• Det ultimate høstantrekket

  Været som herjer ute for tiden får en til å ville sitte hjemme under et teppe med en kopp kakao i hånden, men må man ut så må man dessverre det. Skal man ut bør man egentlig ta på seg litt mer klær enn for noen uker siden. Jeg er ikke noe glad i høst med tanke på at det blåser og regner utrolig mye, og samtidig utgjør dette jentenes verste fiende. Har man tatt seg tid til å fikse seg på håret og gjerne sminket seg som vanlig, ser det ikke like bra ut når du ankommer stedet du skal til som det gjorde før du dro hjemmefra. Da er caps en praktisk løsning, det er kult og den dekker til håret og sminken. I tillegg passer caps til mange ulike antrekk. Siden det er høst, er det på tide å ta på seg favorittkåpen og gode joggesko eller helst støvler, haha.  

     Selv om jenter som oftest vil se bra ut, må man huske å ta på seg nok klær i forhold til været. Jeg er dessverre en av dem som ofte velger antrekket ut i fra hva som er fint og ikke ut i fra været, noe som fører til at jeg blir ofte syk. 

  Høst er også veldig bra årstid til å bruke farger som grå, burgunderrød, sennepsgul, mørkegrønn og ikke minst svart, så hvis du eier noe i denne fargen nå er tiden inne for å få bruk av plagget. Sleng det på, og boom der har du det ultimate høstantrekket!

  Dårlige bilder skyldes litt sein fotografering i går. 

   

  Har du en favorittkåpe til høsten? 

  Ha en fortsatt fin fredag og ikke minst helg!

  Henriette Celin

  Skrevet den 30.09.2016 klokka 12:35

  Så enkelt og pent! og elsker jakken <3

  Patty Maria

  Skrevet den 30.09.2016 klokka 14:10

  Henriette Celin: Åh, tusen takk! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits