• Drømmer meg bort

  Jeg er egentlig den type person som helst vil oppleve mest mulig i løpet av sitt liv. Jeg vil reise verdens rundt sammen med de som betyr mest for meg. Nå når kulden er kommet angrer jeg littegranne på valget mitt om å studere rett etter videregående. Hadde jeg tatt meg et friår og spart litt mer penger tidligere, kunne jeg opplevd litt før jeg igjen ble stengt inne i samme situasjon som en fattig student. Jeg har aldri vært populær nok til å reise på sydenturer med en kul gjeng, med tanke på hvor få venner jeg hadde og jeg har aldri hatt penger til det heller for det er jo svindyrt.  I den siste tiden har jeg sittet og drømt meg bort på forskjellige reise sider, der jeg fant masse restplasser til veldig lite penger. Noe jeg godt kunne tenkt meg. Å reise til varmere strøk og oppleve det alle nordmenn snakker om. Det er utrolig mange steder jeg har lyst å reise til, men det jeg drømmer mest om akkurat nå er Spania. Jeg kjenner så mange som heller jobber dette året, og det gjør meg deprimert fordi jeg må heller sitte og lese dagene lang. 

  Det finnes selvfølgelig positive sider av studiene, man må bare vente 3-5 år, og få seg en skikkelig god jobb. Da tjener man bedre enn de som droppet studiene og gikk rett ut i jobb. Det er da jeg kan begynne å reise rundt og oppleve masse sammen med min kjære og mine venner, om jeg ikke får meg barn da, noe jeg ikke har planer om helt enda. 

  Selv om jeg er student prøver jeg å spare mest mulig, for å faktisk kunne oppleve noe andre steder enn kalde Norge når sommeren nærmer seg med store skritt. 

   

  Har du planer om å dra til syden i sommer? 

  Pleier du å drømme deg bort også?

  Iselin Renée

  Skrevet den 17.01.2016 klokka 12:14

  Det hadde vært herlig ja :)

  Patty Maria

  Skrevet den 17.01.2016 klokka 13:15

  Iselin Renée: Jaa!

  anastasia

  Skrevet den 18.01.2016 klokka 18:40

  ahh, jeg drømmer meg bort hver eneste dag..... vi har faktisk hatt dårlig med snø i det siste i Trondheim... men plutselig kom snøen og da begynte man hvert fall å drømme! :p jeg har ingen syden planer nei, men skal til Sør Afrika på prosjektarbeid, så det blir nok spennende :)

  Patty Maria

  Skrevet den 18.01.2016 klokka 20:42

  anastasia: Ja, samme her i Bergen! savner varmen og regnet allerede.. Der er du heldig, har så lyst å reise til Afrika jeg og! :o

  Skriv en ny kommentar

  hits