• Sykt hvor mange unge mennesker dør!

  Jeg blir lei meg hver gang jeg sereller leser at noen har forsvunnet eller dødd. Får tårer i øyne av å tenke hva jeg hadde gjort hvis han eller hun var min datter, sønn, noen i fmailien eller bare en venn. Det er flere og flere som forsvinner for tiden, eller bare blir kidnappet. Jeg føler meg ikke trygg lengre, jeg er redd for å gå ut alene, eller ta en sen buss fra byen hjem. 

  I går da jeg kom hjem fra treningen, fikk jeg vite at det var en 17 år gammel gutt på Askøy som døde i en ulykke. Han kjørte moped og kræsjet med en bil.. døde på stedet :( Jeg kjente han selv ikke, men når det er folk fra Askøy det gjelder, så blir jeg lei meg når jeg tenker på det uansett. Les saken HER

  Hvil i fred Jøran.

  fra bt.no

   

  For noen måneder siden forsvant jo Sigrid, som ble funnet død noen dager etter. Stakkars! Skulle ønske vi fikk vite hvem som har gjort det.

  Hvil i fred, Sigrid.

   

  For 1,5 år siden døde en gutt fra Askøy som hadde kreft. Jeg kjenner folk som var noen gode venner av ham. De savner ham veldig og syns det var utrolig urettferdig at det var han som gikk bort. 

  Hvil i fred, Thomas.

   

  Og nå er det en annen jente som har forsvunnet!!

  HEDDA ERIKSEN! Hjelp å finne henne! Vi vil ikke ha flere døde nå!

  Alle håper på å finne henne LEVENDE fortest mulig!

   

  Jeg lurer på hva jeg selv hadde gjort hvis det var en jeg kjente som hadde forsvunnet. Jeg hadde sikkert gjort alt for å finne han/ henne.

   

  Patty

  Stikkord:

  Sunnivaelvevold95.blogg.no

  Skrevet den 10.01.2013 klokka 10:49

  Huff det er helt forferdelig hvs som skjer for tiden..Da jeg var liten, var jeg livredd for å bli kidnappet og gikk aldri ut alene. Løp når fremmede folk sa hei til meg, var helt hysterisk.. Men nå de siste 5 årene har det gått veldig bra, men nå begynne jeg å føle meg usikker igjen,..:(

  Patty Maria

  Skrevet den 10.01.2013 klokka 10:53

  Sunnivaelvevold95.blogg.no: ja det er helt sykt! 1 km fra meg bor en en psycho så jeg er skikkelig redd. Han har brent ned huset sitt.

  Anastassia

  Skrevet den 10.01.2013 klokka 16:43

  Det er sykt mye som har skjedd i det siste.. Verden er virkelig urettferdig å det er veldig trist når unge mennesker dør så tidlig som de gjør.. Å det med sigrid var forferdelig, stakkar jente. Forstår ikke hva enkelte mennesker tenker med. Hvorfor de gjør som de gjør og hva er grunnene.. Veldig tragisk. Jeg er selv kjempe redd for å bli drept eller kidnappet og alt annet.. :/

  Patty Maria

  Skrevet den 10.01.2013 klokka 17:18

  Anastassia: Ja det skjønner jeg! Det er sikkert noe med fortiden deres, som gjør at de blir sånn.. :/

  Skriv en ny kommentar

  hits