• IKEA - smart oppbevaring

  I går var meg og mamma på IKEA for å se på noe julepynt men vi kjøpte mange andre ting enn julepynt! Vi har bestemt oss for å ha sølv jul i år, så det blir juletre med bare sølv pynt på og sølv-hvit farget pynt til resten! 

  Anyways! Jeg kjøpte meg en oppbevaringsboks til å ha opp på hyllen under speilet mitt!

   

  sånn ser de ut på IKEA sin side, men her får dere se før og etter bilder, hvordan det ser ut hos meg!

  Denne er utrolig praktisk å ha! Man slipper all rotet i skuffene eller hvor du vil ha denne!

  Anbefaler å kjøpe en sånn, hvis du er sånn som meg som ikke er flink til å holde det fint og rent rundt omkring!

  Denne koster bare 129 kr!!

   

   

  Har du en lignende oppbevaringsboks? 

  Er du like rotete som meg? 

  Anastasia

  Skrevet den 10.12.2013 klokka 23:00

  Jeg har prøøvd å finne en slik oppbevarings eske og spesielt til sminke, men har ikke kommet over noen som var virkelig fine! Men denne var både stor og ser ganske så praktisk ut, så godt kjøp! :D må nesten ta meg turen innom Ikea selv og se om de har flere igjen av slike! Den kostet jo ikke så mye en gang! Og jeg er nok litt rotere jeg og, spesielt når det kommer til sminken og øredobbene, smykkene osv. Har jo ingen plass å ha de så kaster bare alt i skapet! Haha! Vi kjøpte sånne " oppbevarings bokser" kan man si en gang på ikea, men de er liksom bare helt flate og har ulike størrelser, men det er ikke samme som det du har på bildet! :)

  Patty Maria

  Skrevet den 11.12.2013 klokka 08:13

  Anastasia: Jeg har selv sett veldig mye på slike bokser og endelig fant jeg en som var passende! Det var dessverre den eneste de hadde i sånn type, men det er faktisk litt bra at den er så stor og har plass til alt!

  Skriv en ny kommentar

  hits