• Oslotur

  Jeg har egentlig aldri vært i Oslo for å bare være der holdte på å si, det må alltid være noe god grunn til at jeg skal dit, for å si det sånn. Det har ikke noe med at jeg ikke liker Oslo, for denne helgen fant jeg ut at jeg elsker den byen, det har bare me at jeg ellers nesten aldri har tid til å reise og hvis jeg da skal reise så må det bli utenfor Norge. 

  Denne gangen fant jeg ut at jeg må reise til Oslo om ikke så lenge for å oppleve byen og gjøre andre ting enn å stresse med ting, med tanke på at jeg var i Oslo i nøyaktig 22 timer og ikke fikk gjort på så veldig mye. Jeg har heldigvis en god venninne som bor utenfor byen, så jeg fikk tid til å se henne igjen, og ikke minst være litt turist og pose på operahuset, haha. Jeg fikk faktisk handlet på nye yndlingsbutikken min på Aker Brygge også i tillegg til at jeg fikk smake på den kjente Joe & the Juice som vi dessverre ikke har i Bergen. 


   

  Håper dere har hatt en like fantastisk helg som meg. 

  Hva har du gjort på i helgen? 

  REBECCA HOLDER

  Skrevet den 11.10.2016 klokka 15:24

  Oslo er helt fantastisk - men også veldig masete når man bor her, hehe :) I helgen koste jeg meg hjemme og sammen med gode venner :)

  Patty Maria

  Skrevet den 11.10.2016 klokka 21:15

  REBECCA HOLDER: Ja, skjønner det! Det er dessverre sånn det er i storbyer, hehe! Høres ut som en bra helg det :)

  mairho

  Skrevet den 11.10.2016 klokka 16:21

  Så koselig, er veldig lenge siden jeg har vært i Oslo selv, så vil gjerne dra dit snart :-D

  Patty Maria

  Skrevet den 11.10.2016 klokka 21:15

  mairho: Håper du får muligheten snart :)

  Skriv en ny kommentar

  hits