• Nå har jeg bestemt meg!

  Jeg har lenge tenkt på å farge håret mitt, fordi jeg er ganske lei den naturlige fargen min som jeg har nå. Det ble veldig mye tanker, og for og mot granny hair, altså lysegrått. Det er nok litt vanskelig å farge mitt hår så lyst, for det varer nok ikke så veldig lenge og det blir stress med tanke på hvor mange ganger jeg må bleke og farge det. Hår blir så enkelt ødelagt, hvertfall når en bleker det. Håret mitt er ødelagt nok fra før i tillegg til blekingen så jeg har funnet ut at jeg har lyst på en mørk nyanse av grå. 

     (Alle bilder er fra weheartit)

  Det var noe slikt jeg har tenkt på, helst mørkegrå med litt striper. Jeg har faktisk bestilt meg time hos yndlngsfrisøren min i Polen, så da får jeg helgetur i tillegg til ny farge! Jeg gleder meg allerede ufattelig mye, og håper virkelig de er i stand til å fikse meg sånn hår, selv om jeg ikke tviler ett sekund på at de klarer, siden de er utrolig flinke. 

  Jeg er heldigvis den type person som liker å finne ting litt sprøe ting av og til selv om jeg kanskje virker som den roligste jenten dere har hørt om. Jeg er ikke redd for noen ting og om dette ikke blir fint er det vel bare å farge det igjen! 

   

  Hadde du turt å farge håret til grått? Hva syns du om grannyhair? 

  anastasia

  Skrevet den 28.01.2016 klokka 21:50

  Jeg ELSKER grannyhair og har har hatt grått hår! Men.... det går ut så fort og det i seg selv er ganske synd... sånne farger som rød og rosa og alt sånt, man må tilsette fargepigmenter for å kunne bevare fargen. Men jeg sier.. kjør på! =D det blir sikkert kjempe kult! :D og gleder meg til å se resultatet! Kan også anbefale å kjøpe en silver sjampo for å bevare den gråe fargen :) Selv brukte jeg loreal sin, men om du googler så kan du sikkert finne noen gode produkter =)

  Patty Maria

  Skrevet den 28.01.2016 klokka 22:41

  anastasia: tusen takk for tips! <3 jeg har hatt lyst på det lenge og folk har sagt at det er utrolig stress, men hva gjør vel det om man vil ha kult hår? :-D jeg har jo egentlig blitt inspirert av deg og dine hårfarger som jeg bare digget! <3

  anastasia

  Skrevet den 29.01.2016 klokka 15:07

  Bare hyggelig! =D Ja nei altså. jeg tenker at det er stress med uansett hvilke hårfarge du har. Til og med når du er blond så må du passe for solen for eksempel, osv. Så jeg tenker hvis man er klar over hva som må gjøres for å bevare fargene man har så er det ingen problem. Dessuten så ser jeg ikke hva som egentlig er stresset! :p Man bevarer jo fargen ved å bare hive seg inn i dusjen også bare vaske håret! :p Det man også kan gjøre er at man eventuelt etter 3 uker drar til frisøren slik at frisøren kan legge på litt mer gråtoner i håret slik at det ikke forsvinner helt ut. For når jeg hadde grått hår så forsvant det veldig fort, så dro jeg igjen og da fikk jeg litt mer dypere grå farge. Jeg har jo to venninner som jobber som frisører og begge har jo sagt at når det kommer til grå hår så er det best å ta for mye enn for lite fordi fargen går ut kjapt.

  Åååh sier du det?<3 Åh, det var nu koselig å høre! :D Nå ble jeg glad! ^^.

  Patty Maria

  Skrevet den 29.01.2016 klokka 18:06

  anastasia: tusen takk for alle tips! Da er jeg hvertfall opplyst litt om hva som må gjøres og sånn. Jeg skal nå prøve å ta vare på fargen min!

  Skriv en ny kommentar

  hits