• Lei

  Sommerkropp 2013? Jeg vet alle skriver om det for tiden og viser bilder av sommerkroppen sin og alt det der. 

  Det er så utrolig mye press på jenter for tiden! Jeg er skikkelig deprimert på grunn av utseendet og kroppen min, som ikke er noe drømmekropp i det hele tatt. 

  Jeg prøver så godt jeg kan å få meg litt mer muskler og bli litt tynnere, men det er vel ikke greit å angre rett etter man har spist, er det? Man trenger jo mat for å leve og jeg vil heller ikke få noe sykdommer av å ikke spise nok vitaminer og andre ting alle trenger.

  ''summerbody'' // Weheartit

   

  Jeg prøver å trene så hardt og mye som jeg klarer, men jeg hører ganske ofte at jeg trener for mye, og at jeg kommer til å bli skikkelig sliten etter hvert og at jeg ikke kommer til å reise meg opp fra sengen engang. Det er ikke lett å få en drømmekropp. Det er utrolig vanskelig å få det til, og det viktigste holde den kroppen lengre enn bare sommeren. 

   

  Jeg syns selv at tynne, høye jenter er utrolig pene, men jeg har sett en del større jenter som faktisk tar vare på seg selv og er mye penere enn noen av de anoreksi tynne! 

   

  Jeg skulle ønske det var sånn det var! Vær den du er! Spis det du vil! Og ikke tren hvis du ikke har lyst! Ikke push deg selv til noe du ikke har lyst til å gjøre!

   

  Stikkord:

  Skriv en ny kommentar

  hits