• 30 dager uten godteri

  ...og flere skal det bli. Jeg liker meg selv veldig godt når jeg ikke spiser godteri, energien ikke går opp og ned og jeg sparer penger med det samme. Jeg synes ikke godteri egentlig er noe big deal, men jeg ville forandre kostholdet mitt litte granne og heller spise frukt istedenfor, med tanke på hvor lite frukt jeg spiste før. Jeg kan samtidig ikke si at jeg ikke har spist sukker, for det finnes mye druesukker i frukt.Men dette sukkeret trenger man i kroppen. Godteri derimot inneholder mye mer søtningsstoffer enn vi trenger i kroppen, men for all del spis godteri, men alt har sin grense.  

  Avhengigheten av sjokolade, var det som fikk meg til å endre på kostholdet mitt, både i forhold til økonomi og i forhold til at jeg ikke klarte å fungere skikkelig uten sjokolade. Jeg er veldig sta så når det kommer til sånne ting klarer jeg meg veldig fint. Jeg spiser heller popcorn fra tid til en annen, og nå når butikken nedenfor meg har fått inn billig frukt, er det enda enklere å holde seg til nyttårsforsettet. Jeg har ikke planlagt hvor lenge jeg skal holde meg unna godteri, men jeg har aldri synes det er noe godt heller så vi får nesten vente og se.

  Frukt inneholder masse av andre næringstoffer vi trenger i kroppen, så de er absolutt mye bedre å spise enn godteri. Og det er jo så mange forskjellige smaker også!   Det var faktisk veldig tungt de første dagene, og jeg har fått tilbud om kake flere ganger jeg har vært på besøk, men jeg har vært veldig flink til å holde meg unna alt sånt. Selv om jeg ikke tåler så mye av frukt og grønnsaker har det gått veldig fint.

   

  Om du har lyst å endre kostholdet ditt, er det bare å gjøre det og ikke finne på unnskyldninger hver dag. Det er ikke så vanskelig som mange tror, og det finnes masse frukt og grønt å velge mellom, som kan hjelpe deg med det!

   

  Spiser du mye godteri? Har du holdt deg til nyttårsforsettet ditt? 

  Henriette Celin

  Skrevet den 30.01.2016 klokka 12:24

  Man sparer jo penger ja, og jeg føler alltid at huden min blir bedre også ^^

  spiser ganske sunt generelt, selv om jeg koser meg i helgene. Og føler at ting har bedret seg både for kropp og sjel etter at jeg har begynt å spise enda sunnere i hverdag og litt helg (:

  Stå på med godtestoppen!

  Patty Maria

  Skrevet den 30.01.2016 klokka 12:30

  Henriette Celin: jeg har merket det jeg også! Det finnes flere positive ting med å ikke spise godteri :)

  Henriette Celin

  Skrevet den 30.01.2016 klokka 12:32

  SV: Enig! og det er helt sant :-D

  anastasia

  Skrevet den 30.01.2016 klokka 16:35

  Oj, så flink du har vært! :D Man kan jo spise godteri, men alt med måte ;P Men veldig bra, og du kan være mer enn stolt av deg selv! =D Jeg spiser faktisk ikke godteri, verken smågodt eller sjokolade. Om jeg spiser så er det kanskje 1 gang i året. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er rett og slett ikke så glad i godteri egentlig. Liker bedre å spise salt potetgull fremfor alt det søte :p Men kan spise kaker å sånne ting.. det elsker jeg (a) Hadde 1 nyttårsforsett -begynne å trene, det gjorde jeg! haha! :p

  Patty Maria

  Skrevet den 30.01.2016 klokka 17:02

  anastasia: Like greit kanskje! Jeg synes det er like greit å heller la vær.
  Så flink! Jeg har enda ikke begynt haha!

  Skriv en ny kommentar

  hits