• nytt år, nye muligheter?

  Da har det seg sånn at jeg rett og slett har vært for giddeløs til å blogge, jeg har jo tross alt hatt ferie og det har vært ganske stille på bloggen i den perioden. Jeg hadde nok ikke hatt noe å blogge om heller, fordi jeg syns det er så kjedelig å lese/ skrive om de samme tingene alle andre blogger om som julaften, den deilige ferien de har hatt gjerne i syden så alle skal misunne dem, nyttårsaften og ikke minst nyttårsforsetter. 

  Min ferie har vært relativt kjedelig i forhold til andre sine, bortsett fra at jeg lærte meg å stå på ski og falt alt for mye så jeg har blåmerker og og gangsperr over hele kroppen.

  Nå når 2016 er begynt har jeg tenkt jeg skulle fokusere litt mer på bloggen enn det jeg har gjort tidligere. Selv om det er masse andre ting som skole, trening og jobb jeg må fokusere på skal bloggen oppdateres oftere og bildene skal bli bedre nå når jeg har fått meg nytt kamera. 

  Jeg har nesten hatt en måned ferie og det har vært utrolig deilig og jeg trengte det, men når er det snart på tide å komme seg på skolen igjen, jeg er blitt lei av å ha fri og ikke gjøre noe fornuftig ut av dagene. Jeg er en type person som liker å være opptatt og heller ha en eller to dager fri i helgene for å slappe av, men en hel måned?! Heldigvis skal jeg på jobb i dag og endelig få gjøre noe mer enn å bare chille. På mandag begynner skolen og jeg er så motivert nå at jeg tror jeg kommer til å lese alle pensumbøkene første uken, haha. 

  Jeg har forresten to nyttårsforsett som er å trene mer og spise mindre godteri/sukker. Frem til nå har jeg vært overraskende flink og ikke spist noe sukker siden nyttår. Jeg har bare trent en gang men det er bare smertefult nå når jeg har vondt over alt, spesielt i ryggen og magen etter treningen. 

   

  Håper alle har hatt en fin ferie og feiret med måte! 

  Hvordan har din ferie vært? Har du noe nyttårsforsetter?

  Maiken Elise

  Skrevet den 06.01.2016 klokka 13:20

  Gleder meg også til å starte skikkelig opp med alt igjen, er så deilig å ha noe å gjøre, spesielt etter en lang ferie :-) Ha en fin dag!

  Patty Maria

  Skrevet den 06.01.2016 klokka 13:36

  Maiken Elise: stemmer det! Håper hvertfall jeg ikke blir lei skole etter en uke!

  Skriv en ny kommentar

  hits