• Bestilt fra eBay

  Det er 3-4 år siden jeg har vært i syden og i år har jeg nesten bestemt meg for å dra på noe syden ferie. Jeg synes bare det er altfor lenge siden jeg har fått solt meg ordentlig og fått noe fin farge, nå må jeg bare reise til noe varme strøk og ligge på stranden dagene lang. 

  Nå når jeg har bestemt meg for å reise til sommeren, måtte jeg nesten bestille meg ny bikini, det ble ikke èn og ikke to, men det ble 3 stykker.Eller det ble to nye bikinier og en badedrakt som jeg synes var kjempe kul, og verdt de 70-80 kronene den kostet. 


  1. HER 2. HER 3. HER

  Er nok en stund til jeg får dem, men det er greit å være forberedt. Jeg får bare ikke håpe de blir slik som man ofte ser på "expectation vs reality" bilder på nettet. Man vet nemlig ikke hva man får i posten når man bestiller fra eBay, med tanke på størrelser og kvalitet. Om det er feil størrelse eller plagget ikke er slik som man trodde, blir det nok ikke så mye tap siden eBay er så billig. 

  Nå gleder jeg meg bare til å få disse i posten og vise dere hvordan de egentlig er. 

   

  Har du bestilt noe fra eBay før? 

   

  Henriette Celin

  Skrevet den 28.01.2016 klokka 15:20

  Så fine bikini`er + en badedrakt du kjøpte deg :-D

  veldig greit å ha det klart før en sydenferie. Men som du sier, fra ebay vet man nesten aldri hva man får hjem i posten. Kvaliteten kan variere veldig. Håper de er like fine som på bildene da ^^

  Patty Maria

  Skrevet den 28.01.2016 klokka 19:33

  Henriette Celin: Hehe, håper jeg også!

  Skriv en ny kommentar

  hits