• Det å være liten

  Til dere som tror at det å være like liten som meg må være kjempekult og veldig enkelt, men der tar dere helt feil. Jeg har vært minst i klassen siden jeg begynte på skolen. Det har alltid plaget meg, fordi jeg ble mobbet på grunn av det helt siden jeg bare husker. Det har aldri vært lett å være liten.  Siden jeg var 4 år har jeg vært på sykehuset minst en gang i måneden og tok masse prøver. Jeg var innlagt i en uke minst 2 ganger i året. Tenk da, meg som en 5 åring ligge på rom med noen fremmede, eldre barn som ikke giddet å snakke med meg og sånt. Jeg hatet det! Hatet å sove alene, så mamma måtte ligge der med meg til jeg sovnet og komme til meg igjen tildlig på morgenen, så jeg ikke følte meg ensom. Denne tiden var den tøffeste tiden i hele mitt liv. Siden legene fant ut at det var noe gale med meg, så har de tatt sikkert rundt tusen forskjellige prøver, og fortsatt ikke funnet ut av hva det er for noe. Siden jeg flyttet til Norge for 5 og halvt år siden så har jeg ikke brydd meg særlig mye om dette med prøver og greier. I begynnelsen har jeg hatt litt problemer med magen, men vi fant aldri ut av dette bortsett fra den ene gangen da jeg hadde sopp i tarmene eller noe sånt. Før da jeg bodde i Polen gikk jeg tiil utrolig mange forskjellige leger som ikke fant ut av noe, bortsett fra den ene legen som tok noen extra prøver for å være sikker. Så fant han tydeligvis at jeg hadde noe som het Crohns syndrom, og det fikk jeg medisiner mot. Den medisinen jeg fikk gjorde sånn at jeg ikke vokste særlig mye og at jeg ikke la på meg. (kunne ikke bli feit uansett hva jeg spiste). Etter noen år med piller fant de ut at jeg tydligvis ikke hadde noe Crohns syndom, så jeg fikk vite at alle de pillene som ikke fikk meg til å vokse ikke var nødvendig. Jeg ble faktisk veldig deprimert, men kunne ikke gjøre særlig mye med dette. Legen som ga meg diagnosen årene før hadde flyttet til utlandet og ikke brydde seg mer. 
  Etterhvert ble jeg vant til å være minste i vennegjengen og klassen. Men da jeg kom her så var det mange på skolen så plagde meg på grunn av det at jeg er kjempe liten i forhold til andre. Hver gang jeg sier til noen at jeg spiller basketball så begynner folk å le. Det finnes faktisk ikke ting lave folk ikke kan gjøre. Jeg er faktisk ganske flink i basketball selv om jeg er liten, og det er faktisk en fordel også! 

  Så folk som mobber meg og alle andre folk som er lav, det går an å la vær å mobbe bare pga du er høyere! Du har kanskje mindre i hodet enn meg!

   

   

  #følelser #bilder #lav #mobbing #hisorie #stophating

  Show Me Your Workout

  Skrevet den 27.03.2014 klokka 08:47

  Helt riktig! Jeg er ganske liten for gutt å være og har opplevd noe av det samme. Men du lærer å leve med det, og til slutt så er det ikke noen som bryr seg lenger.

  Du kan gjøre akkurat det de andre gjør, bare til å ikke høre på bosset som kommer ut av munnen deres. For det hjelper ikke.

  Ha tro på deg selv, og ha fokus på å bli den damen du ønsker å være!

  Rebekka Sandnes

  Skrevet den 27.03.2014 klokka 08:48

  Så sykt barnslig av dem!! Du er sterk og fin som du er :)

  Patty Maria

  Skrevet den 27.03.2014 klokka 09:20

  Rebekka Sandnes: Tusen takk, jeg prøver virkelig å være sterk, men etter så mange år med å late at alt går bra blir det bare verre og verre å takle dette :/

  Patty Maria

  Skrevet den 27.03.2014 klokka 09:24

  Show Me Your Workout: Jeg har på en måte lært meg å leve med dette, og folk jeg kjenner har jo ikke noe i mot at jeg er så liten, men når det kommer til nye folk jeg blir kjent med så blir det ofte noen vitser om dette.

  Jeg prøver å være sterk men akkurat nå er jeg bare sterk på utsiden, mens på innsiden blir jeg veldig lei meg.

  anastasia

  Skrevet den 02.04.2014 klokka 19:34

  det er jo så fryktelig galt med de legene som ikke kan gjøre jobben sin ordentlig... Her ta en pille, kansje den fungere! Er veldig trist at du har blitt mobbet på grunn av høyden din, mennesker finner virkelig alt de kan pirke på og ikke. Forstår ikke at de orker en gang! Er veldig enig med den første kommentaren, ha tro på deg selv og drit i andre rett og slett! Mennesker vil aldri forandre på seg, men til slutt vil alle vokse ut av den mobbingen og da vil de se hvor mange liv de egentlig har såret holdt jeg på å si. :)

  Patty Maria

  Skrevet den 12.04.2014 klokka 13:23

  anastasia: ja! Da jeg flyttet til Norge så hadde jeg masse problemer med magen og måtte til legen hele tiden, og da sa de alltid at jeg skulle ta en paracet og legge meg for å slappe av :o

  Skriv en ny kommentar

  hits