 1

  Ikke alle som vet det men jeg har reist til Polen, sammen med mammaen min. Det ble nok til en jentetur! Jeg syns det er så deilig å reise hit i noen dager bare for å shoppe! Det er jo så billig!

  Mamma har planlagt hele uken for oss, så vi har plen for hele uken. 

   

  I dag har vi vært på besøk hos farmor og farfar, hos frisøren, tatt sol og vært på shopping i 5 timer! 

  Har egenltig gått i hele dag! 

  Var litt slitsomt men verdt det! 

   

  Er så sykt fornøyd med klærne jeg kjøpte meg! Jeg har endelig lært meg å bruke penger med måte!

  Har også kjøpt noe til søte kjæresten min, som jeg håper han blir glad for! 

   

   

  Kommer nok innkjøpsbilder når jeg kommer hjem igjen! Har ikke noe bra kamera her til å ta bilder!

   

  Håper dere koser dere på skolen! :D 
  Stikkord:

  jeg vet.. & spm runde

  Jeg evt jeg skulle skjerpe meg, men jeg har problemer med å holde meg til ting jeg lover. Unnskyld mine lesere for at jeg ikke oppdaterer dere om det som skjer.

  Liten oppsumering av det som har skjedd i ferien: 

  • Fylt år med kjæresten min
  • Slappet helt av
  • Spilt basketball kamp
  • Malt vegger i stuen til Lilian (en vennine av svigermor)
  • Vært i bursdagbesøk hos Svigermoren og kost meg veldig

  Var ikke så mye som skjedde i ferien, egentlig. Håper de som har hatt ferie har kost seg mye!

   

  Tenker å lage en spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt dere vil, så skal jeg kanskje svare på video (vi får se på det)

   Så.. lurer du på noe? 

   
  Stikkord:

  Yndlings forfatter

  Jeg har lært meg å lese da jeg var 4 år gammel, da jeg var 12 år gammel var jeg lei det at lærere på skolen tvang oss til å lese bøker som ikke var inressant i det hele tatt, og da sluttet jeg å lese. Da jeg klarte å lære meg norsk godt nok til å lese bøker, begynte jeg å lese noen fantasi bøker om vampyrer og sånt, men det var nok ikke min greie. Av alle bøker var det bare èn jeg klarte å lese ferdig. 

   

  Da mamma var i Polen for 2 måneder siden, kjøpte hun meg en bok av Jennifer Echols. 

  Den virket ganske intressant, så jeg begynte å lese. Jeg avr helt inni den og klarte ikke å legge den fra meg, leste den på en uke eller noe. 

  Jenter som liker kjærlihetshistorier! Anbefaler sterk å lese den! 

  ''Going Too Far'' er skrevet av Jennifer Echols som i 2011 var en av favorittforfattere i USA. (Det skjønner jeg godt)

   

  Jeg kjøpte meg en annen bok jeg leser nå som heter ''The boys next door; Endless summer''   Det er de to bøkene i en bok. 

  Klarer ikke å legge den fra meg om kveldene. Den er ganske spennende, og jeg er nyskjerrig hele tiden på hva det er som kommer til å skje. 

   

  Anbefaler sterkt bøkene av Jennifer Echols, men desverre så finnes de ikke i Norge, ikke som jeg vet om ;)

   

  Har du lest noen bøker av Jennifer?
  Stikkord:

  Mandag igjen

  I helgen har det vært både morsdag og fastelavensdag, men i Polen feirer vi det ikke. Så det ble ikke særlig mye feiring på meg :P 

  Håper dere koste dere i helgen!

   

  Før skrev jeg om at jeg kanskje skulle til Polen i vinterferien, men nå har meg og mamma bestemt oss for å ta oss en ferie i Mars. Hvis jeg skulle ha reist vekk i vinterferien, så hadde ikke jeg kunnet feiret ett år sammen med kjæresten min. Og det hadde vært veldig dårlig gjort av meg. Som han sa '' ett år får man ikke tilbake''

   

   

  Uken min begynte ganske dårlig, jeg var kvalm på bussen, så fant jeg ut at jeg glemte maten min hjemme, og jeg har heller ikke penger. Så jeg kommer bare til sulte på skolen i dag, hvis det er ingen som gidd å komme her med mat! ;o

  Håper uken blir bedre etterhvert!

   

  Ha en fin uke! <3

     Stikkord:

  Fredag

  Det er så deilig å tenke på at det er fredag i dag. Deilig å tenke på at man kan sove lenge i morgen og at man kan sitte og slappe av! 

  Denne uken har vært ganske slitsom med masse smerter, og lite soving. 

  Jeg kjenner jeg begynner å bli skikkelig skolelei, så det blir utrolig deilig med ferie snart, i allefall når mamma vil ta meg med til Spa i Polen.  Det hadde vært så deilig å bare fått slappet av og få vekk alt stresset med skolen. 

   

  Blir utrolig glad hvis vi får reise, og vi får tak i flybilletter. Hvis jeg ikke får reise blir det uansett deilig md ferie. Bare ligge og slappe av hjemme. 

   

  Har dere noen planer for vinterferien?
   

  Stikkord:

  Just a sexy basketball player
  Stikkord:

  Dårlig morgen

  Jeg sto opp som vanlig halv 6, ordnet meg og gikk til bussen.. allerede på vei til bussen ble jeg ganske dårlig. Da jeg satt på bussen begynte ejg å kjenne at jeg ble dårligere og holdte på å kaste opp, så jeg gikk av bussen. Satt i kulden og ventet på at neste buss som gikk etter en halv time, skulle komme. I mens jeg ventet ble jeg bare dårligere, så jeg ringte til mamma og sa jeg skulle dra hjem igjen hvis det ikke ble bedre, og da sa hun at det var greit.   Så da endte jeg oppi sengen igjen med skikkelig vondt i magen.. 

  Dere får nå ha en fin dag!

   
   

  Stikkord:
  hits