• Koselig helg på Voss

  Hei, alle blogglesere! 

  Det ble dessverre ikke noe blogging i løpet av helgen, men jeg valgte heller å tilbringe tiden med familien til kjæresten. Jeg syns det alltid er like kjekt å dra og besøke dem og nå når vinteren og snøen kommer blir det nok flere turer til Voss. I år har jeg nemlig bestemt meg for å lære meg å stå på ski, har til og med kjøpt meg skibukse, ullundertøy og noen varmere sko til å gå med i snøen. 

  Frem til nå har jeg ikke vært noe spesiell vinterperson men jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å stå på ski, og nå har jeg en som kan få meg ut om vinteren og lære meg å stå på ski! Men det kommer nok mer om etterhvert som snøen kommer! 

   

  Akkurat nå sitter vi på toget til Bergen igjen og gruer oss til en ny uke med mye skolearbeid. Det er alltid like trist å reise fra Voss for jeg trives faktisk veldig godt der, og det er så deilig å få seg en liten pause fra byen.

  Vi har bare kost oss masse i helgen med en fest i går og besøk av lille niesen til kjæresten i dag. Jeg hadde ikke sett henne siden hun ble født så det var koselig å endelig få møte henne og ikke minst holde henne!   Hun var helt nydelig! Og gjett om jeg ble babysyk, haha. Tror jeg heller skal vente til etter studiene med dette. 

  Så helgen har vært en utrolig koselig familiehelg med masse god mat og ikke minst kaker som vi fikk servert på bordet i dag, Gud så mett jeg er! Man kan heller ikke si nei til en deilig kake, og det er jo ikke noe spisepress i den familien der ;)

  Håper dere har hatt en minst like fin helg som meg! 

   

  gleder du deg til vinteren? Har du hatt en fin helg?

  Henriette Celin

  Skrevet den 26.10.2015 klokka 10:13

  Å, så fin helg du har hatt da, og fint bilde! (:

  Jeg gleder meg en del til juletiden, men ikke så mye til mer kulde x) og ja, har hatt en kjempefin helg. Jobbet både torsdag, fredag, og lørdag, men ellers hatt et fint opphold på hotell i Stavanger med kjæresten ;3

  Skriv en ny kommentar

  hits