• #motivert

  Det skjedde noe i går kveld som påvirket hele tankegangen min når det kommer til hvordan jeg lever. Da jeg våknet i dag tidlig ble jeg utrolig motivert, så tenkte jeg for meg selv "Skjerp deg". Det ga meg et skikkelig motivasjonskick til å både slutte å spise usunt, begynne å trene, bli glad i meg selv og ikke minst fokusere på jobb og skole. 

  Før var jeg alltid en gledesspreder og det har jeg bestemt meg for å bli igjen! Jeg elsker å gjøre andre glad og det gjør dagen min bedre å se andre smile. Jeg hater meg selv som en kjedelig, sliten person som ikke orker noen ting.

  Jeg trengte det depresjonsøyeblikket for å bli meg selv igjen, og jeg håper det forblir sånn! Jeg ble også motivert til å blogge mer, så forvent mye av meg fremover!    

  Har du noen gang opplevd et skikkelig motivasjonskick? 

   

   

  Sofie Caroline Nilsen

  Skrevet den 05.11.2015 klokka 19:43

  Stå på :) tankegangen har såå mye å si !

  Patty Maria

  Skrevet den 05.11.2015 klokka 19:56

  Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! Ja, man må bare innse det!

  Benedicte Arntzen

  Skrevet den 07.11.2015 klokka 10:54

  så herlig!

  Anastasia

  Skrevet den 07.11.2015 klokka 11:02

  Alltid greit når man plutselig får motivasjon til alt! Blir nesten som å se lyset! Hehe! Har vel opplevd motivasjonskick... må vel være i november i fjor før eksamen.. DA leste jeg dag inn og dag ut. Vet ikke hva som skjedde men var helt anderledes menneske i den perioden! :p Klarte å konsentrere meg bedre, huske bedre osv... men dette året ser ganske dårlig ut så vi får se :p

  Patty Maria

  Skrevet den 07.11.2015 klokka 20:55

  Anastasia: Haha, kunne ønske jeg var SÅ motivert til å lese da! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits