• Faux fur on thrasher

  Det er så kjekt å kunne kombinere egne klær med samboeren sine til et kult antrekk, som man gjerne ikke har tenkt på før. Jeg liker litt oversized t-skjorter til tider og jeg tror jeg har vokst litt ut av det å gå med trange klær som man såvidt puster i, så lånte tskjorter er helt perfekte akkurat nå. Det betyr bare at jeg får utvide horisonten litt og se klesskapet fra andre kanter.


  Motivasjonen min kommer som oftest av at jeg får kle meg i det jeg vil, og kombinere ulike stiler og klær. Det er bare så kjekt å faktisk se hva som kommer ut av det. Dagen blir automatisk så mye bedre, og jeg får gjort utrolig mye mer enn hvis jeg bare hadde gått med joggebukse, noe jeg forresten aldri gjør (jeg eier faktisk ingen joggebukse, haha). 

  Jeg er dessverre veldig jentete på kles fronten og står gjerne en halvtime foran klesskapet for å finne noe greit å senge på meg. Er du en av oss selv? Se inn i skapet til kjæresten da vel! Det kan kanskje hjelpe litt, å gi deg litt inspirasjon og muligheter. 

  Liker du å prøve ut nye stiler og antrekk? 

  Eline

  Skrevet den 04.10.2016 klokka 22:41

  Så stilig antrekk! Elsker slike oversized t-skjorter! :)

  Patty Maria

  Skrevet den 05.10.2016 klokka 11:17

  Eline: tusen takk! Utrolig deilig å gå med! :)

  mairho

  Skrevet den 05.10.2016 klokka 16:11

  Så kult antrekk! Selv er jeg vel egentlig ganske forsiktig med hva jeg kler meg i, men skulle gjerne hatt litt mer selvtillit til å utforske og mikse flere plagg sammen :-)

  Patty Maria

  Skrevet den 05.10.2016 klokka 20:22

  mairho: åh, tusen takk! Skjønner, noen dager er jeg også litt sjenert på den fronten og bare kler meg for å ikke skille meg ut :)

  Lilli

  Skrevet den 05.10.2016 klokka 21:47

  Stilig :D

  Patty Maria

  Skrevet den 06.10.2016 klokka 19:49

  Lilli: tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  hits