• Nytt design

  Nå har jeg sittet her en stund og fikset på bloggen. Jeg har både slettet noen gamle innlegg, ryddet i kategoriene mine, forandret hele designen og byttet bildet og blogg beskrivelsen. Det mangler bare en header men jeg må få tatt et skikkelig fint bilde først, så jeg kan bruke som header. Frem til da må nok plassen forbli tomt. 

  Det er litt deilig å fikse på designen, ble nemlig ganske lei den tiligere, som jeg har hatt en god stund. Så nå er det ny start, nye muligheter, som de sier.

   

  Håper dere liker den nye designen, og at den tiltrekker seg nye lesere til bloggen min. 

  Fin høstdag i Bergen

  Hei fininger! 

  Som dere nok vet fra før er Bergen kjent for å være ganske vått, for her regner det altfor ofte. Men når det ikke regner er Bergen verdens fineste by med mange grønne parker fulle av syngende fugler, masse fargerike blomster og ikke minst glade mennesker. 

  Dagen i dag er en av de dagene det ikke regner og da blir det med engang så mye liv i sentrum. Folk vil jo komme seg ut når været er på topp. Høsten har nemlig ikke helt enda kommet til byen for fullt så det er fortsatt veldig grønt og livlig her. 

  Jeg blir automatisk kjempe glad når solen titter frem, og gir oss litt glede.

  Egentlig hadde jeg planlagt å bruke dagen min på noe fornuftig og gå på en fjelltur, siden jeg hadde skole til 10, men jeg har sovet utrolig lite i natt så jeg måtte ha meg litt søvn. Nå kan jeg bare satse på at været er like fint i morgen så jeg faktisk kommer meg litt ut etter helgen på sofaen. 

   

  Hvordan er været hos dere i dag? Er det like fint som her i Bergen? 

  Ha en fin mandagskveld!

  Slapp helg

  Helgen er for å slappe av, og det er dette jeg har gjort hele helgen. Jeg har hatt lang helg siden jeg hadde fri på fredag, og da har meg og kjæresten slappet av hele helgen, siden han har hatt ferie og har vært borte nesten hele uken. 

  Nå er jeg virkelig opplagt til en ny uke med mye skole og skolearbeid. Det blir nok litt deilig å komme seg ut og være litt sosial isteden for å bare ligge på sofaen med. 

   

  Kjæresten hadde litt lyst å gå på kino og se Villmark 2, men jeg blir veldig fot skremt og ikke er særlig stor fan av skrekkfilmer. Han har sagt at han skal holde meg i hånden og sånt, men jeg tror ikke det hjelper så veldig mye. 

  Har du sett Villmark 2? Syns du den var skummel? 

  Bry deg!

  Denne uken har vi på skolen en "bry deg" aksjon på BI Bergen. Aksjonen handler om å bry seg om andre som kanskje sitter alene eller kanskje sliter med noe psykiske plager. Det er utrolig mange som sitter/går for alene på skolen og da handler det om å bry seg og vise litt kjærlighet. Jeg syns det er kjempe koselig at så mange ansatte/elever på BI viser kjærlighet disse dagene og ikke minst resten av året. 

  En av tingene skolen gjør for å vise at de bryr seg er å si god morgen og smile til alle som kommer inn døren. Det ligger kjærlighet på pinne med hjerte på over hele skolen og det er en svær bamse som går på skolen og gir bamseklemmer til alle som går forbi.      I tillegg til alt det hadde administrasjonen og studentorganisasjonen satt opp et vaffelbord, der man kunne få gratis vaffler og kaffe. 

   

  Et lite smil til en annen utgjør kanskje ikke så mye for oss, men for den personen kan det kanskje bety utrolig mye og gjøre dagen til personen mye bedre. Jeg støtter denne aksjonen fullt ut og vil gjerne bidra til å gjøre noen glad! Så i morgen skal jeg gå på skolen med den tanken i hodet at jeg skal smile rundt og om jeg ser noen sitte alene skal jeg sitte meg sammen med han/henne. 

   

  Bry deg om dem rundt deg!

  Hjemme hos mamma

  Denne helgen tar jeg det helt med ro, jeg er hjemme hos mamma og pappa og selv om de hadde noen venner på besøk og drakk litt i går, la jeg meg før 12. 

  Det er egentlig utrolig deilig å ha en rolig helg av og til, og ikke tenke på så veldig mye enn å slappe av! 

  Nå har mamma forresten bestilt en helgetur til Polen til meg og henne i oktober. Det blir nok kjekt som vanlig, møte gamle venner og kanskje shoppe litt om jeg har råd til det. 

  Dere får ha en fin søndag, nyt dagen før en ny hektisk uke! 

  Finally!!

  Da var reguleringen endelig av! Gud så deilig det er å kjenne tennene sine igjen og ikke minst se dem igjen. Jeg har hatt den i ett og halvt år allerede og det er lenge for å være en 20 åring med regulering. Nå har jeg bare den nede igjen, men den skal tas av i oktober så er ikke så lenge til.. Jeg digger tanken på at jeg straks er ferdig med alt som har med kjeve og tenner å gjøre, siden jeg har vært gjennom ganske mye når det kommer til det. 

  Nå kan jeg endelig smile med tennene mine uten å være flau over det!

     Har du hatt regulering før? 

  Hvordan det er å endelig flytte hjemmefra?

  Det er utrolig mange unge mennesker som flytter hjemmefra men jeg var en av dem som ville bli hjemme lengst mulig. Men da jeg begynte å jobbe i sentrum, gikk på skolen i sentrum og etterhvert fikk meg kjæresete ble det litt tungvindt å sitte på bussen en time hver vei, og da var det utrolig deilig å flytte inn til sentrum der det er gangavstand til alt. 

  Det var egentlig ikke så veldig tungt å flytte fra mamma og de som jeg hadde trodd, og jeg bor jo ikke på andre siden av jordkloden heller, så mamma besøker meg ofte. 

  Jeg kunne heller ikke fått et finere kollektiv. Studentene jeg bor med er helt fantastiske og vi stortrives i hverandres selskap. Vi prøver heldigvis å ha det rent rundt oss og rydder etter oss selv, så det føles som hjemme å bo her. Jeg klarer faktisk å holde rommet mitt noen lunde ryddig, noe jeg ikke klarte da jeg bodde hjemme. 
  I tillegg til et fint rom og fint kollektiv har jeg også en nydelig utsikt mot fløyen, som lyser fint om kvelden, så jeg kan ligge i sengen og se på fløyen toppen. 

   

   

  Har du flyttet ut hjemmefra?

  Bor du alene eller i kollektiv? 

  Enda en operasjon

  Skulle trodd jeg var ferdig med alt med kjeveoperasjonen, men siden jeg for en stund siden fikk en infeksjon i såret på den ene siden, måtte jeg opereres på nytt for å ta ut platen på den ene siden. 

  Det var utrolig slitsomt å måtte opereres på nytt men greit å få det overstått, så lenge jeg ikke får infeksjon i andre siden er jeg fornøyd! 

  Nå er jeg ganske så hoven men allerede i dag er jeg tilbake på skolen, så jeg ikke mister så altfor mye av forelesningene! 

  Håper alle får en fin helg!

  Disse skoene!

  Jeg kjøpte 4 nye par sko da vi var på tur i Polen. Blant dem var disse skoene som er blitt nye favorittsko. De passer ikke til alt men når jeg har dem på, tiltrekker jeg selvsagt oppmerksomhet med denne fargen.   Jeg skulle gjerne hatt ekte merke på disse men jeg turde ikke å bruke så mye penger på sko som jeg ikke kan bruke så ofte med tanke på at de ikke passer til alt, og jeg er student som ikke har så mye råd heller.  

  Jeg er egentlig en veldig enkel person med en stil av svart og hvitt, så disse piffer opp garderoben min! 

   

  Hadde du selv turt å gå med sko i denne fargen? 

  Da var det min tur å flytte ut

  Da har jeg funnet meg et sted å bo, et koselig bofellesskap med 4 andre i sentrum av Bergen. Jeg synes det er så tungvindt å dra frem og tilbake fra Askøy, mens jeg har både jobb, skole og kjøreste i sentrum. 

  Leiligheten ligger ca 10 min unna skolen min og det syns jeg er utrolig greit, for da slipper jeg å ta buss. Det som er utrolig spennende er at jeg nå får oppleve byen for fullt og slipper å passe på tiden med tanke på buss når jeg vil finne på noe. Jeg er en ganske aktiv person så det blir deilig med alt av fjell og treningssentre i nærheten. Jeg må bare vise dere det fine rommet jeg har fått!   bilder tatt fra finn.no

  Jeg får selvsagt ikke med alle pyntegjenstander, jeg får bare sengen og kommoden, så jeg gleder meg masse til å pynte akkurat som jeg vil. Jeg var utrolig heldig og tror ikke jeg kunne ha fått noe finere rom, så fornøyd er jeg! 

  Det blir utrolig deilig å flytte hjemmefra og endelig bli "voksen", men samtidig litt trist med tanke på at jeg har veldig god kontakt med foreldene mine. 

  Nå ser jeg frem til å overta rommet og leve med andre studenter! 

   

  Bor du hjemme enda eller bor du for deg selv? evt gleder du deg til å flytte hjemmefra? 

  Sommerferien er over - student på fulltid

  Heii alle fine! 

  Jeg håper dere alle har hatt en utrolig fin sommerferie og har fått reist rundt om i verden og opplevd de dere ville. Jeg har jobbet ganske mye, og ikke har tid eller penger til å reise så det var litt trist at vi ikke hadde noe sommervær i Bergen da. Meg og kjæresten tok oss en 4-dagers spontantur til Polen, som var utrolig koselig. Det som var planen var å få i oss litt D-vitaminer ved å ligge på stranden mesteparten av tiden men det ble det ikke særig mye av siden det var rett å slett for tungt å ligge på stranden i flere timer i den varmen sm var der nede. Så mesteparten av tiden gikk til shoppingen, hehe. 


  Nå har jo studentlivet begynt for fult, etter en slitsom fadderuke og en sofa-helg var det utrolig deilig å stramme opp hverdagen og begynne på skolen igjen. Ny skole, en haug med nye mennesker, nytt liv.. Studentliv. 

  Det blir nok tungt med alt lesestoff, og forelesningene kombinert med jobb, venner og kjæreste. Men jeg har klart meg fint frem til nå og jeg ser frem til å organisere hverdagen min slik at jeg har tid til alt og alle. 


  (første skoledag antrekk)

  Jeg studerer nå ved BI Bergen for dem som lurte, og retningen jeg tar er økonomi og administrasjon. Jeg syns det virker utrolig spennende, og dette har jeg lyst å jobbe med senere, men man vet aldri hva man finner på! 

   

  Hvordan har ferien din vært? Var det greit å begynne på skolen igjen? 

  beste helgen på lenge

  I følge meg varer helgen helt fra torsdag av, så jeg kan med hånd på hjertet si at jeg har hatt den beste helgen på lenge. Jeg jobbet nattåpent på torsdagen, noe jeg ikke har gjort før og det var utrolig kjekt, og ikke minst utfordrende. Var litt slitsomt å komme seg opp på jobb dagen etter men jeg begynte ikke før 11 så det gikk greit. Må si det var en fin begynnelse på helgen, fordi jeg stortrives i jobben min og gleder meg hver gang jeg skal dit. 

  På fredag etter jobb dro jeg til Voss hvor kjæresten min sin familie bor, og der skulle jeg bli til lørdag men det var Ekstremsportsveko og jeg koste meg UTROLIG masse, så jeg måtte nesten bli til søndag. 

  Ekstremsportsveko virket kjempe kjekt, så nå har jeg allerede bestemt meg for å være der hele uken i neste år, og faktisk delta i VossaTRI som er triathlon bestående av svømming, sykling og løping. Det verste med dette er vel sykling fordi jeg ikke har syklet på vanlig sykkelt i flere år, og i tillegg er det noe som heter mountain biking. Heldigvis har jeg en kjæreste som holder på med det, som er villig til å lære meg! wooho. Det er tross alt 22 km med sykling på fjellet så trenger litt opplæring. 

  På fredagen skulle jo OnkelP og de fjerne slektningene spille men konserten rakk vi desverre ikke, siden det var såpass vanskelig å bestille en taxi. På lørdagen derimot var jo avslutnende konsert for Veko og den var knall bra! Da var det turbonegro som spilte, jeg har helt ærlig aldri hørt om bandet før så jeg ble positivt overrasket over hvor mye liv de lagde, og ikke minst hvor bra de spilte. 

   

  Det var faktisk kjempe trist å reise fra den fine plassen rett utenfor Voss til Bergen til det stygge været vi hadde her. Men nå er det ny uke og ting må gjøres. 

  Håper alle dere har hatt en like fin helg som meg, og får en fantastisk ny uke!

  Hva har du gjort i helgen? 

   

  Verdens beste bursdag

  Nå er endelig eksamen overstått og jeg fikk 3, men jeg er fornøyd siden det avr historie jeg hadde og det faget er jeg ikke flink i, i det hele tatt. Nå er det endelig ferie!! 

   

  Anngående bursdagen min som var til helgen, har den vært den beste jeg kunne ha fått. Alle de nærmeste kom bare for å feire meg, og selv om vi hadde eksamen og folk måtte øve, kom alle og feiret sammen med meg. Det var utrolig stort og det duket opp flere of flere folk, og vi koste oss utrolig masse. Jeg endte opp med å gå hjem uten sko, så vondt jeg hadde i beina men jeg koste meg utrolig mye. 
  Gleder meg allerede til å kunne gå ut med alle de fine folkene igjen!

  Og gaven jeg fikk av kjæresten.. var helt nydelig!! Denne har jeg ønsket meg kjempe lenge, og han visste det, så var veldig gøy å få den!  Har du hatt eksamen? Hvordan har helgen vært?

  helg!

  Denne uken har vært ganske rolig i forhold til skole, og det har vært utrolig deilig å få slappet av litt. Nå er det helg og det hadde vært deilig å kunne være med vennene mine og finne på noe gøy men istedenfor må jeg sitte og øve til R1 matte heldagsprøve som jeg skal ha på onsdag. Like greit at gutten min er bortreist til mandag så jeg får øvd litt uten at jeg vil være med han. 

  I går ble det en kosekveld med mamma. Jeg hadde for første gang laget en tunfisksalat som ble utrolig god, kan skrive en oppskrift senere eller en annen dag. Så da ble det sskiver med denne salaten på og vin.   Akkurat nå er jeg på vei til å sitte barnevakt hos noen venner av foreldrene mine, og der skal jeg sitte og gjøre matteoppgaver.. fin, fin lørdag!

  Ha en fin lørdag alle! 

  Ny uke, mye skole

  Hei! Nå er vi komt inn i en ny uke, og gud så fort denne helgen gikk! Det er mandag og uken min begynner ganske tøft med å øve til en historieprøve som jeg ikke har lest til frem til nå, og prøven er allerede i morgen. På onsdag har vi norsk heldagsprøve og resten av uken skal jeg øve på R1 heldagsprøve.. Det blir nok tungt fremover med alle prøver og eksamener men heldigvis er det bare rundt 1,5 måned igjen av skikkelig øving. 

  Har dere hatt en fin helg? For det har jeg! På fredag var jeg på jobb og så gikk jeg på kino og så "Get hard"  Laget jeg trener var med på Hansacup som blir organisert hvert år. Vi spilte 3 kamper og vant 2 av dem, så kom vi til semifinalen og tapte kampen der, men jeg hadde ikke så store forventinger til finalen, så jeg var storfornøyd med hvor bra laget spilte! 

  Blir deilig å sitte seg i solen hjemme og lese til historien i dag. Vi har rundt 18 grader her i Bergen så gjett om jeg skal sole meg da! 

   

  Ha en fin mandag!

  Har dere hatt en fin helg? 

   

  Ps: senere skal jeg legge ut et innlegg om dagens antrekk med nye klær som jeg har fått meg!

  Black & white

  Det er ikke ofte jeg legger ut antrekk innlegg, men av og til har jeg bare lyst å dele stilen min med dere/ kanskje inspirere noen til og med! Som dere har fått med dere fra før er jeg blitt utrolig glad i svart/hvitt antrekk fordi jeg syns det er så klassisk samtidig som moderne! I dag var det en datenight og da måtte jeg pynte meg litt, og da passer svart-hvitt veldig bra!
  Ansiktet er ikke helt bra enda, hevelsen har enda ikke gått helt bort så jeg ser litt rart ut!

  Buksen er fra H&M en av favorittene (finnes dessverre ikke i nettbutikken), toppen er fra en butikk i Polen som heter Mohito (jeg må alltid få med meg noe derfra, har såå mye fint), og cardigan er fra sheinside og kan kjøpes HER 

  Favorittbuksen koster bare 199 kr om jeg husker riktig, og er utrolig god å gå i! Det fine mønsteret på den gjør at jeg føler meg ekstra pen i den siden den ikke er bare vanlig svart. 

   

  I kveld var vi på en den beste kinarestauranten i Bergen, og der var det selvfølgelig stappfult men vi fikk heldigvis plass, og god mat. Etter maten hadde jeg så utrolig lyst å stikke innom bikbok ´en på Torgallmeningen for der var det nemlig førlansering av Lene Orviks nye kolleksjon, men gud så mye jenter det var der. Jeg prøvde å presse meg inn men da jeg så at toppen jeg hadde lyst på ble utsolgt på minuttet ga jeg opp. Det ble også kino i kveld og vi hadde bestemt oss for å se Focus med Will Smith som hovedperson. Filmen var utrolig spennende, og handlet om lommetyver og svindlere. Etter å ha sett den vil jeg anbefale alle å passe godt på tingene sine, for det er sikkert en del mennesker som kommer til å prøve seg på de triksene som de bruker i filmen! 

  I morgen skal vi på bowling med noen venner av ham, så det blir enda en dag med litt morro. 

   

  Har du hatt en fin dag? 

   

  Nye vipper

  Nå har jeg vært og tatt på nye vipper! Jeg fikk det utrolig billig siden jeg var den første kunden som skulle prøve c-curl vipper, som er de med mest krøll på. Det tok rundt 3, 5 timer men jeg er kjempe fornøyd! 

  Var ikke de fin? 

  Kino date

  I går kveld fikk jeg endelig se en jeg har begynt å bli veldig glad i. Jeg hadde møtt han bare en gng før, på sykehuset rett før operasjonen men vi har snakket en del etter det. Jeg dro på besøk til ham, og lagde ham en god middag siden jeg hadde sagt jeg var flink til å lage mat! 

  Etter middagen dro vi på kino og så Fast & Furious 7! Den filmen har jeg ventet lenge på, og  gledet meg utrolig mye til å se den. Jeg er faktisk ikke noe action film-person men Fast & Furious har jeg alltid likt, det må være ett eller annet med de filmene som gjør at de er bedre enn andre actionfilmer. Det er faktisk litt trist å tenke at det var den siste av dem, men 7 er mer enn nok. Filmen i seg selv inneholder mer skyting enn biler, i forhold til de andre filmene i serien, men den er utrolig bra laget som vanlig. Litt trist må jeg si den også er, med tanke på at Paul Walker ikke er i livet lengre.   Filmen anefaler jeg på det sterkeste å se, for dem som enten liker Fast & Furious eller action filmer. 

   

  Har du sett ff7? Har du hatt en fin torsdag? 

  Etter operasjonen

  Jeg var såå glad for at jeg var ferdig med operasjonen. Jeg kunne såvidt snakke og spise. Ansiktet mitt så ikke ut, siden jeg var hoven over alt. I munnen hadde jeg fortsatt drener som satt fast i sårene og det hele så ikke bra ut. 


  (dette er rett etter operasjonen, dopet ned på morfin og andre saker)

  Alt var helt greit til jeg i går var nede og tok røntgen bilder og målinger. Det var da jeg fikk vite at operasjonen ikke var vellykket, og at jeg måtte opereres på nytt om jeg skulle ha kjeven slik det var planlagt Gjett om jeg ble lei meg, siden jeg hadde gått gjennom det en gang allerede. 

  Det var ikke noe godt å få vite at operasjonen ikke var vellykket, og at jeg måtte gjennom alt det der en gang til. Åpne sårene igjen, og få enda mer smerter denne gangen.

  Så i morges kom legen og tok meg med ned på operasjonsbordet igjen, og nå er jeg enda mer hoven og har enda mer smerter. Jeg har heldigvis klart å få i meg noe mat, men det var ikke mye. 

   

  I morgen skal jeg kanskje hjem, spørs litt hvordan formen blir! Snille klassekamerater har lyst å komme på besøk til meg også, så jeg slipper å sitte her alene hele dagen! Gleder meg til å komme meg hjem og legge meg i min egen seng, selv om jeg har veldig vondt over alt og ikke er helt klar for å dra hjem. 

   

  Legger kanskje ut et bilde i morgen for at dere kan få se hvor dårlig det ser ut akkurat nå!

  Basketball helg + innleggelse

  Natt til søndag sov jeg bare i 5 timer, så var utrolig kjedelig å stå opp klokken 9 for å dra til Tysvær med laget jeg trener for å spille en kamp der. Turen bort og ikke minst var kjempe gøy, og guttene (og jenten) lo hele veien. Det er mange som sikkert tenker at det må være slitsomt men jeg syns det bare er en gøy opplevelse å dra på slike turer sammen med dem. 

  Vi kosts oss selv om kampen ikke gikk så bra som vi håpte på!  Vi tapte, så da ble det Mc Donalds på hjemveien! 

  Midt i skoletiden i dag ble jeg oppringt av sykehuset, så jeg kunne innlegges i dag, og opereres i morgen tidlig så da ble det litt stress med å komme seg på sykehuset for å få tatt alle prøver før 3, det rakk jeg heldigvis så nå ligger jeg i en sykehusseng og skal til å legge meg. Jeg blir vekket klokken 6 i morgen for å gjøre meg klar til operasjonen! 

  Jeg fikk forresten vite at jeg kommer til å se ut osm en balong etter operasjonen så vi får se om jeg har lyst å legge ut noe bilder ;)

   

  God natt og ha en fin tirsdag! :)

  Operasjons dato!

  I går ble jeg oppringt av Haukeland sykehus, for å få vite at jeg skal opereres og gjett hva? Jeg skal bli innlagt allerede på onsdag i neste uke, og bli operert på torsdagen. Det er så spennende at det bare er en uke til, gud som jeg gleder meg!

  Så i dag dro jeg til tannlegen for å strammet strengen enda en gang, ta på kirurgiske kroker og snakke med han om operasjonen. Han var nesten like spent som meg på hvordan det kom til å bli fremover, og hvordan resultatet blir. Strengen forblir på til 3-4 måneder etter operasjonen, så den skal av nærmere sommeren (noe å se frem til)

  Jeg skal oppdatere dere under sykehusoppholdet, og etter operasjonen så dere også får se resultatet! :)

   

  Lappen og fin, fin helg

  Ble så mye stress med særemne og prøver/fremføringer den siste uken så det er utrolig deilig å være ferdig med det nå. Nå er det bare heldagsprøver og eksamener igjen så er året over!

  Må bare dele det med dere.. jeg har fått LAPPEN!! Fikk den på mandag forrige uke, så ble litt nattkjøring på fredag!

   

  Og gud for en deilig helg jeg har hatt, med det utrolige været vi har hatt her i Bergen. På fredagen var jeg på skolen i 2 timer så dro jeg til byen på et opplæring på jobben for vi har nemlig fått nytt kassasystem! (Så spennende!) Det var utrolig gøy å få touch skjermer, nye scannere og kort terminaler, alt nytt! 

   

  På lørdag dro jeg på en basketballkamp som laget mitt spilte, og skulle egentlig på en tapaskveld med jobben men rakk det ikke. Kjedelig å gå glipp av sånne kvelder, men de blir det flere av så! 

  På søndagen var det så fint vær at jeg dro til byen med foreldrene mine for å bare gå rundt og se på folk. Vi satt oss på Harbour Cafè, tok oss en øl og satt og koste oss i solen. Så spiste vi på Dickens, som hadde utrolig god mat å velge mellom!

   


  Håper alle får en fin dag! Jeg skal til byen i vineværet!

  Min onsdag

  Onsdager pleier å være en skikkelig treningsdag for meg med 3, 5 timer basketball,  men i det siste har jeg så utrolig mye skolearbeid at jeg måtte bli hjemme i går og øve til matteprøven som vi har i dag. Jeg syns jeg var flink siden jeg alsri pleier å sitte og øve til matte, men jeg er flink i faget så trenger ikke så mye øving.  Dagen i dag går stort sett i skolearbeid siden jeg må jobbe med særemne som skal være innlevert til onsdag, og jeg vil selvfølgelig ha en fri helg så må jobbe skikkelig hardt i dag. 

  Håper dere får en gøyere dag enn meg!

  Hårfarge kurs + ny topp

  I går kveld var jeg på et kurs på jobben. Kurset var holdt av en dame fra Schwarzkopf og gikk ut på hårfarge og andre hår produkter opplæring. Må si det kurset var utrolig lærerikt og ikke minst gøy! Etter dette kurset føler jeg meg nesten som en frisør, så har så mye kunnskap om det. Jeg anbefaler alle som har lyst å vite mer om hårprodukter og bruken av dem å ta et lignende kurs. Visst dere at det er vanlig med 4-5 forskjellige hårprodukter i håret? Det visste ikke jeg! Og det finnes jo så utrolig mange gode produkter av Schwarzkopf man kan velge mellom. På slutten av kurset fikk med en goodiebag hver, som innehold en "glued" hårspray - som er veldig sterk og brukes bare når du har laget en frisyre og vil at den skal vare, en gliss sjampo (som jeg ikke har brukt enda), en Rise&Shine mousse, som jeg brukte i dag og var veldig fornøyd med, og en toalettmappe! Det er alltid like gøy å få goodiebags, enda gøyere når det er produkter som du vet er gode! 

  Før kurset tok jeg meg en tur rundt i byen, fordi jeg hadde litt god tid. Jeg kjøpte meg en fin topp på Monki, som de hadde i mange forskjellige farger, men siden jeg har en lignende en i svart allerede, kjøpte jeg en hvit en. 

  Den kostet bare 100kr og var utrolig behagelig å gå med, så jeg måtte bare ha den!

   

  Nå er det helg, så jeg feirer med å sitte med skolearbeid! I morgen blir det nok litt mer helgestemning.

   

  Bruker du Schwarszkopf produkter? Er du fornøyd? 

  Ha en fin helg!  

  Deilig forkost

  En av de positive tingene med ferie er at man har veldig god tid til å lage seg skikkelig mat, og gjøre ting som man ellers ikke har tid til i skoledagene. I dag tok jeg meg veldig god tid til å lage en deilig frokost som var absolutt verdt den tiden jeg brukte!

  Jeg lagde hjemmelaget knekkebrød med avocado og egg/skinke. Oppskriften på knekkebrødet er utrolig enkelt, og det tar bare 15-20 minutter å lage. 

  Hjemmelaget knekkebrød: 

   

  - Det du trenger er 4 forskjellige frø/nøttetyper (100 dl av alle), ett egg og 1/2 ts honning om ønskelig  Nøttene måtte deles i mindre biter for at brødet kunne bli tynt. 

  Man tar bare og blander alle ingredienser og fordeler massen utover platen dekket med bakepapir. 

  Stekes i 10-15 min på 230 grader på varm luft. 

  Utrolig enkelt og kjempegodt!   Dette var en fin begynnelse på dagen. I tillegg til det skinner solen ute, så man får lyst til å gjøre noe i dag! Dagen går nok på å jobbe med skolearbeid for å så dra på basketballtrening senere. 

   

  Skal du noe kjekt i dag?

  Håper alle får en fin dag!

  My Valentines Day

  Alle skriver vel om sin valentines feiring så jeg får skrive om min jeg også. I går var jeg så rastløs at jeg ikke klarte å sitte meg ned og blogge! 

  Min valentinesfeiring ble dessverre kort siden jeg måtte stille på to basketballkamper på lørdagen, vi tapte begge to. Den første kampen var mot et rullestol lag så vi måtte sitte i rullestol selv. Det var litt gøy å se at guttene koste seg!
  Etter den siste kampen var ferdig dro jeg ut til daten min fordi han skulle lage til noe hjemme. 

  Jeg ble positivt overrasket da jeg så hva han hadde gjort! Da jeg kom inn i kjellerstuen var lyset av men det stod tente stearinlys over alt. Midt på bordet midt i et hjerte av stearinlys stod en bukett av roser, og på tv var det "levende" peis! 

  I tillegg til det kjøpte han påskeegg, som han vet jeg er glad i! De er så farlig gode at jeg måtte passe meg for å ikke spise alle de.

  Vi ville se en romantisk film så vi fant ut at "the foult in our stars" var perfekt. Søte gutten gren jo gjennom hele filmen!! Filmen var utrolig trist, men gud så romantisk. 

  Vi skulle egentlig på byen senere men han var altfor syk til å gå noe sted,  så jeg dro hjem tidlig  for å gi han litt fred og ro.

  Håper alle har hatt en like fin valentines feiring!

  vippe extensions

  Jeg har egentlig aldri synes at vippe extensions er noe fint. Jeg har alltid foretrukket naturlig utseende på meg selv. Men i det siste har jeg sett hvor fint det egentlig er med vippe extensions, og tanken på å slippe å sminke seg hver dag fikk meg til å endelig ta på extensions. Så heldig som jeg var, trengte en venninne av meg modeller til de første gangene hennes. Jeg gruet meg litt siden jeg var den 3. Modellen hennes men det gjaldt å ha troen på henne. Jeg må si at jeg ble positivt overrasket over hvor fint det ble! Hun brukte selvfølgelig litt lengre tid enn profesjonelle bruker, men hun var nøye og jeg fikk litt tid til å sove ;)  Før og etter bilder (veldig uklare). Er superfornøyd! 

  Har du noen gang hatt vippe extensions? 

  Ny uke, nye muligheter

  Denne uken starter ganske hardt for meg. Jeg tok nattoget til Bergen, så jeg var i sentrum 6.50, så fikk jeg ta meg en kaffe før jeg dro rett på skolen. Jeg fant også ut at jeg skal rett på jobb etter skolen, så jeg får drasse med meg kofferten hele dagen. Hadde jeg ikke fått sovet på toget, hadde jeg ikke overlevd denne dagen!

  Jeg gleder meg egentlig til resten av uken! På onsdag og torsdag skal jeg bli ferdig med det siste obligatoriske til lappen, og på fredag skal jeg se "50 shades of gray" på kino! Lørdagen er jo valentinsdagen og jeg har allerede planer så jeg ser frem til helg allerede! 

  Jeg har egentlig aldri feiret valentinsdagen noe spesielt, så jeg gleder meg ekstra mye dette året! Det beste er å se hva gutten finner på, så jeg skal bare vente i spenning. 

     Det kommer nok et innlegg om min valentines i helgen! 

   

  Er det noe du gleder deg til denne uken? 

  Snart helg!

  Jeg har ikke akkurat hatt så mye tid til overs i helgen siden vi har en vanskelig prøve i historie i dag som jeg måtte øve til på søndag og mandag. Jeg var så ei lesingen på søndagen at jeg dro på kinodate istedenfor å lese. Filmen vi så på kino het "What we do in the shadows" og handler om vampyrer. Filmen i seg selv var litt merkelig siden den er laget som en dokumentar, men vi fikk oss en god latter på slutten av helgen. 

  Denne uken kommer til å bli så gøy! I dag har jeg vært på film/middag hos en, noe som var kjempe koselig! Og i morgen blir min siste dag på skolen denne uken siden jeg reiser til Drammen torsdag morgen. Gud som jeg gleder meg! Har klart å overtale han jeg skal på besøk til, til å dra til Oslo på lørdagen for å shoppe og møte en venninne av meg så gjett om jeg gleder meg til det!! 

   
  Jeg kommer drar fra Drammen natt til mandag, så jeg er i Bergen tidlig på mandagen.. så da drar jeg rett fra togstasjonen til skolen, for å så dra på jobb! (Stress)

   

  Håper alle får en like gøy uke som meg!

  Sweet dreams

  (Instagram)

  Spennende ting i vente

  Gud så deilig å for engangs skyld være tidlig ferdig på skolen. Hadde vært deiligere om jeg ikke måtte øve til matte prøven i morgen! Men jeg skal ikke sitte her og sutre. 

  Året 2015 kommer til å bringe så mye bra! Jeg føler at det er dette året jeg kommer til å huske livet ut, det kommer til å bli utrolig masse nye minner som kommer til å vare. Året har akkurat begynt å jeg har allerede masse ting å glede meg til, og håper det blir flere spennende ting som kommer til å skje. Ett år er jo trossalt 365 dager, og på den tiden kan man oppleve en GOD del. 

  Håper dere har noe å glede dere til allerede, som å reise i varme strøk i sommerferien eller til å møte noen dere ikke har sett på kjempe lenge. 

   

  1. Det er bare rundt 1-2 måneder til jeg har lappen og det gleder jeg meg mest til, det å kjøre rundt når og hvor jeg vil blir så mye deiligere enn å sitte på bussen i timesvis

  2. Reise til Drammen 05.02! Har alltid hatt lyst til å dra til Drammen, så nå har jeg endelig bestemt meg for det. Og for å spare miljøet og penger tar jeg toget.


  (Google)

  3. Til "Fifty Shades of Gray" kommer ut på kino - Jeg har allerede billetter til meg og bestekompisen min


  (Instagram: pattymaria)

  4. Til kjeveoperasjon - Jeg har fått vite at det ikke er lenge igjen til behandlingen før operasjonen er over, så er nok ikke lenge til jeg opereres.

  5. Til å ta av reguleringen, gud så lei jeg er. Jeg er snart 20 og går med streng.. 

  (gleder meg til å se smilet mitt igjen)

  5. Til Göteborg basketfestival med laget jeg trener. Gud så gøy det blir! Jeg har vært med på å spille på den festivalen før og syntes det var kjempe kjekt. Denne gangen reiser jeg som trener, så det blir en utfordring til både meg og laget. 


  (privat - sist gang jeg var i Gøteborg for 3 år siden)

  6. 20-årsdagen min! Det er helt sykt å tenke på at jeg blir 20 i år, det har gått så utrolig fort siden jeg flyttet til Norge!

  7. Til å bli stundent på BI i Bergen. Skal studere økonomi og gleder meg faktisk ufattelig mye til å kjenne på studentlivet. 

   

  Det blir nok en del andre gode ting som kommer til å skje i løpet av året, så jeg er åpen og spent på hva 2015 vil bringe!

  Er det noe spesielt du gleder deg til i 2015? 

   

  Jeg vil være som dem

  Jeg har aldri egentlig skjønt poenget med å blogge om det kjedelige livet jeg lever i hverdagen, om hva jeg har på meg og hva jeg spiser. Jeg har aldri skjønt poenget med å fortelle hele verden hva jeg er fornøyd og misfornøyd med. Hva er egentlig poenget med å sitte og klage, og skrive hvor vondt vi har det, til våre lesere? Jeg lagde meg en blogg av bare èn grunn: 

  JEG VIL VÆRE SOM DEM!

  Jeg er sikkert ikke den eneste jenten i Norge og forsåvidt hele verden som har lyst til å oppføre seg, se ut som og i det minste være som toppbloggere. Toppbloggere som har massevis av fans som ser opp til dem, som snakker til dem på gaten helt ut av det blåe. Toppbloggere som tjener ufattelig mye penger på å skrive innlegg 1-2 ganger daglig. Toppbloggere som designer egne klær, blir omtalt i blader og aviser, får en masse med gode/dårlige tilbakemeldinger for ting de gjør/skriver om. 

  Jeg har alltid hatt lyst til å være en av dem. 

  Men.. Da jeg lagde meg blogg, visste jeg aldri hva jeg skulle skrive om, fordi det virket kjedelig å skrive om hverdagen min som bare går i skole, trening og jobb. Det skjer det samme stortsett hver eneste uke. Skal jeg da skrive hva jeg har på meg hver dag? Det er ikke alltid jeg har lyst å pynte meg eller sminke meg, skal jeg da legge ut bilder av meg i kosedress og uten sminke, så jeg får en haug med stygge kommentarer og slutter å blogge? Skal jeg legge ut bilder av hva jeg spiser hver dag? Det blir da veeldig kjedelig for det er ikke alltid at maten man spiser ser like deilig ut eller er like sunn. Er ikke det sånn at maten til bloggerne er stort sett helt perfekt og med så lite kalorier som mulig? Kanskje blogge om trening da? Jo, men man går på trening for å trene, og ikke for å ta selfies eller lignende.. Og skulle jeg ha skrevet ett innlegg om det at jeg var på basktballtrening eller styrketrening? 

  Det å annonsere produkter har jeg heller aldri skjønt meg på. Det er greit med en gang i blandt men jeg føler at på topp bloggene så er nesten hvert andre innlegg annonse for ett eller annet. Selvbruningskremer og tannblekere, for å ikke snakke om forskjellige klær som vanlige mennesker ikke har råd til. Snakk om å da få dårlig selvtillig når du ikke bruker noe av dette som kjente personer bruker. Når du ser alle de annonsene/anbefalingene føler du at du ikke er pen nok fordi du burde ha kjøpt alt det som blir anbefalt av dem. 

  Jeg er ikke kreativ nok n(eller kanskje bare lat) til å finne emner å skrive om hver dag. Jeg er ikke spesiell fin til å legge ut flere bilder av meg selv hver dag, jeg har kviser og går med regulering (Er ikke noe å skryte av akkurat) - det er jo sånn at toppbloggere skal ha perfekt hud og perfekte tennner helst så bleke som mulig.

  Jeg har ikke noe spesiell kul klesstil - Jeg liker å pynte meg, men jeg tror aldri jeg kunne blitt noe inspirasjon når det kommer til mote. 

  Jeg har ikke råd til dyre klær /sminke og vesker - Jeg går på skole (får ikke noe stipend), jeg jobber på H&M, men må betale lappen, og spare til bil. Som alle andre har jeg og andre utgifter /regninger. 

  Jeg har ikke verdens fineste rom/hus - Ingenting å skryte av..Familien min bor i en liten kjeller-leilighet på 80 kvadrat eller noe. I hverdagen har jeg aldri tid til å rydde rommet så det ser ikke ut her og det meste er IKEA møbler. 

  Jeg reiser aldri på ferie - Eneste varme stedet jeg har vært er Frankrike - Monaco 

   

  Jeg er rett og slett langt i fra å bli en rosablogger / toppblogger. Det forventes så utrolig mye av mennesker i dag. Hvorfor kan ikke en helt vanlig jente bli en rosablogger? Jo, fordi hun ikke er bra nok, fordi hun ikke er spesiell og fordi hun ikke hadde fått så mange lesere som de andre rosabloggere, som skriver om at livet er herlig. 

      

  Det er sikkert utrolig mange jenter i hele verden drømmer om å bli som de kjente bloggere. Men det å ligge på topplisten varer ikke livet ut! Jeg velger heller å jobbe hardt med skole og jobb, få meg skikkelig utdanning og tjene gode penger. Det er så mye bedre når jeg etter hvert vet jeg har fortjent en god jobb med en passe god lønn hver måned.

  Men livet er sikkert mye gøyere som en blogger, man får møte så mange nye mennesker, og reise verden rundt og oppleve masse, og ikke minst alle de klærne/produktene man får sponset (gud, det hadde vært deilig, det!) 

  Så..

  JEG VIL VÆRE SOM DEM!

   

  Studietur - støtt en god sak   

  Dit skal vi på studietur med klassen! 

  Vi skal egentlig på en gigantisk messe der nede, men vi skal være rundt om i byen også. Gleder meg veldig siden det så veldig spennende ut på bilder! 

  Anyways.. selve turen koster litt penger, og vi må ha lommepenger i tillegg, så klassen min prøvde å få til noen dugnader.. Vi fant bare en som passet for oss, men som ikke var særlig lett å få til. 

  Vi skal nemlig selge boksershort fra et merke som heter Zevs & Hera, som bare selger boksershorts gjennom dugnader. 


  Det var ikke særlig lett å selge dem fordi folk stoler ikke på merker de ikke kjenner fra før, og når de ikke har kjent på stoffet og sett hvordan de egentlig er. Men jeg fikk vareprøvene i posten i dag og kan med hånd på hjertet si at de er av ganske så god kvalitet, og ser ikke så gale ut! 

  Det koster altså 300 kr for en 3-pack, og de finnes i str XS - XL

   

  Vi trenger virkelig litt penger til turen så jeg håper dere vil kjøpe en boks eller to :)

   

  KJØP BOKSERSHORTS - STØTT EN GOD SAK!

     #boksershorts #studietur #hjelp #kjøp #støtt

  Elendig..

  Den siste uken har jeg vært en elendig blogger.. Jeg vet det.

  Dere lurer sikkert på hva grunnen til det er? 

  Grunnen til det er rett og slett mangel på noe å dele med dere og det at jeg bare ikke gidder å legge ut bilder av outfiten min hver dag. Det er nå ikke alltid jeg ser like fin ut, er ikke alltid jeg gidder å gå med sminke, eller eller skrive hva jeg ahr spist til middag. 

   

  I tillegg til det, er det ikke særlig mye som skjer i livet mitt som dere trenger å vite. 


  (gammelt bilde av meg og Alicja)

  Jeg ser bare ikke vitsen i å blogge om hår, hårprodukter, sminke og mote, sånn som toppbloggere gjør. Det at de blogger så mye, er sikkert bare på grunn av penger de tjener og ''kjendislivet'' de har.

  Selvfølgelig vil jeg også ha masse penger for å sitte på rumpen og skrive om livet sitt, vil kjøpe meg alt jeg vil og bli sponset av mange merker og få gratiser i posten. 

  Men det er nå bare en drøm som ikke kommer til oppfyllelse! :P

   

  Skal prøve å skjerpe meg litt med bloggingen!


  Stikkord:

  Valentines day inspiration
  Jeg håper alle får en utrolig fin Valentines Dag! Kanskje det er ikke alle som feirer det, men jeg syns iallefall det er kjempe koselig med en kjærlighetsfull dag!

   

  Har du planer for Valentines dagen? 


  Stikkord:

  Mine sider

   

  Instagram (trykk på bildet for å komme til siden)

    

  Tumblr (trykk på bildet for å komme til siden)

  Snapchat: Pattyma

  Bli gjerne venn med meg på blogg også!

   

  Kom ikke på flere nå, haha! 

  Blir glad når dere følger meg og snapper meg! 

  Ha en fin dag videre!

   
   

   

  Stikkord:

  Kjedelig å være syk?

  JAAAA! Det er utrolig kjedelig ¨være syk og sitte hjemme hele dagen. 

  Jeg tror jeg tok naglelakk på naglene mine cirka 5 ganger i dag, og ble aldri fornøyd. Men siden jeg hadde masse tid til å gjøre det, så prøvde jeg litt ut.. Desverre tok jeg ingen bilder :(

   

  Etter på kom kjæresten på syke besøk til sin kjære jente (uten noe trøste sjokolade). Vi bare lå her og slasket og så på serie frem til han måtte hjem. Liker ikke når han drar. 

   

  Jeg har ikke gjort på s mye annet frem til klokken 10, det var da jeg så en jente som hadde skrevet at hun ønsket seg en ny header. Og siden jeg har begynt å like å gjøre det, så tenkte jeg at det var noe å gjøre på resten av kvelden. 

  Her var første forslaget jeg lagde: 

  og andre:   Det ble nå skikkelig dårlig kvalitet på dem, siden de er så liten her, men det får heller bare være. 

   

  Håper hun blir fornøyd! For jeg er!

  Hva syns du?

     Stikkord:

  Barnehage på vgs

  I går hadde vi noen studenter på besøk på skolen. De skulle lære oss om lys, lyd og skygge.

  Vi fikk en oppgave om å lage et objekt av materialrester som de hadde funnet til oss. Vi skulle holde på med det i en hel dag, men halvparten ble ferdig etter en halv time. 

  Jeg syns den oppgaven var en barnehage oppgave og da var det kjedelig. Kanskje det hadde vært litt gøyere for yngre barn. 

  her er noe av det jeg har laget. 

   

  Har du noen gang laget noe av rester?
  Stikkord:

  NYTT DESIGN & HEADER

  Nå har jeg endelig ordnet nytt design og header! :D

   

  Jeg er kjempe fornøyd, men skal lage emg en nny header. Må bare ta noen nye bilder som jeg kan bruke! 

   

  kommentar design:

  Måtte bare bytte design, var lei det gamle!

   
  Stikkord:

  Headere

  Jeg føler jeg er blitt mye flinkere til å lage headere i Photoshop og Indesign. I går var det en jente som skrev at hun trengte en ny header til bloggen, og siden jeg hadde litt tid og kjedet meg så gikk jeg inn og lagde en til henne. 

  Sjekk ut bloggen hennes HER.

  Jeg har også laget en til meg selv, men jeg får ikke lastet den inn :/ 

   

  Hva syns dere? 

  Trenger du en ny header? Send meg en melding! :D
   

   

  Stikkord:

  Slapp helg

  Av og til er det bare veldig deilig å ligge/ sitte og slappe av hele dagen. Det er iallefall utrolig deilig etter en hel uke med å stå opp tidlig. Jeg liker selvfølgelig å gå og shoppe eller stikke på kino eller noe sånt i helgene. Men det som er det ebste er at man får sove lenge og man får slappe av så mye man vil.  Det var nesten bare det helgen min dreide seg om ;p  

  Svigermoren min fant en oppskrift til en Tacograteng, man kan lage når man er lei vanlig taco, og da hade vi det til middag på lørdag! Det var annerledes men godt! Oppskriften finner dere HER

  I dag har jeg egentlig bare ligget på sofaen med mamma og sett på tv. Kos! 

   

  Nå er jeg helt uthvilt og klar for en ny uke med skole, basketball og søking av jobb! 

  Thumbs up for det! og for webcam bilde! (ingen sminke)

   

  Hva har du gjort i helgen?

  Hva er dine planer for uken?
  Stikkord:

  Gave fra Polen

  Siden jeg ikke har vært i Polen hos familien min i julen, så fikk jeg mye mindre gaver enn sikkert mange andre. 

  Men jeg klager nå ikke da. 

  I dag fikk jeg en pakke i posten fra tanten min fra Polen. Hun er kjempe flink til å lage smykker og øredobber, så da forventet jeg egentlig noe til å pynte meg med. 

   

  Jeg fikk et armbånd og et par øredobber

  og et verdens søteste juletre! Laget av fjær!

  Jeg syns dte var utrolig fint! :D

   

  Ble kjempe fornlyd med gavene, selv om jeg jeg ikke har hull i ørene lenger ;P

   

  Patty

  Stikkord:

  Prosjekt - finere mage, mer muskler

  Jeg har allerede skjerpet meg med å spise chips, snop og drikke brus. 

  Nå må jeg utfordre meg til å trene mer for å få en fin mage til sommeren, jeg har begynt å trene styrke, og mage hjemme.

  Det er ganske greit og jeg anbefaler alle å gjøre det. Jeg gjør det hver kveld før jeg legger meg, det syns jeg er best, for da kan man bare legge seg rett etter, og slappe av.

  Frukt og vann er det jeg trenger i hverdagen nå, spiser utrolig mye frukt for tiden, lager meg smoothie av bær, og drikker nesten bare vann.

  Jeg er ganske stolt av meg selv.

  I tillegg til det, har jeg begynt å bruke selvbrunings body lotion, som jeg har brukt før og jeg var veldig fornøyd med.

  Gleder meg til å bli brun, før sommeren kommer!

  Jeg er blitt helt avhengig av Dove produkter. Det er det eneste vi bruker hjemme, og jeg klarer ikke å bruke andre produkter. 

  Anbefaler sterkt alle produktene!

   

  Har du laget noen nyttårsforsetter? 

  Bruker du selvbruning?

   

  Patty

  Stikkord:

  FARGET HÅRET

  Har tenkt mye på å farge håret.

  Så nå har jeg gjort det, og jeg er kjempe fornøyd!
   

  HVA SYNS DERE?

   

  Patty

  Stikkord:

  NYTTÅRSFORSETTER

  BLI FLINKERE TIL Å BLOGGE!

  Nå må jeg skjerpe meg skikkelig! Jeg er en veldig dårlig blogger, og har egentlig alltid vært. Må bare skjerpe meg.

   

  SPISE SUNNERE! 

  Har skjerpet meg litt med å spise snop og skal prøve å spise mer frukt og grønnsaker.

   

  TRENE MER!

  Skal prøve å trene litt mer mage og muskler. Vil ha bedre kondis og finere mage til sommeren.

   

  VÆRE MER MED FOLK!

  Akkurat nå har jeg alt for lite tid til vennene mine som jeg savner å være med

   

  FINNE MEG JOBB!

  Trenger penger, og jeg vil ha jobb for å ha noe å skrie i CV min senere.

   

  SKJERPE MEG PÅ SKOLEN!

  Jeg er ikke særlig fornøyd med karakterene mine, må lese mer til prøvene og jobbe skikkelig.

   

  HOLDE ROMMET MITT RENT!

  Rommet mitt ser bombet ut to ager etter jeg har ryddet. Jeg må prøve å ikke rote så mye.

   

  FÅ BEDRE SELVTILLIT

  Jeg har skikkelig dårlig selvtillit, må finne en måte å ordne dette her på.

   

   

  Tror du jeg klarer å holde meg til disse her?

   

  Patty

  Stikkord:

  MixMaster Cru

  For dem som ikke har sett Norske talenter, så er MixMaster Cru en dansegruppe fra Bergen. 

  Jeg har vist om dem ganske lenge, og har sett dem danse på Festplassen i Bergen før. 

  Det var bra at de meldte seg på norske talenter, for de fortjener å bli sett av noen proffe dansere og andre folk. 

  De fortjener å danse sammen med popstjerner på scenen. Bli kjent.

  Som en av dem, som vil danse sammen med Justin Bieber. Jeg håper det noen gang kommer til å skje! Lykke til!

  Jeg er egentlig ikke særlig glad i dans selv, men da jeg så MixMaster Cru danse i byen, ble jeg stående der, sjokkert over hvordan en dansegruppe kan mikse SÅ mange dansestiler i en. 


  Kjekke Bergensere!!

  MixMaster Cru består av 6 gutter mellom 15 - 28 år, og har det kjempe kjekt sammen. 

  De sier selv at de er som brødre, selv om de krangler av og til, men hvem gjør ikke det?

   

  Som jeg har nevnt før, har de vært med i Norske Talenter i år, og de kom til semifinalen! Men de fortjente det!

  Jeg ble egentlig skuffet over at de ikke vant, men jeg har snakket med en av dem og han har selv sagt at det kranglet, og var utrolig stresset og sliten til slutt. Mend et kan jeg tro. Det må være skikkelig slitsomt å danse hver/nesten hver dag for å få det helt perfekt. 

   

  HER er audition

  HER er dommerutvelgelsen

  HER er delfinalen

  og HER er semifinalen

  Bergen er stolt av dere, gutter!

   

   

  DERE MÅ SE DE VIDEOENE!!

   

  Patty

   

   

   

  Stikkord:

  JULEFERIE SNART!

  Nå er det snart juleferie! 

  Bare 2 dager igjen!

  Jeg har ikke kjøpt alle julegavene ennå! Stress!

  Gleder meg sykt til å slappe av i juleferien! Da blir det sikkert mer blogging på meg. 

  Jeg har bare ikke giddet å blogge i det siste, er så sliten og jeg har hatt alt for mye skolearbeid å gjøre. 

  Jeg er skikkelig skolelei nå. 

  Gleder meg også til å pynte juletreet på søndag, og åpne julegavene på julaften! Blir gøy å se hva jeg får! :D

  Har enda ikke planer til nyttårsaften, må nesten begynne å tenke på det nå. 
  <3

   

  Noen andre som gleder seg skikkelig til juleferie?

  GOD JUL ALLE SAMMEN!! 

   

  Patty

  Stikkord:

  Vinn gavekort verdt 5000,- fra Nelly.com

  DENNE bloggen holder en konkurranse om å vinne et gavekort til verdi av 5000 kroner fra Nelly.com! 

   

  Stikk innom da vell, og bli med i konkurransen!

   

   

  Stikkord:

  My Idol

  Hun hadde en helvettes barndom, med moren og bestemoren som til slutt ble sittende i et psykiatrisk sykehus. 

  Da hun var 5 år, var det ingen som brydde seg om henne, moren stengte henne inni skapet og bestemoren prøvde å kvele henne med en pute. 

  Hun ble eldre og ble naturlig utrolig nydelig,

  Ikke særlig tynn, men fortsatt utrolig fin,

  Verdens fineste.

  Hun ble aldri elsket nok til å bli lykkelig,

  Hun hadde utrolig mange elskere, 

  Til og med USAs presidenten var ikke nok for henne. 

  Hun tenkte på barndommen sin veldig ofte, og ville få kontakt med moren som hatet henne. 

  Hun hadde mer og mer problemer, 

  Hun tok mer og mer piller for å glemme alt og få sove om nattene,

  Hun døde av overdose. 

   

  Hun er idolet mitt. Jeg kunne ønske hun levde ennå. Har lyst å snakke med henne, få vite mer om henne. 

  Har så mange spørsmål til henne, som jeg ikke får svar på. 

   

  Personen jeg snakker om er Marilyn Monroe

  Fineste


  Hun var så nydelig! 

  Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor regisørene ikke brydde seg om hvorfor hun tok så mange piller, og kom for sent hele tiden. 

  At folk ikke prøvde å hjelpe henne. 

   

  Lei for at hun ikke lever lengre :/

   

  Patty

   

  nytt design?

  Har noen lyst å lage et nytt design til meg? er lei denne vanlige, og jeg greier ikke å lage noe fint selv.. 

   

  HJELP!

  Life..

  Hvorfor lever vi egentlig? Hva er meningen med livet? Lever vi for å bli elsket, hatet, mobbet og plaget? Lever vi for å kjenne smerter, for å bli såret?

  sånne spørsmål har jeg i hodet veldig ofte

  Jeg er lei. 

  Livet mitt dreier seg egentlig om smerter. 

  Ja, jeg har en herlig kjæreste, som betyr alt for meg. Jeg har også verdens beste venner som jeg ikke har så mye tid til lengre, som jeg beklager for!

  Jeg har jo hatt smerter i magen, hodet og ryggen siden jeg var 4 år gammel. Jeg er også blitt såret flere ganger. Men folk som har gjort det fortjener ikke at andre skal hate dem og være sur resten av livet. Så alle som har såret meg er blitt tilgitt, uansett hva de har gjort. Alt er glemt. Jeg velger å gå videre.

  Det er selvfølgelig ikke alle som har det vanskelig, som har opplevd kjærlighetssorg, smerter og er blitt såret av andre. Noen få mennesker er heldig, de har ikke følelser, de bryr seg ikke om noen ting. De griner aldri og de er alltid glad i livet sitt. 

  Av og til syns jeg at det er bra man opplever alt dette, man blir jo sterkere av å ha det dårlig.

  "What doesn't kill you, makes yo stronger"

   

   

  Jeg gruer meg litt til 10 år fremover med smerter.. Gruer emg til å få barn, og la dem vokse. Jeg føler jeg ikke kommer til å klare det, at jeg kommer til å gi opp, og skuffe alle rundt meg. 

  Det vil jeg ikke. Å skuffe folk er det verste jeg vet,, 

  Håper bare alt ordner seg for meg og alle andre som har det vanselig

   

  Svar på spørsmål

  Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

  - Jeg bruker skjorter ja, men som oftest så tar jeg de ikke i buksen, men hvis jeg gjør det så er det bare noen få millimeter inni buksen

  Hvor kjøpte du den singletten? 

  - Kjøpte den i Polen for noen år siden, så jeg tror ikke man får kjøpt den lengre.

  Liker du Justin Bieber, hvorfor eller hvorfor ikke.

  - Jeg liker sangene og stemmen hans. Han har også utrolig kul klesstil. Jeg har ikke noe i mot han, og hater når folk hater han for ingenting. Han har jo ikke gjort folk noen ting. Skjønner ikke hvorfor folk skal hate han. For at han har alt, de andre ikke har? Sikkert pga det ;P

  Har du noen mål for livet?

  - Ja det har jeg. For det første vil jeg bli ferdig med utdanningen før jeg får barn, hvis jeg blir gravid før jeg er 23 så vil jeg ta abort, selvom jeg er i mot abort. Jeg vet bare at jeg ikke kommer til å klare å ta meg av ungen før jeg har penger og litt mer plass. For det andre vil jeg flytte ut snarest mulig og bli interiørkonsulent eller interiørdesigner. Jeg har lyst å ta høyere utdanning, men det spørs om jeg trenger det.

  Hvem er din aller bestevenn, og hvorfor?

  Min aller bestevennine er Ragnhild. Hun har alltid vært der for meg. Selvfølgelig har hun gjort ting som ikke var så ok. Men hun er tilgitt for alt. Alle kan ikke være perfekte. Hun var den første som prøvde å snakke med meg da jeg kom til Norge. Den første som begynte å henge med meg. Jeg ble utrolig fort glad i henne. Hun er bare den beste jenten man kan treffe. Jeg savner å være med henne. Har nesten sluttet å henge med henne på grunn av at jeg har fått meg kjæreste. Trener sammen med henne, begge to er trenere for minilaget, så går vi på samme skole. Prøver å få så mye tid sammen med henne, men det er ikke alltid like lett. 

  Nyeste bilde av oss! Glad i deg! <3

   

  Hvordan møttes du og din bestevenn?

  - Skolen. Vi gikk i samme klasse på ungdomsskolen.

  Er det noe du savner?

  - Savner familien min i Polen, Frankrike, Alicja (en god venn av meg), ungdomsskolen og varmen.

  Paris 2011  Monaco 2011

  Er det noe du vil forandre på her i livet? I såfall, hva?

  - Ja. Vil at alle skal ha det bra i livet. Vil bytte ut magen min med en som er frisk. 

  Er det noe du ser fram til?

  - Ser fram til å flytte ut (håper det ikke er så lenge til). Ser også fram til å ta kjæresten med meg til Polen, for å besøke familien min, og shoppe.

  Er det noe du angrer på at du har gjort? Hva da? Kunne du gjort det annerledes?

  - Jeg angrer på å ha møtt en gutt, som har forandret livet mitt helt. Jeg sier ikke hvem det er, de som vet hvem det er snakk om, vet det. Jeg kunne helt sikkert gjort det annerledes, men man kan ikke dra tilbake i tiden og jøre det man gjorde feil en gang i livet. Man må gå videre. Anbefaler det til alle.

  Yndligsfarge?

  - Har egentlig ikke èn farge jeg liker, men den jeg går med mest er beige eller svart

  Yndligsmat?

  - Det har jeg heller ikke. Jeg er glad i mesteparten av maten, liker å smake nye retter også. Det jeg liker mest er pasta carbonara og taco.

   

   

  Fornøyd med svarene?

  Patty

   

   

  New in!

  Jeg rakk ikke bussen fra skolen i dag, og da måtte jeg være i byen i en time helt alene. 

  Jeg liker egentlig å shoppe alene, så det var veldig deilig å shoppe uten folk som maste på meg. 

  Jeg er veldig kresen så jeg må virkelig like noe for å kjøpe det. 

  Det jeg kjøpte var da

  Kjøpt på Only, 179,50 ,-

   

  Hva syns du?

  Patty

   

   

  Spørsmålsrunde

  Siden jeg ikke har så mye å skrive om for tiden, så får dere spørre om noe dere lurer på. 

  Jeg svarer ikke på spørsmål jeg syns er altfor private, eller unødvendig.

  Lenge siden, med blondt hår

   

  Er det noe du lurer på? 

   

  Spør i vei!

  10 THINGS I LIKE

  1. Slappe av hjemme etter en hard og lang uke. 

  2. Gjøre gøye ting som å bade, gå på kino eller på bowling.

  3. Dyr  4. Shoppe

  5. Være alene

  6. Kaffe/Te 

  Tattooveringen jeg har lyst på.

  7. Lese blogger, selvom det er utrolig mange som skriver om det samme.

  8. Bli kjent med nye folk

  9. Få gaver

  10. Ha penger

  Vinneren av konkurransen

  Nå har jeg trukket vinneren på Random.org

  og vinneren ble..

   

  www.lifeofporn.blogg.no!

   

  Gratulerer så mye! 

   

  Patty

  8 MONTHS

  I dag er det 25.10

  Altså 8 måneder siden meg og Richard ble sammen.

  Husker det som om det var i går ;o

   

  Det er så utrolig mye vi har gjort og opplevd sammen. 

  Selvfølgelig krangler vi av og til, men kommer alltid fram til at det nesten alltid er begge sin skyld <3

  De som betyr mest

   

  Du er det beste som har hendt meg i hele mitt liv! Du betyr utrolig mye for meg, og du er den eneste jeg kan snakke med om alt.

  Jeg er utrolig glad for at vi var i samme sted i samme tid. Akkurat nå ser jeg ikke meg uten deg i framtiden. 

  Du er der alltid når jeg trenger deg, og det setter jeg stor pris på. 

  Jeg elsker av hele mitt hjerte, Richard <3

  THINGS I HATE

  Jeg hater meg selv. 

  Hater hvordan jeg er, hvordan jeg ser ut, og hvor liten jeg er.

  Hater det at jeg har for mye å gjøre, og mye å tenke på.

  Hater når folk kaller meg for dverg.

  Når jeg ser høyde forkjellen mellom meg og vennene mine på bilder og i speilet.

  Jeg hater når legene sier at jeg er frisk, noe jeg ikke er.

  Hater når folk maser, når jeg prøver å konsentrere meg.

  Hater å bli mobbet på grunn av at jeg er en polakk.

  Hater å ha vondt i hodet, noe jeg ofte har.

  Hater å skuffe folk.

  Hater å lese til prøver.

  Hater å sitte hjemme alene når jeg er syk.

  Hater folk som tror de er best, og at alle liker dem.

  Hater å ikke ha penger.

  Hater å være allergisk mot frukt jeg liker, og nøtter.

  Hater når folk tvinger meg til ting jeg ikke vil gjøre.

  Hater å sove alene i en dobbelseng.

  Hater vinter, og gå med mye klær.

  Hater regn, selv om jeg bor i Bergen og bør være vandt til det.

  Hater bråk.

   

   

  Det er sikkert mye mer jeg hater, men kommer ikke på det nå.

   

  Patty 

  KONKURRANSE

  Ja! Min første konkurranse. 

  Vil bare at andre skal få bruk av de tingene jeg ikke har brukt, og ikke kommer til å bruke.

  Det du kan vinne er

  Heat (Beyonce) parfyme

  To par øredobber fra Cubus
   

  Alt du må gjøre er å skrive en kommentar om at du er med, og gjerne dele innlegget videre. 

  Jeg trekker en vinner neste søndag 28.10

   

  Lykke til alle sammen

  Patty

  Panda - skjønneste dyret ever!

  Panda er favoritt dyret mitt.

  Vil bare vise dere at de er faktisk SYKT søte!

   De små, runde, skjønne dyrene får meg alltid til å smile når jeg er lei meg.

   


   Sant de var søt? <3

  Patty

  Jeg er lei

  Det hender veldig ofte at jeg sitter her, men veldig vondt i magen, og ikke kan gjøre noe med det.

  Vondt i magen er ikke noe big deal egentlig, men hvis det skjer 5 av 7 dager i uken så blir man lei til slutt.

  Jeg har hatt det sånn i flere år nå. Det går ikke an å bli vant til det heller. 

  Har vært hos legen utrolig mye de 2 siste årene.

  Har tatt utrolig mange prøver, men de sier det er ingenting som er gale med meg.

  Men det må jo nesten være NOE. 

  Jeg får vondt av å sitte i ro, får vondt av å løpe, av å stresse, av å tenke mye, av å være sliten... av ALT.

  Dette er bare utrolig vanskelig, har hatt problemer med magen siden jeg var fire år gammel, og nå er jeg virkelig lei.

  Lei av legene

  Lei av sykehuset

  Lei av alle prøvene

  Lei av folk som sier det kommer til å gå bra,

  og at det ikke er noe

  Lei av å ikke vite hva som skjer med meg.

   

  Det er veldig ofte jeg sitter meg ned å griner. Hater rett og slett å snakke om følelsene mine, om fortiden min. Jeg føler jeg er ensom, selvom jeg har få, men veldig gode venner rundt meg. Jeg velger fortsatt å holde alt for meg selv. Det er derfor jeg valgte å dele følelsene mine her, med folk jeg kanskje ikke kjenner. 

  Om kveldene etter lange dager med smil på munnen og løgn om at det går bra, sitter jeg meg bare ned til sengen og faller sammen. Tar fram puten og legger meg ned. Sånn sovner jeg nesten hver eneste kveld.

   

  Patty

   

   

  Come Back

  Nå er jeg hjemme fra ferien min.

  Ferien uten internett eller TV. 

  Det var faktisk kjempe deilig å ikke ha folk som maser og ikke høre noe om politikk på TV. 

  Var også veldig deilig å komme hjem til foreldrene mine og sengen min.

   

  Først reiste vi til Sverige, Fjällbacka, og bodde hos en vennine av moren til Richard.

   

  Her bodde vi da

  Fjällbacka fra broen  Tur  Vannet er utrolig fint til å ta bilder av!

  Fjällbacka og Richard

   

  Jeg har hatt det utrolig kjekt, og jeg likte meg veldig godt akkurat i den byen der. 

  Det er veldig øde der om vinteren, siden det er veldig få mennesker som bor der fast. 

  Men byen var utrolig fin. Masse smale gater, med søte, små hus. 

  Bare elsket Fjällbacka! <3

   

  Anbefaler å dra dit! 

   

  Patty 

  Dårlig blogger

  Sorry for ingen blogging de siste dagene, men jeg har det utrolig travelt. 

  Har utrolig mye å øve på til prøvene, lekser og framføringer. 

  Sånn er det alltid uken før høstferien.

  Blogger sikkert litt i morgen, før jeg skal til Sverige med kjæresten min.

  Det er desverre ikke internett der, så det blir heller ikke noe blogging i helgen.

  Skal skjerpe meg i neste uke

  LOVER!

   

  Patty

  Outfit 23.09

  I dag har jeg vært i familiebesøket/bursdagsbesøket til kjæresten min.

  Det var så koselig å sitte der med nesten hele familien hans, og prate litt om alt fra A til Å

  Tok desverre ingen bilder, men her er da outfiten min i dag.  Dette var en veldig varm dag, så jeg tok på meg denne toppen her. 

  Topp -  Bikbok

  Bukse - Bikbok

  Uglesmykke - Fikk av kjæresten min (fra Spania)

   

  Forresten, så passet jeg verdens skjønneste guttunge i går!

  Han er 2 år og heter Max.

  Se på den søte lille gutten!
  Han er så herlig!!

  Ønskeliste!

  Jeg har lyst på så mye fint, men har jo ikke penger til å kjøpe alt, 

  må finne meg jobb så kan jeg kjøpe meg noe jeg ønsker meg mest!

  Her er ihvertfall noe jeg planlegger å kjøpe meg i fremtiden.

  Topp

  Ebay 32,-

  Pute

  Kremmerhuset 299 ,- 

  Sengeteppe

  Kremmerhuset 299,-

  Skull bracelet

  princesspjewerly.com 12 $

  Spike bracelet 

  Glovestar.pl 40,-


  Kremmerhuset 699,-

   

  16.09.2012

  I dag har jeg vært hos noen venner av familien til typen min, sammen med han.

  Vi kjørte i 50 minutter eller noe. Det var langt ute på Sotra. Glesvær eller noe sånt.

  Selvom det var et veldig øde sted, så var det utrolig fint der ute. 

  Jeg kunne lett tenkt meg å bo der når jeg blir gammel. 
  haha, det blåste litt!


  Emo..

  Man kan se rett ut på sjøen.

  Meg til slutt..

   

  Hva har du gjort på i dag?

  Verdens beste kjæreste har bursdag!

  I dag har kjæresten min, Richard 17 årsdagen sin. 

  Prøvde å bake kake før jeg dro ut til ham, men jeg er så flink kokk at den ikke ble særlig god.

  Han ville ikke finne på noe gøy så vi ble sittende hjemme. 

  Vi koste oss uansett. 

  Han er verdnes herligste gutt. 


  Gaven fra meg

  Søtingen min <3

  Gaven han fikk av naboen sin. Haha babysett! :D

  Film er alltid kos <3

   

  Hatt en fin dag?

   

  Patty

   

  Ny jakke!

  Tidligere har jeg lagt ut bilder av noen jakker jeg synes var fine, jeg prøvde de fleste av dem i dag, og jeg var litt for liten til alle, så jeg kjøpte meg en annen enn det jeg forventet. Altså.. en HVIT en. Men jeg elsket den! Den er så varm og myk! 

  Elsket pelsen! 

  CUBUS 799,-

   

  Hva syns dere?

   

  Patty

  Litt om meg

  Siden denne bloggen er ny, så tenker jeg å skrive litt om meg selv. 

   

  1. Jeg er polsk, og har bodd i Norge siden 06.08.2008

  2. Jeg ble født 13.06.1995

  3. Jeg er bare 150 cm høy

  I forhold til bestevenninen min :p

   

  4. Jeg spiller basketball (har spilt i nesten 3 år)

  5. Jeg går på Vg2 Interiør & utstillingsdesign sammen med noen skjønne 

  6. Jeg har 3 bestevenner

  Ragnhild 

  John

   

  John Paul 

   

  7. Jeg har verdens beste kjæreste

  Richard <3

   

  8. Jeg er veldig intresert i interiør, og små detaljer til huset.

  9. Jeg kan være litt klein av og til i følge RIkke ;)

  Kommer sikkert finere bilder! ;) 

  (Rikke går i klassen min forresten)

   

  Patty
   

  Velkommen til min blogg!

  Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. 

  Tror ikke jeg klarer å blogg hver eneste dag, men jeg skal prøve så godt som mulig

  Jeg heter Patty Maria, er 17 år og bor På Askøy, utenfor Bergen.

   

  Dette var et kort innlegg, men det kommer et lengre senere :D

  hits