• En vellykket shoppingtur

  Jeg har hatt fri fra skolen i dag så jeg har hatt tid til både å gå på kafè med mammaen min og å shoppe med bestevennen min. Det var på tide å kjøpe litt kalendergaver siden jeg ikke har så mange og det faktisk er 24 gaver man skal kjøpe! Jeg digger utfordringen om å kjøpe så mange forskjellige gaver, siden jeg aldri har laget julekalender før og jeg syns det er utrolig gøy. Kjæresten min sier jo at jeg ikke trenger å kjøpe så mange gaver, men han fortjener jo mer enn pengene kan gi for alt det han har gjort, gjør og kommer til å gjøre for meg. Jeg vet jeg ikke kan gi han det han ønsker seg aller mest, siden det er ting som studenter ikke har råd til, men jeg prøver mitt beste og håper han blir fornøyd. 

  Jeg fikk faktisk kjøpt noen julekalender gaver og en utrolig fin gave til mammaen min som hun absolutt blir fornøyd med. 

   

  Så har jeg faktisk fått tatt bilde av dagens antrekk som jeg håper dere liker!   Bukse og skjorte - H&M // Jakken husker jeg ikke hvor er fra // Sko - HER

   

  Har du kommet langt i juleshoppingen? Har du noen gang laget julekalender for en gutt? 

   

  Ha en fin kveld og feire helgen! 

   

   

  Monia Bjørneraas

  Skrevet den 13.11.2015 klokka 22:13

  har blitt ferdig med julegaver til kjærestenmin, resten står igjen. ANER ikke hva jeg skal kjøpe, så problemet løser jeg nærmere jul! Mas er et under :)

  Patty Maria

  Skrevet den 13.11.2015 klokka 22:15

  Monia Bjørneraas: Oi, såpass! Så flink du er! Når det kommer til å kjøpe gaver til de andre er det vel lurt å be om noe ønskeliste av dem eller sette seg veldig i hva personene trenger og liker :)

  Skriv en ny kommentar

  hits