• Deprimerende dag med lykkelig slutt

  Det er ikke ofte jeg blir deprimert av regn, er blitt vant til regn i Bergen. 

  Dagen i dag var litt annerledes. Den begynte med at jeg fikk skikkelig vondt i hodet da jeg kom på skolen, klarte ikke å tenke engang. Det var da det begynte å regne. 

  Og da jeg skulle til kantinen i friminuttet for å kjøpe meg kakao, merket jeg at jeg hadde glemt lommeboken hjemme. 

  Dagen ble bare verre og verre. 
  Da jeg kom hjem var det litt deilig å bare slappe helt av på sofaen frem til foreldrene mine kom hjem og begynte å mase. Vondt i hodet ble sterkere og jeg klarte såvidt å da på trening. 

  Jeg avr faktisk skikkelig klar for trening, men siden treneren ikke kom, så ble det en utrolig slapp og kjedelig trening. Jeg trodde ikke dagen kunne bli noe verre enn det.

  Men det ble selvfølgelig det. Jeg var så dårlig at jeg ringte til mamma som skulle hente meg, men hun tok ikke tlf så jeg måtte vente helt til halv 10 for å ta bussen hjem...

   

   

  Og der ble plutselig dagen min bedre. 

  Kjøpte meg is på butikken for å gjøre dagen litt bedre. 

  Og da jeg gikk inn på bussen så møtte jeg dette herlige mennesket her...


   

  ..som var i utrolig godt humør. Hun klarer alltid å få meg til å smile! Herligste jente! Det er litt deilig å møte hun på bussen fordi hun går av rett før meg så da kan vi snakke sammen hele veien hjem, om alt mulig <3

   

  Det var utrolig deilig å komme hjem og ta seg en varm dusj. Nå ligger jeg i sengen med en kopp varm te, og håper på at dagen i morgen blir mye bedre!

   

  Har du ofte deprimerende dager?


  Stikkord:

  Celine

  Skrevet den 30.01.2013 klokka 23:08

  Søtami!!! Alt for deg <3

  Skriv en ny kommentar

  hits