• Hvor kommer alt hatet fra?

  I dag tok jeg meg en pause fra lesingen, siden jeg er blitt syk og ikke føler for å lese særlig mye. Så hele kvelden har jeg ligget i sengen og sett på "The Ellen show" fordi jeg bare digger denne damen, og da jeg kom et godt stykke ned på opplastningene kom det en haug med Justin Bieber videoer. Jeg har aldri vært noe spesiell stor fan av han men jeg skjønner virkelig ikke mennesker som hater på han mest av alt her i verden. Han er bare 21 år gammel ung mann som prøver sitt beste når det gjelder musikk og det å være forbilde for noen.    

  Han har jo sangstemme, ser bra ut og prøver å takle kjendispresset så godt han kan. Hva er da poenget med å kommentere hvordan han ser ut og hvor dårlig musikken hans er, når du heller kan la vær. Finnes det egentlig noe grunn til å hate noen du ikke personlig kjenner? Dette har jeg aldri forstått meg på, kan ikke folk slutte å hate hverandre for alt det negative de gjør, og heller se på alt det positive ved dem? Alle prøver og feiler, og det at Justin har gjort en del ting som ikke har vært helt som de skulle, er normalt å gjøre. Alle av oss har gjort ting de angrer på, men når kjente personer gjør noe gale er det tusen ganger verre. 

  Jeg diskuterer alltid med folk som sier ett eller annet stygt om kjendiser fordi det er veldig unfair med tanke på at de, det er snakk om ikke kan forsvare seg selv. Det at han har gjort tusenvis av gode gjerninger, og gjort så mange mennesker over hele verden glad betyr ingenting i motsetning til den ene tingen han gjør feil. Og dette gjelder ikke bare kjendiser, det gjelder oss enkle mennesker også. Slutt å hate på hverandre og se heller på alt det positive personen har gjort. Om du ikke kjenner personen, ikke la deg påvirke av andres meninger.

   

  Ha en fortsatt fin helg!

  Skriv en ny kommentar

  hits