• 5 TING SOM BETYR MYE FOR MEG

  1. Ringen jeg fikk av kjæresten min. Den skulle bety at han stoler på meg 100% og at han vil være min for alltid.

  2. Morten, bamsen jeg fikk av en vennine til 13 årsdagen min rett før jeg flyttet til Norge. På tskjorten den hadde på seg sto det ''Ikke glem meg''.   3. Toppen jeg fikk av pappa etter han hadde vært og jobbet i London i hele 9 måneder uten å ha vært hjemme. Jeg var da 5 år og kommer aldri til å glemme det. Toppen betyr utrolig mye for meg og jeg har hatt den i over 12 år.

  4. Lommeur (eller hva det heter) jeg fikk av fetteren min dagen da jeg flyttet. Meg og fetteren min hadde et veldig nært forhold. Vi reiste alltid på ferie sammen med bestemor og har gått i samme gruppe i førbarnehagen, barnehagen og i samme klasse på barneskolen. Vi er fortsatt utrolig glad i hverandre selv om vi ikke snakker så mye med hverandre. 

  søtt bilde! Savner deg!

  5. Tegningene og tekstene som Alicja har skrevet til meg. Vi var jo bestevenniner i mange år. Alt tok slutt da begge flyttet til Norge, hun til Oslo og jeg til Bergen. Begge har forandret seg og jeg savner hvordan vi var før. Jeg husker vi kunne ligge i sengen i flere timer før vi sovnet og snakke om alt og ingenting. Hahaha! Jeg husker fortsatt de historiene hun fortale hver gang jeg sov hos henne. Gamle tider!  Savner deg så sykt mye!! 

   

  Har du noe som betyr utrolig mye for deg?
  Stikkord:

  Skriv en ny kommentar

  hits