• kjeveoperasjon?

  Jeg har lenge tenk på å få meg streng, men det er mange som syns det er stygt når man er såpass gammel. Forrige gang jeg var hos tannlegen tvang jeg ham til å skrive en henvisning til meg, så jeg kunne gå og sjekke om jeg trengte det og få litt mer informasjon. 

  Etter rundt 2 måneder med henvisningen liggende på bordet, bestemte jeg meg endelig å ringe til dem og avtale time. Så i dag var jeg på sjekk hos dem, og fikk en haug med informasjon om streng og om kjeveoperasjon som også er en mulighet for meg. 

  I det siste har jeg hatt utrolig dårlig selvtillit på grunn av profilen min/ utseendet mitt, så det at kjeveortopeden snakket om en operasjon var ganske positivt og noe jeg egentlig kunne ha tenkt meg. Selv om det tydligvis er en lang, lang prosess så vil jeg gjerne gjøre det bare for selvtilliten sin skyld. Siden jeg kom hjem i dag har jeg sittet på nettet og lest litt om selve operasjonen, og hvordan forskjellige folk har gjennomgått dette. Det høres veldig stress ut med at man må trekke noen tenner, gå med streng i rundt et halvt år før får å rette opp tennene, for å så bli innlagt på sykehuset for å ta operasjonen og bli liggende der i noen dager. Etter selve operasjonen må jeg spise most mat i rundt 6 uker, lære meg å gape og gjespe med flyttet kjeve, og leve med smerter i noen dager/uker.. Stress? 

   

  Men jeg har også sett gjennom noen bilder på google, og resultatet er virkelig verdt det!

     Sykt! Jeg har aldri trodd at det går ann å gjøre noe sånt! Det siste bilde var helt sjokkerende! Hun ble jo en helt annen person!

   

   

  Har noen av dere noen gang hatt en kjeveoperasjon eller kjenner en som har hatt det? 

  Hvordan gikk operasjonen? (vil gjerne vite mer om selve operasjonen)


  Christine N

  Skrevet den 12.03.2014 klokka 21:07

  Jeg har faktisk aldri hørt om kjeveoperasjon, så dette var ganske spennende!

  Selv så vurderer jeg å ta brystimplantater, og kanskje noe som restylane i leppene. Vi får se med tiden :)

  Jeg syntes du skal gjøre det du selv syntes er best, om du tror det vil øke selvtilliten din betraktelig om du gjør det, så kjør på :D

  Patty Maria

  Skrevet den 12.03.2014 klokka 21:30

  Christine N: Ikke sant? har aldri hørt om det før idag ;o

  Jeg syns alle bør gjøre ting de selv har lyst til, og hvis det øker selvtilliten din så er det vel bare å gjøre det!

  Jeg har bestemt meg, men jeg gruer meg veldig selv om det er lenge til operasjonen og vil høre andre sin mening :)

  unicornraape

  Skrevet den 12.03.2014 klokka 21:59

  jeg har aldri hørt om det jeg heller, men i dagens samfunn kan man vell operere det meste! såg noen som la inn silikon innlegg slik at de fikk markerte muskler til og med, helt sinnsykt

  Patty Maria

  Skrevet den 13.03.2014 klokka 18:50

  unicornraape: haha! Høres ikke klokt ut! Finnes ganske mange syke folk i verden

  Skriv en ny kommentar

  hits